reklama
Iwonka Agnieszka nie umie pojąć do czego służą kredki. Za to uwielbia moje kosmetyki. Wie do czego służy pomadka, pędzelki, puder itd. Bierze duży pędzel do różu i maluje sobie po całej buzi. Kiedy to gówniara podpatrzyła to nie wiem?
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Magda Ja wlasnie skonczylam trzec podloge bo moje dziecko siecowymi kredkami mi ja porysowalo za miast na kartce Chyba za kumala do czego to sluzy Musze dawac jej tylko jak ja bede z nia rysowac A i jezcze zapomnialam napisac ze zaczela je jesc
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja tez teraz na dniach ide na szczepienie z dzieckiem to sie wypytam mojej pediatry na temat tych szczepionek.Mam zadzwonic po 21 i umowic sie na szczepienie ale chyba zadzwonie we wtorek jak mrozy odejda...
Dzięki dziewczyny za odpowiedź. Próbke wstawie do lodówki tylko najpierw musze ja uzyskac. Ewka ma ostatnio straszne zaparcia. Nie wypróznia sie przez cztery dni i nic jej nie pomaga. Powodem jest wirusówka jelitowa, która u niej zamiast wywołać biegunki to wywołuje zaparcia. Brzuch ją przy tym okropnie boli a ja nijak nie moge jej pomóc
Na dodatek Agatka tez sie rozchorowała. Dzisiaj wróciła ze szkoły z temperaturą, boli ja brzuch i głowa. Jeszcze tylko Monika jakoś sie trzyma.
Na dodatek Agatka tez sie rozchorowała. Dzisiaj wróciła ze szkoły z temperaturą, boli ja brzuch i głowa. Jeszcze tylko Monika jakoś sie trzyma.
Uff
i kumpela juz pojechała ,ale Emi się wybawiła z jej synkiem ,rok starszy od niej ,i tak się fajnie razem bawili .....nagadałyśmy sie za wszystkie czasy ,teraz zobaczą ja pewnie znów za trzy, cztery miesiace
Madziarka trzymaj sie zdrowo ,i dzieciakom tez zdrówka życze ,
i kumpela juz pojechała ,ale Emi się wybawiła z jej synkiem ,rok starszy od niej ,i tak się fajnie razem bawili .....nagadałyśmy sie za wszystkie czasy ,teraz zobaczą ja pewnie znów za trzy, cztery miesiace
Madziarka trzymaj sie zdrowo ,i dzieciakom tez zdrówka życze ,
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
noelia Ja jestem A jak przygotowania do urodzin coreczki :-)
Moje dziecie spi a ja buszuje po necie
Moje dziecie spi a ja buszuje po necie
Podziel się: