reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej wam.
Ja właśnie gadam z mężulkiem na skype,no i tu zajrzałam,troszke napisze sobie.
Gadamy o jutrzejszym dniu,tez sie nie moze doczekac9kurcze mialam nie myslec o tym).

Ewcia rób test, bo tez jestem ciekawa i trzymam kciuki :-):-):-)

iwonka, mi tak przed Bozym Narodzeniem zrobiła, pasemka na odrostach i wyszło tak, że u góry i tak były ciemniejsze :no: ja to mam jakiegos pecha do fryzjerów :no: a....i moja Maja tez od niedawna odkryła cień i ma z tego radochę :-)

kurcze ja tez nie moge cos trafic na fajna fryzjerke, jak obcina fajnie to balejaz do d....albo kosztuje majatek, wiec stwierdzilam ze zapuszczam swoj kolor i prawie sie juz udalo!!! no ale jak sie udalo to mi sie znudzilo i ide w poniedzialek zrobic pasemka:-p

reklama
Pycha Ja tez kiedys mialam robione pasemka na odrostach i tez mi wyszlo to tak jak tobie.Teraz to mam rownomiernie zrobione.Ale juz wiem ze jak beda odrosty to juz samego np jasnego balejazu czy pasemek nie mozna robic.Tylko na cale wlosy trzeba klasc balejaz dwu warstwowy czy nawet taki jak ja dzis robilam i wyjdzie ok

Do góry