reklama
kasia-matiy
Fanka BB :)
ano pamiętamy pamiętamy ;-)
a ja spieszę donieść, że już przestałam być bezrobotną mamą, w końcu mam pracę i maluszka w przedszkolu ... oczywiście kazdy kij ma dwa końce, więc już drugi raz Natan przeziębiony ;-)
a ja spieszę donieść, że już przestałam być bezrobotną mamą, w końcu mam pracę i maluszka w przedszkolu ... oczywiście kazdy kij ma dwa końce, więc już drugi raz Natan przeziębiony ;-)
Hejjj
kasia- matiy gratulacje :-) Jak Natan radzi sobie w przedszkolu ? Chętnie chodzi ? Czytam, że przeziębiony ? Zdrówka życzę małemu.
Wypadłam całkowicie z BB Z sentymentu co jakiś czas zaglądam , zobaczyć czy któraś wróciła. Aga może i stara gwardia powróci ;-) Witam nowe mamy .:-)pamiętam kiedyś że ten wątek był bardzo aktywny,dziewczyny od rana pisały można było się pośmiać wspierać a czasem nawet wyrazić swoje emocje.Szkoda że teraz tak nie jest:-( Poznałam na tym forum mnóstwo wspaniałych dziewczyn
Mam nadzieję że na nowo rozkwitnie wątek z nowymi mamami
Miłego dnia;-)
No jak nie , jak tak As Klaudia już w domu ? Wszystko już ok ?Cześć .Pamięta mnie ktoś jeszcze ?
kasia- matiy gratulacje :-) Jak Natan radzi sobie w przedszkolu ? Chętnie chodzi ? Czytam, że przeziębiony ? Zdrówka życzę małemu.
Witaj. Napiszesz coś więcej o sobie ?Siedzę w domu z dziećmi i nie wstydzę się tego. Zarabiam! Przede wszystkim przez Internet. Od czas do czasu pracuje też chałupniczo.
kasia-matiy
dzięki :-) a Natan bardzo chętnie do przedszkola chodzi, z początku dawałam go tylko na podstawowe 5h a od 1 października już jest na dłużej, bardzo lubi przedszkole, problem ma jak zwykle z komunikacją i pokazywaniem się, ale z dziećmi się bawi chętnie :-)
aguska2017
Justa no fajnie by było znowu rozruszać trochę wątek;-) bo te fb mnie już chyba zaczyna męczyć
Kasia świetnie że znalazłaś pracę i że Natan sobie radzi a przeziębiony będzie jeszcze nie raz taki urok przedszkoli
As hehehe co za pytanie
Kasia świetnie że znalazłaś pracę i że Natan sobie radzi a przeziębiony będzie jeszcze nie raz taki urok przedszkoli
As hehehe co za pytanie
A myślałam, że tylko mnie się tak przejadł Wraaacajcie dziewczyny !:-)Justa no fajnie by było znowu rozruszać trochę wątek;-) bo te fb mnie już chyba zaczyna męczyć
reklama
Podziel się: