reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej laseczki, nie odzywam sie, bo mam tyle na glowie, ze nie wiem w co lapy wsadzic. Odebralam Alana paszport, wiec teraz bede zalawiac wize (mam nadzieje, ze ja dostane, jesli tak to w lipcu juz mnie tu nie bedzie).

Alanek w sumie zdrowy, ale niestety stwierdzono u niego padaczke :( wiec jestesmy na etapie badan i zalawiania lekarza w Stanach. Na szczescie to nie taka padczka jaka sie potocznie zna, tylko lekka praktycznie niezauwazalna, bedzie pral leki wiec bedzie dobrze. Ale sie pocieszam co?

reklama
No ja też bym się dowiedziała coś o robieniu bloga:tak:
Iwonka najlepiej jakbyśmy same medycynę skończyły bo teraz to można na takich konowałów trafic ze nic tylko lekarstwami szpikują a dzieciom się nie poprawia, nam portfele chudną a wystarczyłoby trochę pomyślec albo badania porządne zrobic
Shady to zdrówka synkowi życzymy i oby wszystko dobrze się Wam ułożyło:tak:

Aniab dzieki :)

co do badan i kasy na nie wydawanych, noz sie w kieszeni otwiera. Ja na badania Alana wydalam prawie 800 zl, a czeka nas eszcze tomografia, ktora kosztuje majatek.
Jak bylismy na badaniu dna oka, to poszlismy do naszej Przychodni Falcka na Sapiezynska, jestem z niej ogolnie zadowolona gdyby nie ten jeden indydent. Najpierw okazalo sie, ze lekarka chora, wiec termin przesunal sie o tydzien, pozniej okazalo sie, ze aparat sie popsul wiec pani okulistka, powiedziala, zebym wpadla na drugi dzien do niej do szpitala na Nieklanska. Mowie ok, super, dziekuje wylewnie i ide do recepcji odebrac kase, bo przeciez nie zbadano dziecka, a lekarka mi na to "skoro pani chce odebrac pieniadze to nie umawiamy sie na jutro do szpitala" gdyby nie to, ze musialam miec te wyniki na juz to bym babe utlukla. Nosz k... mac, szpital panstwowy czy jej prywatny folwark????? Wsciekla jestem do teraz.

Witam Kochane !!
Co slychac?? U Mnie Ok ;-)!!
Wstalam dzis o 11-30,obudzil Mnie Maz i ciezko bylo Mi sie podniesc wyobrazacie sobie ...wstyd ale naprawde taka bylam zmeczona !!:-( Ledwo wstalam zrobic obiad, dla Meza bo szedl do pracy na 14 a ja od tamtej pory leze na lozku i buszuje na BB naprawde nic Mi sie nie chce jestem jakas taka przybita:sick::eek: ...i zmeczona wsumie nic nie robilam ...ja nie wiem !!:no::baffled::zawstydzona/y:

Czarna 551 - Dziekuje , czuje sie wsumie dobrze oprocz tego ze boli Mnie czasem kregoslup i skora na brzuchu jak mala sie rozpycha, boli Mnie tez jak wypina pupe to zoladek mam w gardle ...:eek:a nie wspomne o juz o swoich biednych zebrach ...ahhh!! Brzuszek Mi chyba nie opadl nie wiem nie znam sie za dobrze ..ale wciaz czuje pupcie Malej na swoim zoladku !! a co do skurczy to zawsze jakies w nocy Mnie lapia bole podbrzusza ze nie moge sie przekrecic na zadna strone wczoraj Mnie zalpal jeden a dzis w nocy dwa takie porzadne ...ale ja nie wiem czy to sa skurcze czy tylko takie bole ...miewam tez takie delikatne od czasu do czasu tam gdzie Niunia ma glowe ...!!Dodaje zdjecia ...mojego obecnego wygladu i przygotowanego lozeczka ....:-):tak:;-):-D:laugh2: pozdrawiam buziaki uciekam na inne posty!!
ps. a co do Tesciowej to juz nawet nie chce Mi sie pisac co kombinuje ...ahhh ale to sie skonczy juz niedlugo ! heh

Dziewczyny jesli chcecie zalozyc blogi dla swoich dzieci to tu jest strona na darmowe blogi Masz dziecko? - Pokaz je swiatu... Blogi dla dzieci, serwis dla rodzic�w
Jest tam i forum na ktorym jest opisane co i jak sie robi choc dlamnie to i tak nie bylo zrozumiale a i tak nie wszystko dalej umiem mimo ze juz od miesiaca mam bloga Vanesski.W razie co to piszcie do mnie na gg i ja wam pomoge przy zdobieniu itd.Milego blogowania.:-):-):-):-):-)
shady To zdrowka dla Alanka zycze :tak: U mnie stwierdzonio padaczke jak bylam w pierwszej klasie podstawowki.Bujalam sie na krzesle i upadlam udezajac glowa i zemdlalam..Trafilam do ssanatorium.Mialam padaczke pourazowa.Po tamtym incydencie tylko dwa razy mnie cos zlapalo jako dziecko i do tej pory niec sie nie dzieje.Dlugo bralam leki.

J
cloe jesli chcesz to ci pomoge zalozyc bloga i go udekorowac(przynajmniej zobaczymy moze jakies fotki twojej corci no i drugie w drodze to by mialo pamiatke) reszta bedzie nalezala do ciebie tzn jakies wpisy do pamietnika z dnia codziennego:) Wczoraj upiekszylam dwa blogi komus w jeden dzien.
Iwonka na razie to czasu nie mam ale jakby co to sie uśmiechnę:tak:

buziaczek1626 tak to jest pod koniec ciąży że człowiek czuje się jak czołg i wszystko sprawia mu trudność, ale nie martw się już niedługo to się skończy i będziesz pełna energii:-):-):-)

reklama
Do góry