reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

czasami można spróbować w ten sposób, że nie ugotować obiadu nie uprasować, jak wróci z pracy to niech spróbuje to wszystko nadgonić. ja narazie nie mam takiego problemu, chociaż mój mąż wraca ostatnio z pracy ciągle zmęczony , ale narazie nic nie mówię też jestem zmęczona ale przetrzymam trochę. ogólnie w moim Krzysiem ( ma 13 miesięcy ), to mam niezły ubaw,
ciągle coś robi , biega, wymyśla, już zamykam sie z nim w jednym pokoju żeby trochę odpocząć

reklama
Witam:-)
Moje dziecię cały czas próbuje mi się wdrapać na kolana, ale jestem twarda i nie pozwalam;-). Niech się troszkę pobawi sam:tak:.
Wczoraj wieczorkiem jakoś oklapłam i tylko oglądałam tv, choć miałam dostęp do kompa. Nocka u nas znowu nie najlepsza. Kubula obudził się o 3 i do 4.00 nie spał, trochę sobie gadał po swojemu, kręcił się, trochę popłakał i w końcu zasnął:baffled:. Ale dzisiaj rano wypił aż 200 ml mleka modyf.:szok:. Ciekawe jest to, że pije je tylko w nocy i rano. Wczoraj wieczorkiem chciałam mu dać, to nic nie wypił:baffled:.
U nas dzisiaj strasznie pochmurno. Ale na razie nie pada i może zaliczymy spacerek. Mam nadzieję, że żaden pies się do nas nie przyczepi:-p.
Sewa - makabra, co ten dentysta z tobą robił:shocked2::surprised::huh:. Mam nadzieję, że już mniej boli:eek:.

Witam!A u mnie pada snieg,jest szaro i zimno i do tego wieje:wściekła/y: :baffled: :sick:
Raczej dzis nie wyjdziemy na spacer:no: Jutro jade na zdjecie szwow:baffled:
sewa bidulko ale sie na cierpialas,nic ci nie dal lekarz przeciwbolowego:confused:
zuzia bo to pewnie z glodu pije rano i w nocy:tak: ja chyba tez sprobuje jej dac rano to moze wypije bo tak to nie ruszy mleka wcale:no: A rano moja ma dobry apetyt to moze sie skusi :-D ale czy jest sens jak je kaszke mleczno ryzowa:confused: :dry:

Witajcie kochane !!!!
Mój mały właśnie biega na czworaka za tatusiem i ma z tego wielką frajde bo tatuś "niby "mu ucieka:laugh2:
Ja tej nocy coś źle spałam mimo że mały przespał całą noc :-( chyba źle się ułożyłam bo od rana strasznie boli mnie szyja co generalnie wpływa na moje złe samopoczucie :dry:
Ale popołudniu moja długo wyczekiwana wizyta u fryzjera , mam nadzieje że wraz z nią wróci mi doskonały nastrój ;-) -> Może jeszcze solarium zalicze :confused: (na poprawe humoru :tak: )

Hej

ale sie dziś wyspałam ,Emi postanowiła pospac do 9 ,a ja z nią ,ale mi sie pierdoły śnią ,chyba od trzech dni non stop cos ,dziś to sie chyb nawet śmiałam przez sen ,bo pamiętam że cos strasznie śmiesznego było:baffled: :confused: :-D :-D ciekawe co to znaczy :confused:

Iwonka urodzinki drugie juz robię skromniejsze ,tort, ciasto ,kawka i winko ,

reklama
Dzien dobry, ostatnio jestem rzadziej, bo moja mam przyjechala, wiec sobie gadamy i wedrujemy na spacerki:tak:
My na pierwsze urodzinki robimy brunch, czyli takie sniadanko z obiadem, w postaci szwedzkiego stolu:tak: Ciast nie bede miala duzo, bo okolo 3 razem z tortem, ale beda inne roznorakie slodkosci:tak: Mysle,ze starczy. Bedziemy mieli okolo 13 osob i 5 dzieci:tak: Juz jestem ciekawa, jak sie uda, mam nadzieje, ze dobrze:tak: :-)
Dzis po poludniu idziemy na rutynowe badania i na szczypionke z Erikiem, mam nadzieje,ze nie bedzie po niej strasznie plalak:no: :baffled:

Do góry