reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie Kobitki;
wpadłam tylko powiedzieć do widzenia,bo za chwilkę wyjezdzamy nad morze.Kawał drogi prawie 500 km.mam nadzieję,ze pogoda się poprawi.Spakowałam walizki,ledwo wlazły do auta.
Nia produkujcie zbyt dużo ,bo ciężko będzie przeczytać....
Pozdrawiam wszystkie mamy :tak::tak::tak:.Papatki:-):-):-)

Miłego wypoczynku!!! Bawcie się dobrze:-):-):-)

:-D:-D No to jedziemy, PA PA :-D:-D

Miłego wypoczynku!!! Bawcie się dobrze:-):-):-)

Dzień dobry!

Ja się tylko pytam,, gdzie ta zapowiadana poprawa pogody?
Leika u mnie świeci słońce od rana!!!!!!!

Mam do was pytanie czy któraś z Was była na Górze Żar w Międzybrodziu Żywieckim??Bo chcemy sie tam wybrac na pare dni jak M bedzie miał urlop tylko nie wiem jak tam jest;-)Pozdrawiam pa

Jusia tak jak napisała Agatka tam nie ma co robić!!! Tam jest fajnie ale tak żeby jechać na cały dzień bo inaczej się zanudzicie!!!!!!!!!!

My byliśmy dzisiaj na basenie-było super (zdj.na bloogu):-)
Jutro jedziemy na cały dzień do gór do Rycerk:tak::tak:i!!!!!!!!!!!
Nawet nie wiecie jak się cieszę-jak małe dziecko:-p:-p:-p!!!!!!!!!!!
A najnowsza wiadomość która jest najwspanialsza dla mnie to to że jedziemy na wczasy w sierpniu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Normalnie szaleję z radości!!!!!!!:-):-):-)

reklama
Siemka...
My od teraz znowu sami,czyli ja słomiana wdowa do 18 sierpnia teraz...
Mąż przed chwilką pojechał do Belgii do pracy...
Zaraz poczytam co naklikałyście kobietki....

NOm szczerzeeee to nie chce mis ię cyztać nicio...
Donata i Ania miłego wypoczynku i spokoju,udanej pogody i wracajcie szybko......
My dzisiaj cąły dzien latania,gotowania,pakowania i tak dalej...dopiero teraz usiadłąm..
Ciacho dla męża upichciłam,sałatke,obiady dwa....padammmmm
a jeszcze spakowałąm wsio no i pojechałlłlll

Dzięki kobietki za rade no sama nie wiem czy tam pojedziemy chyba sobie odpuscimy Moze pojedziemy do mojego dziadka do Skępego (włocławek) On mieszka przy samym jeziorze to jak bedzie pogoda to tam jest co robic;-)A on jeszcze Julki nie wiedział to tez jest jeden z powodów zeby do niego sie wybrać ale zobaczymy czas pokaże bo M ma urlop od 23 lipca i nie wiadomo jaka bedzie pogoda.:eek:

Nom Jusia przydałoby sied ziadka poznać,hehe tzn małej poznać.
Ja nic nie doradzałam,bo nic o tym miejscu nie wiem...
Az tą pogodą raz dobrze,a raz źle,a co chwile incej....niby teraz upał,ale ciekwe...

Witam!

U mnie pogoda piękna dziś była, cały dzień przesiedzieliśmy u mojej kuzynki, która ma domek jednorodzinny i piękny ogród :tak:a w nim plac zabaw dla swojego syna, więc Jędrek wyszalał się ja nie wiem co :tak:Padł i już śpi od 20:30 oby mi tylko jutro pobudki nie zrobił o 5:00 :no:

Jusia22 Góra Żar dla kogoś kto nie lata to nudy do kwadratu :tak: My często tam bywaliśmy, bo mój ślubny to paralotniarz i było super. Jeździło się zawsze dużą grupą, w dzień latanko, wieczorami bibki do upadłego ;-):tak::-D Ale na wyjazd z dzieckiem bez latania to beznadzieja.

iwonka c.28 nie fajnie, że zakup torebki się nie udał, ale może lepiej, że to sklepowa rozwaliła, a nie Tobie w domu :tak:coś nawaliło.

Ewcia witaj znowu w klubie słomianych wdów :tak:

Sewa a gdzie ty mieszkasz:-)????????????

Ewcia właśnie byłam na Twoi mblogu i czytałam o Twoim M.!!!!!!!!!!!!
Vici to dopiero co wpadłaś i już uciekasz ze mówisz dobranoc??????

:tak:;-)
Witam!
Ewcia witaj znowu w klubie słomianych wdów :tak:
NOm witaj witaj...

Ewcia właśnie byłam na Twoi mblogu i czytałam o Twoim M.!!!!!!!!!!!!
[quote]
Dzieki czarna widziałam,ze tam zaglądasz i sie wpisałaś,miło nam...

Czarna a co tam u buziaczka...cos ją wzięlo,byłą dizsiaj na BB,bo ja nie wiem??Wiem ze 17 ma miec wywolywanie..ale moze cos sie to malenstwo same ruszy:tak:

reklama
Do góry