reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A zobacz tylko nie cale 100zl wiecej niz ty dalas
sewa
mamuśka ;-)
Jak Jędrek miał dwa m-ce to przez tydz. nie mogłam się podnieść z wyrka. :-( Myślałam, że już zejdę z tego świata:sick: . Teraz co jakiś czas też mnie dopada w trochę delikatniejszym wydaniu. Ale jednak dopada. Lekarz powiedział, że tylko systematyczne ćwiczenia mogą pomóc. No to wyginam się. Ale czy mnie to pomaga..... wątpliwa sprawa.
Iwonka ten zestaw to mnie zaskoczył czego to ludzie nie wymyślą. Niezłe
Iwonka ten zestaw to mnie zaskoczył czego to ludzie nie wymyślą. Niezłe
Pycha
mama Mai i Marty
hej hej
mysle że wózek dla lalek to fajna sprawa, a ten zestaw normalnie ekstra, moja Maja miala 2 wózki, ale ten głeboki kilka dni temu padł, bo Maja kazała sie w nim wozic, a mamy tez małą spacerówke na dwór i tez ma z niego radochę
mysle że wózek dla lalek to fajna sprawa, a ten zestaw normalnie ekstra, moja Maja miala 2 wózki, ale ten głeboki kilka dni temu padł, bo Maja kazała sie w nim wozic, a mamy tez małą spacerówke na dwór i tez ma z niego radochę
Pycha
mama Mai i Marty
kurcze zastanawiam sie co do tych pitów, bo mi wyszło te 133zł, ale dopiero od połowy maja jestem na wychowawczym, a prędzej macierzyński i wypoczynkowy ????
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Napisalam mamie ze znalazlam cos super:-) i wydaje mi sie ze ten wozek jest naprawde solidny.Wyglada prawie jak Vanesski normalna spacerowka tylko kolory inne mamy
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Rany widzialyscie cos takiego? Noworodek Collin - Exclusive Reborn USA - Oddycha (177677772) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Podziel się: