Ewcia nie znam się za dobrze na sprawach gin.ale pamiętam że koleżanka miała nadżerkę(poroniła-ale nie wiem czy przez to
) leczyli ją jakimiś tabletkami i nic poza tym nie robili jej-ustąpiło po jakimś czasie!A i nie mogła współżyć chyba przez pół roku!
)
No kurcze to niedobrze
czarna hmm.ale lekarz mi tez oznajmił,ze nie widzi jakis wielkich problemów i tez mam jakieś tabletki...moze zginie wsio...
Ewcia chce dzidziusia,w tym miesiacu podejme decyzje
A watku ja nie zaloze bo tak piszac to ja nie bede pewnie umiala tego wytlumaczyc co i jak,moze ty zaloz
)
No to
iwonka czekamy na tą decyzję,ty kieydś pisałaś że chciałąbyś drugie jakoś na wiosne,no to czas starań czas rozpocząć,hehe
Shady no to dobrze,ze tak piszesz,ja się naczytałam it eraz niewiem czy więcje pozytywnyc widziałąm opini czy negatywnych...Cioesze się z pozytywu twojego...A umiejscowiona,hmm ja nie wiem nawet,ale niby nie jest źle wogóle i mam sie nie nerwować.
WerEla ja też na buziaczka nie mogę się napatrzec,ż etaka zgrabna.HMm
vbuziaczek cot y robisz ze tak wygladasz,daj porady na przyszłość nam??!! Ojej to t yniedługo mas zte egzaminy,a dlaczego chcesz przełożyć,nie mas zjak się cuzyć czy nie maszna to sił?? Jak tego to lepiej odłóż na miesiac dw alub ile ci potrzeba..
Cloe no ty mnie pocieszyłąś kobietko,ach będe to codzień czytała jak załąpie znowu ajkiegos dołacza. Ciesze się ,że masz tak jak ja,tzn przed ciąż też i masz już w drodze drugą dzidzie.Ach dodałąś mi otuchy.Dzięki,,,:-):-);-)
No i właśnie ja intensywnie to nie moge,no bo jak iz kim jak męża nie ma przy mnie.Widze,że dobrze mnie rozumiesz,hehe Będziemy czekali na twoją wizyte u lekarza...