reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie.
Normlanie z tym waszym klikaniem,tyle stronek,a nie bylo mnie od jakos chyba 13,czy cosik takiego.Aż musiałam zwiększyć sobie ilość postów na stronie,bo te strony się zwiększały do czytania i masakra nadgonić wszystko.
Sewa-widze,że wyczekujesz męża,to tak jak ja robiłąm.chyba znmowu musze,bo wraca w maju dopiero.
Iwonka uciekła,ale zda relacje jakw róci zapewne co się działo.
Ja tam siedze w domku na weekend,troszke u mamy może posiedze,bo n apierogi zapraszała,a ja uwielbiam pierogi.

reklama
Wiecie co,ja chyba zrobiłam się allegroholiczką:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: .Właśnie odebrałam kurteczkę dla Kacperka.Już wyprałam i się suszy.Przy tej pogodzie to trochę potrwa:tak: :tak: :tak: .

No to ja chyba też jestem,bo non stop coś zamawiam.
Dla synka i dla siebie.Bo skoro taniej nawet z przesyłką,to dlaczego nie.
Iz awsze coś tam szukam,hehe,

Ja jeszcze tylko na chwilę, bo mężuś poszedł się kąpać i jakl przyjdzie pewnie będzie mnie molestował;-):-D:cool2::laugh2::-D. Zjedliśmy sandacz, sałatkę i do tego winko:tak::cool2::cool2::cool2:. Mniam.....
Życzę wszystkim kolorowych snów:-):-):-)
aaa i nie piszcie za dużo;-).

zuzia życze miłych amorów :-)

ja na dzis kończe

DOBRANOC
111111111rm7.gif

witam
musze was normalnie okrochmolic:wściekła/y: tyle naklikałyscie :szok:
ja jak w dzien usiadłam to moje dziecko 3 razy mi wyłanczało kompa i nic nie mogłam napisac tylko tyle co przeczytałam,nieda mi posiedziec....a najlepsze to to ze jak wyłaczy to strzela głupi usmieszek i idzie sie bawic:wściekła/y: :wściekła/y:
a i dzis cały dzionek w domku przesiedzielismy bo cały czas padało:-( ale od jutra ma by c wiosna u mnie 13 stoni i słoneczko:-) :-D :happy:

a ja jakos ostatnio nic nie kupiłam na allegro:-( i nawet mało co tam zagladałam

Zuzia to figluj z mezem:tak: moj niestety w pracy jak co sobota.....chyba sobie sama pofigluje;-) :zawstydzona/y: :wink:

zuzia- pyszna kolacyjka , a ja na obiad miałam dziś dorsza z pieczarkami ,zapiekane ziemniaczki i pyszną surówkę kiszoną :-p

Przed chwilką wróciłam od gina (ale się wysiedziałam ) i okazało się że mam torbiel krwotoczną na 5 cm :sick:
Czekam do @ jak torbiel się nie wchłonie to zabieg chirurgiczny :-((oby się obyło bez zabiegu ...)

reklama
Do góry