reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Iwonka :szok:zupełnie jak prawdziwa. Z taką lalką można udawać że ma się dzidziusia ;-) ale cena szokuje jeszcze bardziej:eek:
Chcę Julci kupić jakąś fajną lalę na zajączka wózek dokupi się na kolejne święto. ;-) Muszę odwiedzić allegro bo w sklepach kompletnie nic nie ma.:no:

Wrela witaj w naszym klubie:-) pisz i czytaj jak najczęściej i nie przejmuj się że czasem możesz nienadążać . Ja tu jestem już od dawna a od czasu do czasu zdarza się że nie bardzo wiem o co chodzi ;-)

Waśnie sobie uświadomiłam, że dziś prawie cały dzień spędziłam przy kompie:szok: :szok: Moje dziecko jakieś takie spokojne, muszę sprawdzić czy gorączki nie ma:-D :-D :-D :-D

Wózek to fajna sprawa dla takiej małej pannicy:tak: :tak: :tak: Któraś z dziewczyn ostatnio pisała o spacerkach z wózeczkiem. Ale teraz to nie mam pojęcia która. Myślę, że Vanesska byłaby bardziej zadowolona z takiego prezentu. Byłaby małą mamusią;-)

to ja pisałam, jak były te ciepłe dni, to ja prowadziłam duzy wózek, a Maja z tym swoim malutkim, fajna sprawa, bo jak dziecku sie znudzi, to taką spacerówkę można złozyc i wrzucić do dużego wózka

Zaglądam i czytam. Też jestem w szoku tą lalką a cena :szok:
My w tamtym roku kupiliśmy małej lalkę baby anabell taką płaczącą łezkami i śmiejącą się. Można ją karmić i przewijać pieluszki. Taki mały bobasek. I do tego spacerówkę. Ogromny wydatek - małej się spodobało a tatuś nie potrafił odmówić. Lalka po dwóch dniach wylądowała w kącie a w wózku wozi zwykłą szmacianą lalkę :) Taki nieprzemyślany zakup. Ale myślę że jak podrośnie to będzie się nią bawiła, będzie miała "swoją" dzidzię :)

reklama
No bo nie mam pomyslu co mozna kupic 1,5 rocznemu dziecku:no:Trudno nie bedzie sie bawic to nie,a moja mama przyjezdza do pl raz lub dwa razy w roku wiec mam okazje zeby teraz mogla to kupic dla niej :-p:-)

Do góry