reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zobacz załącznik 660762
[FONT=klavika_regular]Nadziei – by nie opuszczała,[/FONT]
[FONT=klavika_regular]radości – by rozweselała,[/FONT]
[FONT=klavika_regular]miłości – by obrodziła,[/FONT]
[FONT=klavika_regular]dobroci – by zawsze była – ...[/FONT]
[FONT=klavika_regular]życzę z okazji Świąt Bożego Narodzenia.[/FONT]

reklama
Hej dziewczyny widzę że w Nowym Roku jeszcze żadna posta nie napisała więc jestem pierwsza hehehe;-):-D
Amaliee to super wieści o synku:tak: a ta twja kluseczka juz ma prawie 4 msc?o jejciu jak to leci...
Moje dziecie też juz sporo w sumie zaraz kończy 5 lat:szok::-D:tak: sama nie wiem jak to zleciało eh...
Justa wirerzę że do tej 13 i tak masz co robić;-):-D
Ja nie cierpie tej pogody ani to zima ani jeszcze wiosna eh...człowiekowi nic się nie chce a jak jeszcze chodzę do pracy na 12h to w ogóle dni lecą jak zwariowane wię oby do wiosny

Pomimo trudności ( zapomniałam hasło na BB :-D) jestem i ja :-)
Amaliee ogromne gratulacje !!! Jak ten czas leci.:-D
Aguś obecnie to ja do 12:00 teraz to śpię.:-p:-D Ferie mamy, dzieci oddelegowałam na kilka dni do babci, zrywać się rano nie muszę... Cisza w domu , więc jak mnie szczeknięcie psa nie obudzi , tak gnije sobie w łóżku do południa. Robota nie zając , nie ucieknie ;-)Takiej to dobrze.:rofl2:
Zdrówka dla Bartusia. Kiedy ferie macie? Masz możliwość wzięcia urlopu by odpocząć?

Justa feria u nas już są od poniedziałku ale my ferii nie mamy:-p Przedszkole normalnie otwarte a ja muszę śmigac do pracy niestety,W lutym biorę kilka dni urlopu dopiero.
A tak w ogóle to co sie dzieje u mnie za oknem:szok:Sypie snieg z deszczem normalnie Bartek w tym roku zobaczy drugi raz śnieg :-D
Dobra uciekam do pracy się szykuje
Miłego dnia

Każde dziecko inne ;-)
U nas dziś masakryczna pogoda pochmurno mglisto normalnie jak listopad a nie styczeń!!!
Dziś mam wolne ,mały w przedszkolu ale szybko go odbieram bo już po obiadku
Niby wolne ale zawsze jest co robić

Ja też siedziałam w domu - 2 lata. Łatwo nie było, miałam chwile, że padałam z nóg, ale cóż... Jak czujecie, że macie dosyć, spróbujcie gdzieś wyjść z dzieciakami - i nie mam tu na myśli spacerku po osiedlu czy wokół parku, ale gdzieś, gdzie i wy i dzieciaki będą się świetnie bawić :) Ja akurat jestem z Warszawy i u mnie takim miejscem okazał się być Teatr Małego Widza - miejsce dla dzieci od 1 r.ż. Może w waszych miejscowościach też macie coś podobnego? Grunt to przełamać rutynę :))

reklama
Bajki przed telewizorem nie służą niczemu innemu jak zapychaniu czasu. Jeżeli dziecko ma ochotę na bajki, możesz zrobić z tego użytek i pokazać mu Bajkotwory. To aplikacja edukacyjna, gdzie dziecko samo tworzy swoją bajkę w 15 minut a do tego rozwija kreatywność i samodzielność. Na stronie są opinie specjalistów. Moje dziecko odkryło w sobie talent aktora i reżysera :)

Do góry