reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja córcia jakieś 3-4 miesiące temu uwielbiała sie bawić tymi układankami drewnianymi ,co to się kształt dopasowuje do otworu ,,długo sie nimi bawiła ,teraz już jej troszke przeszło ,ale ksiązki wciąż są na tapecie ,teraz zmywa naczynia ,maluje ,klei

Byłam u doktorka ,dał mi skierowanie na prześwietlenie kręgosłupa i do ortopedy ,no ciekawe co oni mi wymyślą,lekarz wstępnie stwierdził że mam krzywy kręgosłup:baffled: :baffled: :baffled: :baffled: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: ,ale ja wiem o tym i nawet wiem kiedy mi sie skrzywił ,jak byłam nastolatka to torby sie nosiło wieszane na jednym ramieniu ,cieżkie cholerstwa to były ,a że nikt mnie nie przypilnował to teraz mam :sick: :sick: :baffled: :baffled: Mojej córci to ja będe pilnowac i sto razy jak bedzie trzba upominac ze by plecak równo na dwóch ramionach nosiła

reklama
Wózek to fajna sprawa dla takiej małej pannicy:tak: :tak: :tak: Któraś z dziewczyn ostatnio pisała o spacerkach z wózeczkiem. Ale teraz to nie mam pojęcia która. Myślę, że Vanesska byłaby bardziej zadowolona z takiego prezentu. Byłaby małą mamusią;-)

Wózek to fajna sprawa dla takiej małej pannicy:tak: :tak: :tak: Któraś z dziewczyn ostatnio pisała o spacerkach z wózeczkiem. Ale teraz to nie mam pojęcia która. Myślę, że Vanesska byłaby bardziej zadowolona z takiego prezentu. Byłaby małą mamusią;-)
Pycha chyba kupowala dla swojej pannicy:tak::-)No wlasnie musze jej spytac czy sie bawi jej coreczka tym wozkiem?:confused:

Emilka bawi się wózkiem ,ale czasem o nim zapomina że ma:baffled:

Ale podchoszi do lali ,całuje ją ,zapina potem ten pokrowiec i jeździmy czasem na spacer ,:tak:

Noelia witam w klubie krzywych kręgosłupów:-D :-D :-D :-D Ja swego czasu na ćwiczenia jeździłam do szpitala, masaże i co i g....no. Jak mnie plecy bolały tak mnie bolą. Jeszcze teraz z moim dzieckiem:szok: Czasami to już nie wyrabiam. A najgorsze jest to, że od czasu do czasu tak mnie wykrzywi, że chodzić nie mogę:szok: :sick: Oj starość nie radość;-)

reklama
Noelia witam w klubie krzywych kręgosłupów:-D :-D :-D :-D Ja swego czasu na ćwiczenia jeździłam do szpitala, masaże i co i g....no. Jak mnie plecy bolały tak mnie bolą. Jeszcze teraz z moim dzieckiem:szok: Czasami to już nie wyrabiam. A najgorsze jest to, że od czasu do czasu tak mnie wykrzywi, że chodzić nie mogę:szok: :sick: Oj starość nie radość;-)

naprawde chodzic nie mozesz ?:confused: :confused: :szok: :szok:
Teraz to chyba każdy ma krzywy ,ale własnie ja się boję co to kiedyś będzie ,jak będę funkcjonować ,ja bym chciał bardzo jakieś ćwiczenia do domu mieć zalecone ,bo lubię ćwiczyc i ogólnie ruszac się ,niech mi coś przypisza ,a ja zaczne działać ,

Do góry