reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kasiula matula
sto lat
dla
Emilki
z okazji
wczorajszego
ROCZKU!!!
okazyjne16ld7.gif
okazyjne19vl2.gif
posm5xk8.gif

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Emilki z okazji pierwszych urodzin a takze duzo zdrowka i usmiechu dla Victorka z okazji ukonczenia 10 miesiecy!!!!!
Zyczy forumowa ciotka z Vanesska:-) :-) :-)
239724_l.gif
203.jpg

Własnie wróciłam z Emi z deszczowego spacerku ,nawet przyjemnie było:baffled: :happy: :-D :-D

Ola K mam nadzieje ze wszystko u synka wróci do normy ,pewnie go jeszcze boli to dlatego tak nie chce żeby mu tam coś robić ,jak przestnie go bolec to juz powinno byc ok:eek:

Ja również się przyłączam do życzeń dla Emilki - wszystkiego najlepszego kochana! Jesteś już taką dużą dziewczynką! :tak:

Wszystkiego najlepszego dla Emilki kończącej roczek, oraz dla Victorka, kończącego 10 m-cy. Sto lat uśmiechów i miłości:-):-):-):-):-):-).
015.gif

My już po długim spacerze. Przestało padać i nawet mieliśmy słońce, a w słoneczku bardzo fajnie, cieplutko było:-). Kubulkowi od razu po spacerze się humorek poprawił, nawet sam długo się bawił i pozwolił mamie spokojnie zjeść obiadek. A Kubcio dzisiaj pierwszy raz dostał żółtko (1/2) do zupki i mam nadzieję, że nie będzie wymiotował, jak kiedyś jego siostra:eek:. Na razie bryka wesoło i nic się nie dzieje:-).
Dzisiaj czeka mnie odkurzanie całego mieszkania, bo ciągle to odkładałam. Ale jeszcze chwilę sobie poleżę, bo strasznie się objadłam:-p.

reklama
My tez dolaczamy sie do zyczen roczkowej Emilki i 10 miesiecznego Victora!!

Zuzia moze Jakub nie bedzie uczulony na zoltko tak jak jego siostra. Skoro nic sie nie dzieje, to pewnie tak jest:tak:
Kasiula ja Ci nie pomoge w wymyslaniu potraw, bo tu to moj maz bedzie przewodniczyl, a ciasta i tort upiecze moja mama:tak: :-) Ja bede sie zajmowac strona techniczna, czyli ustrajaniem wnetrz w balony girlandy i inne swiecidla:tak: U nas impreza bedzie tez pozniej niz urodzinki, poniewaz one wypadaja w srode, wiec by nie wszystkim pasowalo, a tak robimy w sobote i wszyscy dobija do celu przeznaczenia:tak: :laugh2: :laugh2:

U nas piekna pogoda, moje dziecko bardzo zadowolone po obiadku, a za godzine wizyta u pediatry:baffled: :baffled:

Do góry