reklama
Wielkie dzieki !!!
E
Ewcia81
Gość
Hej wam.
Ja od wczoraj byłąm na wsi,wróciłam po 18 do domku z Matkiem.
BYłam u gina,troche mnie zmartwiła,le co bede sie wam żaliła.Chyba będize oki,bynjamniej lekarz tak mówi,ale jedno napisze zmartwienie 130zł wizytaszok totalny dla mnie...
Poczytam wasze posty i zaraz poodpisiuje wam ..
U na sdzisiaj super pogoda,cieplutko ,cały dzionek an powietrzu.Skłądąłyśmy dzsiaj z ciotką huśtwakę,a ż ejuż stara i brzydkow ygląda,pomalowałyśmy ją sprajami na złoto,hehe.
Ja od wczoraj byłąm na wsi,wróciłam po 18 do domku z Matkiem.
BYłam u gina,troche mnie zmartwiła,le co bede sie wam żaliła.Chyba będize oki,bynjamniej lekarz tak mówi,ale jedno napisze zmartwienie 130zł wizytaszok totalny dla mnie...
Poczytam wasze posty i zaraz poodpisiuje wam ..
U na sdzisiaj super pogoda,cieplutko ,cały dzionek an powietrzu.Skłądąłyśmy dzsiaj z ciotką huśtwakę,a ż ejuż stara i brzydkow ygląda,pomalowałyśmy ją sprajami na złoto,hehe.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Moje dziecko juz spi a ja po skaladam pranie i jestem wolna
Ewcia jak to nam zalila,pisz tu szybko co sie dzieje?
E
Ewcia81
Gość
No to poczytałam,w sumie to troszke się przyznam,że dzisiaj by łam na wątku u ciotki i poczytałam,bo balam się ,żę jak mnie z adługo nie będzie to nie nadrobie tego;-):-).
Anaconda super,że Majeczce się wszystko dobrze goji i mała zapomniała ot ym incydencie.
Iwonka czemu nie wezmiecie z Robertem się do roboty?? nie chcesz teraz dziecka drugiego?? A kiedy byś chciała??
Buziaczek ty się nie przemęćzja,dobrze,ż ektoś ci pomagał. Bardzo s.liczny brzusiek amsz kochana,super łóżeckzo.Fajnie na takie cosik popatrzeć teraz jakd ziecko juz duże.
WerEla jak egzaminek??
Iwonka ale kasy an tych lekarzy i leki,ale cóż żeby być zdrowym to trzeba wydawać...:-)
Shady dobrze,że leki istnieją i będzie wsyztsko oki.
Czarna trzymam za słowo z tym polewaniem;-);-):-)
Cloe nie moge uwierzyć,ze taks zybko wam poszło.Normlanie jestem w szoku,bardzo też zazdroszcze,hehe i ciesze się z tobą.
A co do pracym,to mam czekać na tel,ale mam wtyki tam w szkole z sekretarką dyrektorek i mamy swoje gg.Jutro juz sie zpaytam co tam słychać?? Będe na bieżąco z tym tematem:-)..
Kochana liczyłąś kiedy urodzisz?? A kiedy do lekarza zmykasz??
jak wogóle się czujesz/? Mąż pewnie szczęśliwy..:-)
Pycha zdrówka dla małej..niech ten kaszel pójdzie do lasu...
Anaconda super,że Majeczce się wszystko dobrze goji i mała zapomniała ot ym incydencie.
Iwonka czemu nie wezmiecie z Robertem się do roboty?? nie chcesz teraz dziecka drugiego?? A kiedy byś chciała??
Buziaczek ty się nie przemęćzja,dobrze,ż ektoś ci pomagał. Bardzo s.liczny brzusiek amsz kochana,super łóżeckzo.Fajnie na takie cosik popatrzeć teraz jakd ziecko juz duże.
WerEla jak egzaminek??
Iwonka ale kasy an tych lekarzy i leki,ale cóż żeby być zdrowym to trzeba wydawać...:-)
Shady dobrze,że leki istnieją i będzie wsyztsko oki.
Czarna trzymam za słowo z tym polewaniem;-);-):-)
Cloe nie moge uwierzyć,ze taks zybko wam poszło.Normlanie jestem w szoku,bardzo też zazdroszcze,hehe i ciesze się z tobą.
A co do pracym,to mam czekać na tel,ale mam wtyki tam w szkole z sekretarką dyrektorek i mamy swoje gg.Jutro juz sie zpaytam co tam słychać?? Będe na bieżąco z tym tematem:-)..
Kochana liczyłąś kiedy urodzisz?? A kiedy do lekarza zmykasz??
jak wogóle się czujesz/? Mąż pewnie szczęśliwy..:-)
Pycha zdrówka dla małej..niech ten kaszel pójdzie do lasu...
E
Ewcia81
Gość
No dobra Iwonka.Moje dziecko juz spi a ja po skaladam pranie i jestem wolna
I tak bym wam napisała,bo moze cosik wiecie na ten temat.
Poprostu mam nadżerke stwierdizł lekarz,zrobiłąm badania cytologiczne i czekam na wyniki czy jest dobrze czy źle.Czyli jakie stadium czy groźne czy nie..
Oczywiscie nacyztałąm sie w necie czy zagraża to zajściu w ciaże,bnos ie staramy z mężem.oczywiscie lekarz powiedział,że nie i najlepiej tego nie usuwać ani nic z tym, nie robić,bo jak przed ciażą się usunie to niby cięzka zajsć w ciaże i potem urodzić. Matko ja nie wiem o co biega...kurde to jest jakieś rakotwórcze,tzn to choroba raka szyjki macicy moze z tego wyniknać. Dopstałąm leki jakieś,jeszcz eich nie wykupiłąm,jutrp pójde i obadamy.
cza spokaże,za dwa tygodnie wyniki.
Poczytałam ze lepiej usunąć inni mówią,że nie.co tu robić.. Poczekam i tyle.Wczoraj aż dołąz ałąpałam,ale kumpele był,browar dot ego i gadąłyśmy....
No i masz Iwonka ale kurde sie rozpisałam z tym hehe
A czemu nie założysz watku blogaska dla dzieci???
E
Ewcia81
Gość
Iwonka wogóle to czatuje zeby zostać gosciem nr 1000 u ciebie na blogu,hehe
czarna551
Fanka BB :)
Ewcia nie znam się za dobrze na sprawach gin.ale pamiętam że koleżanka miała nadżerkę(poroniła-ale nie wiem czy przez to) leczyli ją jakimiś tabletkami i nic poza tym nie robili jej-ustąpiło po jakimś czasie!A i nie mogła współżyć chyba przez pół roku!
Buziaczek-śliczny masz brzuszek:-)-moja kumpela miała podobny i jak ją zobaczyłam to byłam w szoku że można mieć taki brzuchol(dla mnie śmieszny bo ja miałam tak że jak siedziałam to mały mógł mnie kopać po piersiach)
Buziaczek-śliczny masz brzuszek:-)-moja kumpela miała podobny i jak ją zobaczyłam to byłam w szoku że można mieć taki brzuchol(dla mnie śmieszny bo ja miałam tak że jak siedziałam to mały mógł mnie kopać po piersiach)
yhm no rzeczywiscie mialas duzy brzuszek ja mowie ze mam wielki ale niktore z was to maja ogromne albo ja jestem jakas inna ...?? nie wiem ....
reklama
czarna551
Fanka BB :)
każdy ma inny brzuszek! I każdy jest duży mimo że innym wydaję się mały(w szczególności tym co go nie noszą na przodzie)!tak jak pisałam koleżanka miała podobny brzuszek do twojego i "mówię do niej że ma taki malutki zgrabniutki" a ona na to że "dla niej jest ogromny"
Podziel się: