reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej

czyli Ewcia jeszcze wszystko możliwe ,mysl pozytywnie :tak: :tak: :tak: :-) :-) :-)

Iwonka
wyglądasz bombowo:tak: :tak: :tak: :szok: :tak: :tak:

Byłam dziś nad jeziorem z moją Emilcią ,było cicho ciepło i bardzooo przyjemnie :tak: :tak: :-) :-) Emilka wrzucąła kmyki do wody i mówiła ze się myja:-D :-D i karmiliśmy łabędzia ,:tak:

Następnej niedzieli jak tak ładnie będzie to tez pojadę ,tylko wezme cały ekwipunek na plaże ,oprócz ręczników:tak: :tak: :eek: :eek: :-) :-)

reklama
Witajcie Słoneczka.
Wpadłam na moment przed obiadkiem i imprezką.
Oczywiscie, ze będą zdjęcia!
A męża mam faktycznie fajnego. Dlatego jest moim mężem ;-) . Tyle szukałam to i w końcu dobry egzemplarz znalazłam. Wyrwałam pazurami i MÓJ CI ON! :-D ;-)
Iwonka, fryzurka SUPER! Nawet jeśli odcień nieco inny, to i tak jest świetnie! Wyłącz stresa!
Ewcia, rzeczywiscie nie wszystko stracone, zwłaszcza jesli masz nieregularne @.
WerEla, nie wiem jak to u Was, ale jak masz całe życie z nim walczyć, to zwiewaj póki możesz! Byle nie spakował laptopa..;-) A tak na serio, to Aga ma rację, Tobie też sie coś od życia należy, a czasem jedyna metoda, to pokazac jak to wygląda z drugiej strony i nie spieszyć się po drodze np. ze szkoły.. a po powrocie stwierdzić, że nic się przecież nie stało?! No i koniecznie wyłaczyć komórke.. Ja wiem, ze my mamy bardziej sie przejmujemy dzieciaczkami i zostawić tak nie jest łatwo, ale dla dobra sprawy moze warto? Mój mąż juz wie, ze nie leże kiedy jestem w domu z Małą i dlatego mogę liczyć na jego pomoc. Zresztą on naprawdę jest wyjatkowy i tu nie przesadzam. Nie ma koleżkow, nie chodzi na piwko, pomaga mi, robi zakupy, jest moim przyjacielem nawet w codzienności i na razie udało nam się nie pogubić. Pewnie, ze czasem się na siebie złoscimy, ale czy jest dom, gdzie tego nie ma?

Kobitki, spadam. Pozdrawiam Was cieplutko, życzę ślicznego dzionka i pojawie sie albo wieczorkiem, albo dopiero jutro! Gdybym się nie zjawiła dziś, to... DOBRANOC!

Novaczka święte słowa! I ja muszę to przetestować. Jak na razie za bardzo rozpieściłam moją połowicę . Nabrał przekonania że to tylko on ma prawo do bycia zmęczonym a ja skoro, siedzę w domu...:wściekła/y:
Udanej imprezy:tak:!

I ja tez po imprezie a dokladniej po pierwszym grilu:-p:tak::tak::tak: Choc byly tylko kielbski z grila to i tak bylo bardzo fajnie:tak:Mielismy gosci i wypilam z tej okazji calewinko sama a wczesniej bylam na zakupach i kupilam sobie jeansy,bluzke i spodnie:tak::-)Wiec ogolnie niedziela minela super:-)I Vanesska miala malych towarzyszy do zabawy:tak::-):-):-):-)A jesli chodzi o testy to ja robilam dwa bo za pierwszym razem nie wiezylam i musialam sprawdzic jeszcze raz czy te dwie krechy sie znow pokaza:-)ale i tak zaraz poszlam na badanie moczu ktore to potwierdzily na 100%:-D:-D:-D:-DA i te dwa moje testy mam do dzisiaj:tak:schowalam je na pamiatke:tak::-)

Historia z moimi trzema testami jest długa i kiedyś Wam opowiem.

U nas sezon grillowy rozpoczyna się w maju i trwa aż do listopada jak pogoda pozwoli.

Iwonka jednym słowem limit wiosennych zakupów wyczerpałas w jeden
dzień:-D :-D :-D

Mało napisałyście to jakoś dałam radę sprawdzić co się tutaj działo ;-)

Piękna była pogoda to wybrałam się wreszcie do mojego tatusia na cmentarz, troszkę sobie popłakałam (już 10 lat nie żyje a ja zawsze płaczę jak tam idę).

Byliśmy z Weroniką na imprezce urodzinowej, jej kolega najlepszy ma 2 urodzinki. Trochę się pobawili, trochę pobili ale było fajnie ;-)

Jakoś tak miło nawet dzisiaj było. Zaraz kąpiel i książeczka.

Może jeszcze zaglądnę później do Was.

IWONKA fryzurka piękna, ładne to wasze zdjęcie.
EWCIA w maju się pewnie uda, wiesz przesilenie wiosenne sprzyja, Weronika też w maju pojawiła się w brzuszku ;-)

reklama
Hej wam laski.
ja wróciłam już z wiosennej podróży na wieś.
Super, cały dzionek na dworzu,obiadek kawka, tylkos zkoda,żę grilla nie było,ale za tydzień murowny grilek-mniam.
Dopiero ode mnie szwagierka wyjechała,a ja dopadłąm kompa,matunio taki wywalony,żę usnal w samochodzie i śpid alej,aż chrapie,chyba na noc zasnął.
Widze,że niedziela wszytskim superowato minęła.

Do góry