reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:-) Mam do was pytanie ,pewnie nie jedna z was to przerabiała, mój Kubuś od tygodnia robi mi zielone kupki, czasem normalne ,zachowuje sie grzecznie ,nie marudzi, wiecie moze od czego to sie dzieje , a i karmie go tylko nan1:-(, czy mam iść do lekarza?

reklama
Dorka - ja nie dawałam nigdy dziecku sztucznego mleczka, więc nie mówię z doświadczenia, ale na forach dziewczyny wielokrotnie pisały, że po NANie są zielone kupki. Więc to chyba norma przy tym mleczku.

Dzień dobry w sobotę. No wreszcie dzień się zapowiada piękny:-). Świeci słoneczko i jest ciepło.

Tak :szok::szok::szok::confused2::confused2: nie wiedziałam :confused2: Jestem trochę tym zdziwiona, bo jednak wydaje mi się to mało bezpieczne :confused2: Ale tak ogólnie to ja się na tym nie znam :no::no::no::no:
Sewa - też bym nie wiedziała, ale mój M jest instruktorem nauki jazdy i się zna na tym.

:-) Mam do was pytanie ,pewnie nie jedna z was to przerabiała, mój Kubuś od tygodnia robi mi zielone kupki, czasem normalne ,zachowuje sie grzecznie ,nie marudzi, wiecie moze od czego to sie dzieje , a i karmie go tylko nan1:-(, czy mam iść do lekarza?

Dorka - to będzie po nanie. Ja jak dawałam Kubusiowi nan to też mi robił na zielono. Zmieniłam mleczko na bebiko i robi normalne kupki ( w sensie nie zielone).

Ania i Donatella - miłego wypoczynku i dużo słoneczka.

dzięki dziewczyny, :-) będę musiała zmienic mleko.
u mnie pogoda dziwna ni to słońce ni to chmury, ale dziś idę na zakupy to mi jest to obojetne, :-D może potem wyjdzie porzadne słoneczko to zafundujemy sobie rodzinny spacerek:tak:

Czesc dziewczyny
Bardzo wam dziekuje za pomoc z tym fotelikiem:tak: mi tez wydje sie ze jadzda z przodu jest mniej bezpieczna, ale czasem nie ma wyjscia.

iwona.c28
Sewa - też bym nie wiedziała, ale mój M jest instruktorem nauki jazdy i się zna na tym.

pocichu liczylam ze ktos taki tutaj bedzie;-) dzieki wielkie za pomoc

U nas pogoda super, cieplutko, slonecznie i taki fajny chlodniutki wiaterek powiewa...:tak:ekstra

Ania138 milej zabawy i duuuuuzo sloneczka

pozdraiwam was goraco wpadne pozniej

dzięki dziewczyny, :-) będę musiała zmienic mleko.
u mnie pogoda dziwna ni to słońce ni to chmury, ale dziś idę na zakupy to mi jest to obojetne, :-D może potem wyjdzie porzadne słoneczko to zafundujemy sobie rodzinny spacerek:tak:

Witam !!!
U nas od rana jest super pogoda słoneczko świeci i jest ciepło :-)Aż sie humorek poprawił.
Mam do was pytanie czy któraś z Was była na Górze Żar w Międzybrodziu Żywieckim??Bo chcemy sie tam wybrac na pare dni jak M bedzie miał urlop tylko nie wiem jak tam jest;-)Pozdrawiam pa

Mam do was pytanie czy któraś z Was była na Górze Żar w Międzybrodziu Żywieckim??Bo chcemy sie tam wybrac na pare dni jak M bedzie miał urlop tylko nie wiem jak tam jest;-)Pozdrawiam pa

ja mieszkam niedaleko:tak: fajnie tam jest, ale moim zadniem na chwile, bo zabardzo to chyba nie ma co tam robic.... mozna ogladac paralotnirzy, zbiornik wodny, krajobraz podziwac(ale ile mozna...) duzo zabawy jest jak autko samo do gory jedzie:-D. Chyba teraz tam kolejke zrbili, choc nie jesetm pewna bo dawno tam nie bylam.hmmm.... co jeszcze tam mozna robic?:confused: jak ktos ma zawziecie to mozna sie wykapac w jeziorze Zywieckim, ale ja osobiscie nie lubie kapac sie w takiej brudnej wodzie, tym bardziej ze wiem jak to jezioro powstalo:crazy:. Mozna ogladac szybowce i samoloty, no i moim zdaniem to chyba tyle.

Dla mnie jest tam fajnie ale na chwile, moze dlatego ze niedaleko mieszakam.

Witajcie dziewczyny:-)
Uf po,porządkach Nareszcie teraz Julcia z dziadzią i tatą siedzą a ja na BB:biggrin2:Słońce świeci mocno licze jednak że zapowiadane trzydziestoczterostopniowe upały nie pojawia się bo padnę.
Donatella i Ania mają na wakacjach Maja super Jeszcze bym gdzieś pojechała tyle że mój urlopu nie dostanie:crazy:
W przyszłym tygodniu nie odpuszczam jedziemy choćby gdzieś nad wodę Nie mżna tylko cały dzień w domu siedzieć

reklama
Jej jak ja bym gdzieś pojechała, ale w tym roku nie ma szans:no:. Jakoś to przeżyję. Dziś piękna pogoda, pospacerowaliśmy z Kubusiem. Kupiliśmy mu nowe buciki:tak:. Ja tylko niezadowolona jestem, bo wybrałam sobie torebkę i sprzedawczyni ją rozsuwała i suwak popsuła, a drugiej takiej samej nie miała, a popsutej przecież nei kupię. No cóż może gdzie indziej kupię, ale się zdenerwowalam. Dzisiaj to widzę, że tu pustki, ale to chyba dlatego, że pogoda ładna i każdy na dworku. No nic ja też jeszcze uciekam na trochę. ;-)

Do góry