reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
pierwsza :szok: :-D

witam sie i zaraz spadam, w końcu tak piękną pogode trzeba wykorzystac, wpadnę wieczorkiem, no może szybciej, bo ciekawa jestem jak tamtestowania Ewci

to pa pa, życze miłej niedzieli i buziaczki :-D
wielkica321usni3.gif

Druga !:-);-) Pogoda śliczna , wyślę dziadka z dzidzią na spacer będzie chwila wolnego:tak::-p
Ewcia czekamy!

Czesc kobitki! Ja to juz wogole nie wyrabiam z czytaniem, tylescie naklikaly ze nie dalam rady i sie poddalam:baffled: :baffled:
Ewcia, napisz od raz czy przylecial do Was bocian:tak: ;-) Ale sie porobilo, chyba wiosna sprzyja rozmnazaniu sie hahaha:tak: :tak: Ja tez zaszlam wiosna w maju wiec pewnie to dobry i plodny czas:tak:
U nas super pogoda sloneczko i jest 15 stopni:tak: . Wczoraj bylismy na spacerku po lesie i bylo cudownie. Chyba ze trzy godzniy "wdychalismy" wiosenny las, az sie od razu lepiej robi:tak: Moj maly juz biega jak szalony, dostal takiego speeda, ze nie nadazam:laugh2: :laugh2: a tym bardziej moja mama:tak: :laugh2: Teraz dopadla go faza wyrzucania wszystkiego, co ma w raczce na ziemie, wiec juz smoczki zostaly pogubione:tak: We wtorek idziemy na powtorzenie szczepionki MMR i potem na dlugi czas koniec ze szczepionkami. Witaminy D3 tez juz nie trzeba podawac, jedyne co przepisal lekarz to fluor na zdrowe zabki:tak: ;-) .Ja musze szkolic swoj angielski, bo prowadzimy korespodencje rowniez w duzej czesci w tym jezyku, a jezyk angielski- prawniczy niestety rozni sie od typowego znanego mi jezyka angielskiego uzywanego w sytuacjach powszednich:tak: Ale co, musze wysilac szare komorki i zapisze sie pewnie na jakis kurs buissnes english albo cos podobnego:tak:
Dzisiaj na obiad robie pizze, ktorej pewnie nawet nie sprobuje, ale kto wie, co mnie napadnie. Na razie moja dieta posuwa sie do przodu juz mam -17 wiec do rozmiaru 38 juz po drodze:tak: ;-) ;-)

Cześć dziewczynki ;-)
Przejrzałam szybciutko o czym pisałyście wczoraj, ale tyle tego było że już nie pamiętam.

U mnie zmiany od wczorajszego wieczora, jeszcze trochę to będę musiała spakować mojego przyszłego niedoszłego męża bo już mnie wyprowadza z równowagi. Wiosna idzie i czas na wiosenne porządki :tak:
Wyszedł na godzinę wczoraj do kolegi na mecz a wrócił po czterech, szlag mnie trafia, ja nigdzie nie wychodzę a on co weekend :wściekła/y: bo mówi że przecież to nic złego jak wyjdzie się odstresować pogadać z kolegą.A ja to przecież nigdy nic nie muszę. Nieodpowiedzialny gówniarz, bo już inaczej nie potrafię o nim myśleć. Jestem wkur....., od rana awantura. Swietnie niedziela się zapowiada !!! Już nie chce mi się nawet o tym myśleć i pisać, więc was nie zanudzam ;-)

Weronika obudziła się o 4 w nocy i stwierdziła że nie chce spać :wściekła/y:
Ale była bardzo kochana, ciągle mnie całowała i przytulała z całej siły, żebym nie zasnęła :-D

EWUNIA to ty szybko wstawaj i rób ten test bo my musimy wiedzieć !!!!!!!!

To tyle na razie bo zapomniałam co miałam jeszcze napisać ;-)

Idę do łazienki bo jeszcze siedzę w piżamce, trzeba się umyć i ubrać. Pogoda piękna więc chyba wybierzemy się na spacerek.

Werela Ty sie chlopem nie przejmuj, bo oni wszyscy sa mniej wiecej ;-) tacy sami, moj jak wracal z pracy twierdzil ze jest bardzo zmeczony i klads sie na kanape, myslal pewnie ze ja to w domu "tylko" siedze z dzieckiem, wiec nic nie robie:laugh2: :laugh2: :laugh2: Jakze szybko sie przekonal, ze siedzenie z dziecko to ciezka harowka!!!:tak: :tak: I dobrze, niech wie, jak to wyglada! Teraz ja tez pracuje, wiec jak wracamy do domu musimy sie dzielic praca przy malym, wiec no problem:tak: :tak: Moze tez go zostawiaj na troche z mala a Ty idz na kawke do kumpelki, to zobaczy jak to fajnie:tak: :tak:

Mnie na razie moj jedynaczek wystarczy, jak nie zmienie zdania za 3-4 lata to juz pewnie nim ostanie:))))

reklama
Witam:-):-):-)A my spalismy dzis do 9:00:tak::tak::tak::tak::tak:a z lozka wstalam o 10:00:tak::-):-)LUKSUS:-) Piekne slonce,na dworzu w sloncu jest ponad 30stopni:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:My juz po sniadanku i nie dlugo ruszamy z domku:-)MILEJ NIEDZIELI:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
Ewcia I jak tam:confused: Jak nie teraz to w maju sie uda:tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry