reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hejo to ja..
Ciocia z Matuniem siediz na dworzu,a ja szykuje sie do miasta.
Jade do domku po wiecej rzeczy dla mnie i Matka,no i na zakupy i musze do babci po ięso skoczyc,także zmykam na zakupki i Matus zosatje brykac na dworzu.
Miłego...
Do wieczora...

reklama
Melduję się:-)
My z Kubusiem już po spacerze i nawet mieszkanko już częściowo posprzątane. Mój mąż od rana na budowie z Karolcią. Coś mi się zdaje, że teraz to cały czas będzie tam siedział:baffled:. Ale to dobrze, będę miała więcej czasu dla was;-):-D. Po południu jedziemy do mojej mamy na drugę część wczorajszych urodzin, może uda mi się wypić jakieś piwko, bo wczoraj przypadła mi rola kierowcy:-p:baffled::dry:. Dzieciaki tak się wyszalały wczoraj, że spały jak zabite:cool2::tak:.
Ewcia - ty się przeprowadź do tej swojej szwagierki, bo szkoda dojeżdżać;-):-D:-):cool2::tak::laugh2:;-).
Joanna - wpadaj częściej, robota nie zając....;-):-).
Novaczka - super fotki:tak:. A ty jesteś bardzo podobna do mojej jednej koleżanki:-).
Pycha - to się Mai upiekło z tym szczepieniem:cool2:;-).

A mnie działa normalnie:cool2:;-):-).
Mały śpi, a ja jem kanapkę, bo dzisiaj obiadu nie robię (w końcu jedziemy do babci, więc po co:confused::-D).

Witam i zegnam bo zaraz jedziemy na imieninki i nie wiem kiedy wroce bo zabieram ze soba butle 5 litrowa wina:-p:-p:-p:-p:-p:-):-):-):-):-)
Pogoda super.:cool2::cool2::cool2::cool2:Milego weekendu:tak::tak::tak::happy::happy::happy::happy::happy:
Mi komp dziala dzis dobrze ale przed wczoraj mialam problem.:eek:No to pa:-D

Ja tez na odwyk się nadaje ,piję litr kawy dziennie :baffled: :eek: :happy:

Emilka chyba śpi ,zaraz musz zajrzeć ,zaraz pójde na ogród jeszcze cosik posprzątac ,żeby Emilka mogła w miarę bezpiecznie na ogrodzie się bawić :tak:

i upiekłam dziś pyszne ciasteczka ,przepis dostałam od siostrzenicy ,uczyła sie ich piec na lekcji techniki ,jest w 5 klasie podstawówy ,pychota ciasteczka ,na masełku i mleku :-p :-p :-p

może później wkleje przepis na naszym wątku ,polecam

Iwonka miłej zabawy ,

Mi bb chodzi dobrze ,nie jakoś wolno ,ale cały czas jak mam nasz wątek otwarty to pokazuje że wciąż się łączy ze stroną ,jakby nie była do końca atwarta i to pewnie przez Ewci zdjęcia,ale w sumie mi one nie przeszkadzają

ide się na dwór ugrzać ,zimno w domu:nerd:

reklama
Ja już po spacerku:tak: :tak: Dziecko śpi, tak się wyszalał, że mała bania :tak: :tak: :tak: Teraz się objadam, a za chwilę będę piła.....kawę oczywiście;-) :-D

Pycha mam z kompem to samo co Ty. Też tylko u nas działa mi tak wolno jak żółw jakiś. Ale jakoś to przeżyję:tak: :tak: :tak:

Coś Wam napiszę. Syn mojej koleżanki ma na imię KUBA a mój Jęrek cały czas w parku wydzierał się na niego "Kupa chodź" no myślałam, że padnę.
Ale obciach:szok: :szok: :szok: :szok: :szok:

Jak mały wstanie to zjemy obiadek i dalej na dworeczek.

Iwonka miłej zabawy życzę. 5 litrów powiadasz...... Oj to długo Ty do nas nie wrócisz;-) :-D ;-) :-D ;-)

Do góry