reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A moje suwaczki w koncu porzadnie dzialaja:tak: Poprostu jeszcze raz je zapisalam i na razie jak reka odjal:tak:

reklama
Witam,ja w końcu wyspana bo i nocka spokojna.Padłam zaraz po Victorze wczoraj i o 21 już spałam:-)
My już po zakupach i mały śpi.

A moje dziecko właśnie wstało, po półgodzinnej drzemce:szok: i marudzi. Na dodatek zaczął padać deszcz i ze spaceru nici:-(. Oj, chyba ciężki dzień przede mną:baffled:.
Aga - mnie się wydaje, że trzy ciasta, to całkiem wystarczy:tak:.

ja planuje nerwowo co podac na urodzinkowej imprezie na pewno dwie sałatki jedna z makaronu chińskiego druga z tynczykiem na pewno jedno cieple danie torcik i jakis szampan pozniej gdy dzieci pojda spac zabawa dla starszkow;-)
kupilam balony z napisami urodzinowymi
i sama nie wiem co jeszcze zaplanować poradzcie jakies dobre zakąski przekąski cos lekkiego :confused:

Dzień dobry!

Ja nie mam doświadczenia w urządzaniu przyjęć wiec nie doradze...

U nas zimno dziś i śnieg spadł... brrrrrrrr a już taka fajna wiosna była!

Witam - u mnie śnieżek prószy ale fajnie - tylko po południu pewnie będzie bajoro. Poza tym muszę wyjść i odśnieżyć chodnik przed domem przynajmniej trochę się poruszam i świeżym powietrzem odetchnę. ;-)
Maksik ma na razie zakaz wychodzenia z domu. Nie do końca wiadomo, czy temperatura była od gardła (zaczerwienionego) czy też od siusiaka (stan zapalny). Bierze bactrim i siusiak dziś rano mniej spuchnięty. Wczorajsza kąpiel to znów koszmar :-( :-( Jeżeli sami będziemy mieć problem ze ściąganiem, myciem, naciąganiem to chyba zadzwonię po lekarkę (sama proponowała, mieszka na naszym osiedlu, będę ją wielbić za chęć pomocy do końca życia!!).

Pozdrowienia dziewczyny, muszę przeczytać co pisałyście i się odezwę - pa pa !

reklama
witam

u nas super pogoda, snieżek popadał, ale jest ciepło, długo byłysmy przed blokiem i fajnie się bawiłyśmy w sniegu :happy:

teraz mała śpi, a ja mam cały ten zcas dla siebie, jak to fajnie jak nie trzeba nic robić :happy:

Do góry