reklama
Pycha
mama Mai i Marty
Pycha a nie masz kogoś kto się na tym zna. Szkodaby było czegoś nie dopatrzeć
tylo że tak teraz patrzę, że mój mąz miał przez cały rok mniejsze dochody niż ja przez te 5 m-cy , więc pewnie by sie zgadzało te 133 zł
cloe
Fanka BB :)
Iwonka zupełnie jak prawdziwa. Z taką lalką można udawać że ma się dzidziusia ;-) ale cena szokuje jeszcze bardziej
Chcę Julci kupić jakąś fajną lalę na zajączka wózek dokupi się na kolejne święto. ;-) Muszę odwiedzić allegro bo w sklepach kompletnie nic nie ma.
Wrela witaj w naszym klubie:-) pisz i czytaj jak najczęściej i nie przejmuj się że czasem możesz nienadążać . Ja tu jestem już od dawna a od czasu do czasu zdarza się że nie bardzo wiem o co chodzi ;-)
Chcę Julci kupić jakąś fajną lalę na zajączka wózek dokupi się na kolejne święto. ;-) Muszę odwiedzić allegro bo w sklepach kompletnie nic nie ma.
Wrela witaj w naszym klubie:-) pisz i czytaj jak najczęściej i nie przejmuj się że czasem możesz nienadążać . Ja tu jestem już od dawna a od czasu do czasu zdarza się że nie bardzo wiem o co chodzi ;-)
Pycha
mama Mai i Marty
Wózek to fajna sprawa dla takiej małej pannicy Któraś z dziewczyn ostatnio pisała o spacerkach z wózeczkiem. Ale teraz to nie mam pojęcia która. Myślę, że Vanesska byłaby bardziej zadowolona z takiego prezentu. Byłaby małą mamusią;-)
to ja pisałam, jak były te ciepłe dni, to ja prowadziłam duzy wózek, a Maja z tym swoim malutkim, fajna sprawa, bo jak dziecku sie znudzi, to taką spacerówkę można złozyc i wrzucić do dużego wózka
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Waśnie sobie uświadomiłam, że dziś prawie cały dzień spędziłam przy kompie Moje dziecko jakieś takie spokojne, muszę sprawdzić czy gorączki nie ma
WerEla
Fan(ka)
Zaglądam i czytam. Też jestem w szoku tą lalką a cena
My w tamtym roku kupiliśmy małej lalkę baby anabell taką płaczącą łezkami i śmiejącą się. Można ją karmić i przewijać pieluszki. Taki mały bobasek. I do tego spacerówkę. Ogromny wydatek - małej się spodobało a tatuś nie potrafił odmówić. Lalka po dwóch dniach wylądowała w kącie a w wózku wozi zwykłą szmacianą lalkę Taki nieprzemyślany zakup. Ale myślę że jak podrośnie to będzie się nią bawiła, będzie miała "swoją" dzidzię
My w tamtym roku kupiliśmy małej lalkę baby anabell taką płaczącą łezkami i śmiejącą się. Można ją karmić i przewijać pieluszki. Taki mały bobasek. I do tego spacerówkę. Ogromny wydatek - małej się spodobało a tatuś nie potrafił odmówić. Lalka po dwóch dniach wylądowała w kącie a w wózku wozi zwykłą szmacianą lalkę Taki nieprzemyślany zakup. Ale myślę że jak podrośnie to będzie się nią bawiła, będzie miała "swoją" dzidzię
Pycha
mama Mai i Marty
WerEla witaj
u nas lalki tez sa w kącie, ale wózeczkiem nawet czesto mała sie bawiła, ale pustym, zawsze wszystko z niego wywalała
u nas lalki tez sa w kącie, ale wózeczkiem nawet czesto mała sie bawiła, ale pustym, zawsze wszystko z niego wywalała
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No bo nie mam pomyslu co mozna kupic 1,5 rocznemu dzieckuTrudno nie bedzie sie bawic to nie,a moja mama przyjezdza do pl raz lub dwa razy w roku wiec mam okazje zeby teraz mogla to kupic dla niej :-)
Podziel się: