reklama
Dzis po poludniu idziemy na rutynowe badania i na szczypionke z Erikiem, mam nadzieje,ze nie bedzie po niej strasznie plalak
Powodzenia ,kurcze im starsze dziecko to niestety gorzej to wyglada,
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam,ja w końcu wyspana bo i nocka spokojna.Padłam zaraz po Victorze wczoraj i o 21 już spałam:-)
My już po zakupach i mały śpi.
My już po zakupach i mały śpi.
K
kasiula matula
Gość
ja planuje nerwowo co podac na urodzinkowej imprezie na pewno dwie sałatki jedna z makaronu chińskiego druga z tynczykiem na pewno jedno cieple danie torcik i jakis szampan pozniej gdy dzieci pojda spac zabawa dla starszkow;-)
kupilam balony z napisami urodzinowymi
i sama nie wiem co jeszcze zaplanować poradzcie jakies dobre zakąski przekąski cos lekkiego
kupilam balony z napisami urodzinowymi
i sama nie wiem co jeszcze zaplanować poradzcie jakies dobre zakąski przekąski cos lekkiego
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Spadam bo mój mały też właśnie wstał,a przy nim nie da się pisać.
Witam - u mnie śnieżek prószy ale fajnie - tylko po południu pewnie będzie bajoro. Poza tym muszę wyjść i odśnieżyć chodnik przed domem przynajmniej trochę się poruszam i świeżym powietrzem odetchnę. ;-)
Maksik ma na razie zakaz wychodzenia z domu. Nie do końca wiadomo, czy temperatura była od gardła (zaczerwienionego) czy też od siusiaka (stan zapalny). Bierze bactrim i siusiak dziś rano mniej spuchnięty. Wczorajsza kąpiel to znów koszmar :-( :-( Jeżeli sami będziemy mieć problem ze ściąganiem, myciem, naciąganiem to chyba zadzwonię po lekarkę (sama proponowała, mieszka na naszym osiedlu, będę ją wielbić za chęć pomocy do końca życia!!).
Pozdrowienia dziewczyny, muszę przeczytać co pisałyście i się odezwę - pa pa !
Maksik ma na razie zakaz wychodzenia z domu. Nie do końca wiadomo, czy temperatura była od gardła (zaczerwienionego) czy też od siusiaka (stan zapalny). Bierze bactrim i siusiak dziś rano mniej spuchnięty. Wczorajsza kąpiel to znów koszmar :-( :-( Jeżeli sami będziemy mieć problem ze ściąganiem, myciem, naciąganiem to chyba zadzwonię po lekarkę (sama proponowała, mieszka na naszym osiedlu, będę ją wielbić za chęć pomocy do końca życia!!).
Pozdrowienia dziewczyny, muszę przeczytać co pisałyście i się odezwę - pa pa !
reklama
Pycha
mama Mai i Marty
witam
u nas super pogoda, snieżek popadał, ale jest ciepło, długo byłysmy przed blokiem i fajnie się bawiłyśmy w sniegu
teraz mała śpi, a ja mam cały ten zcas dla siebie, jak to fajnie jak nie trzeba nic robić
u nas super pogoda, snieżek popadał, ale jest ciepło, długo byłysmy przed blokiem i fajnie się bawiłyśmy w sniegu
teraz mała śpi, a ja mam cały ten zcas dla siebie, jak to fajnie jak nie trzeba nic robić
Podziel się: