reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
ano pamiętamy pamiętamy ;-)

a ja spieszę donieść, że już przestałam być bezrobotną mamą, w końcu mam pracę i maluszka w przedszkolu ... oczywiście kazdy kij ma dwa końce, więc już drugi raz Natan przeziębiony ;-)

Hejjj :-D

pamiętam kiedyś że ten wątek był bardzo aktywny,dziewczyny od rana pisały można było się pośmiać wspierać a czasem nawet wyrazić swoje emocje.Szkoda że teraz tak nie jest:-( Poznałam na tym forum mnóstwo wspaniałych dziewczyn
Mam nadzieję że na nowo rozkwitnie wątek z nowymi mamami
Miłego dnia;-)
Wypadłam całkowicie z BB :sorry2: Z sentymentu co jakiś czas zaglądam , zobaczyć czy któraś wróciła.:-D Aga może i stara gwardia powróci ;-) Witam nowe mamy .:-)
Cześć .Pamięta mnie ktoś jeszcze ? :-D:eek::rofl2:
No jak nie , jak tak :-D As Klaudia już w domu ? Wszystko już ok ?

kasia- matiy gratulacje :-) Jak Natan radzi sobie w przedszkolu ? Chętnie chodzi ? Czytam, że przeziębiony ? Zdrówka życzę małemu.

Siedzę w domu z dziećmi i nie wstydzę się tego. Zarabiam! Przede wszystkim przez Internet. Od czas do czasu pracuje też chałupniczo.
Witaj. Napiszesz coś więcej o sobie ?

dzięki :-) a Natan bardzo chętnie do przedszkola chodzi, z początku dawałam go tylko na podstawowe 5h a od 1 października już jest na dłużej, bardzo lubi przedszkole, problem ma jak zwykle z komunikacją i pokazywaniem się, ale z dziećmi się bawi chętnie :-)

Justa no fajnie by było znowu rozruszać trochę wątek;-):-D bo te fb mnie już chyba zaczyna męczyć :-p
Kasia świetnie że znalazłaś pracę i że Natan sobie radzi a przeziębiony będzie jeszcze nie raz taki urok przedszkoli:sorry2:
As hehehe co za pytanie:-D

reklama
Do góry