reklama
E
Ewcia81
Gość
Hej wam.
Ja właśnie gadam z mężulkiem na skype,no i tu zajrzałam,troszke napisze sobie.
Gadamy o jutrzejszym dniu,tez sie nie moze doczekac9kurcze mialam nie myslec o tym).
Ja właśnie gadam z mężulkiem na skype,no i tu zajrzałam,troszke napisze sobie.
Gadamy o jutrzejszym dniu,tez sie nie moze doczekac9kurcze mialam nie myslec o tym).
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
EWCIA popieram przynajmniej bedziesz spokojniej spac jak juz bedziesz wiedziala
Pycha
mama Mai i Marty
Ewcia rób test, bo tez jestem ciekawa i trzymam kciuki :-):-):-)
iwonka, mi tak przed Bozym Narodzeniem zrobiła, pasemka na odrostach i wyszło tak, że u góry i tak były ciemniejsze ja to mam jakiegos pecha do fryzjerów a....i moja Maja tez od niedawna odkryła cień i ma z tego radochę :-)
iwonka, mi tak przed Bozym Narodzeniem zrobiła, pasemka na odrostach i wyszło tak, że u góry i tak były ciemniejsze ja to mam jakiegos pecha do fryzjerów a....i moja Maja tez od niedawna odkryła cień i ma z tego radochę :-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No nie stetykiedy ja sie wyspie
No w koncu na mowilam swojego na zakupy jutro:-)
No w koncu na mowilam swojego na zakupy jutro:-)
Pycha
mama Mai i Marty
dobra ja spadam się popluskać, może jeszcze zajrze,
Joanna@
Fanka BB :)
kurcze ja tez nie moge cos trafic na fajna fryzjerke, jak obcina fajnie to balejaz do d....albo kosztuje majatek, wiec stwierdzilam ze zapuszczam swoj kolor i prawie sie juz udalo!!! no ale jak sie udalo to mi sie znudzilo i ide w poniedzialek zrobic pasemka
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Pycha Ja tez kiedys mialam robione pasemka na odrostach i tez mi wyszlo to tak jak tobie.Teraz to mam rownomiernie zrobione.Ale juz wiem ze jak beda odrosty to juz samego np jasnego balejazu czy pasemek nie mozna robic.Tylko na cale wlosy trzeba klasc balejaz dwu warstwowy czy nawet taki jak ja dzis robilam i wyjdzie ok
Podziel się: