reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej i ja się melduję po wielkiej nieobecności:-p
U mnie też ciągle czasu brak bo praca dom itp raz jest lepiej a raz gorzej jak u każdego jednak cieszę się że mamy już praktycznie lato:-D:tak:
Kasia super że młody się dostał do przedszkola i zarazem współczuję sytuacji domowej kurde wokół mnie też się ciągle słyszy że ktoś traci pracę nie wypłacają pensji itp....

reklama
U nas jakby problemów było mało to jeszcze się okazuje, że mam nadciśnienie :-( i to spore bo średnio 160/110 ... dostałam już skierowanie do szpitala i czekam aż M skończy prace, żeby mógł zostać z Natanielkiem i od czerwca się kładę na badania ... z pracą dalej lipa :-(

Kasia zdrówka, widziałam wystawę Twoich prac na Majówce, ale Ciebie nie dojrzałam;(A byłam od 15-21;)Mam nadzieje ze sie cos uda znaleźć M. Mój małżonek tez szuka w Polsce ale masakra i klapa totalna;(

A to musiałaś trafić, że akurat gdzieś poszłam bo w sumie siedziałam tam prawie cały czas od 15.30 do 19.30 z małymi przerwami na spacer z Natanielkiem :-) A będziecie z Gają na otwarciu placu zabaw w sobotę? Bo my będziemy na pewno jeśli tylko pogoda dopisze ;-) No i oczywiście w niedzielę na Dniu Dziecka, zaczynam już myśleć o kostiumach ;-)

A praca ... no w końcu musi być lepiej ;-) mam nadzieję, że już niedługo los się odmieni ...

Witam po dłuższej nieobecności.Dobra wiadomość-Inga dostała się do przedszkola pierwszego wyboru.Strasznie się cieszymy.Chodzili tam moi starszacy a we wrześniu Mikołaj będzie chodził na tej samej ulicy do szkoły to za 1 wyjściem obydwoje zaprowadzę.

Kasia ja tez juz nawet zrobiłam mapę gdzie teraz kwitnie czarny bez by pożniej łatwo było mi go znaleźć;)
Monika ja też zrobiłam z truskawek kompoty i dżem, no i obowiązkowo ogórki małosolne się kiszą;)

reklama
u nas ogórki małosolne już dawno zjedzone ;-)

a ja standardowo za bazyliką będę czarny bez zbierać, tam jest go po prostu mnóstwo ;-) kwiaty już kwitną i też można by zbierać, ale czekam na owoce ... sąsiad ma przed domem czarny bez więc będę obserwować na bieżąco kiedy dojrzeje ;-)

Do góry