reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Może za porządki przedświąteczne dziewczyny się wzięły :-)
A tak serio... to dorosły nam dzieciaki, pomaszerowały w szkolne i przedszkolne progi ... Mamusie do pracy wróciły ;-) Ale aż dziwne, że nowych " mam siedzących w domu z dziećmi " nie ma, nie przybywa.:confused:

reklama
Hej !!!
ja też żyję ,ale z czasem krucho .
Jest co robić przy mojej trójeczce .
Skończyłam projekt w fundacji to zaczeły się zamówienia szydełkowe .
I tak w kółko coś się dzieje .
Justa tak Klaudia już w domu .
Komplikacje pooperacyjne mam nadzieję zakończone ,ale jeszcze bedą się nam czkawką odzywać :sorry2:
Ważne ,że Klaudia powoli wraca do świata żywych i zaczyna normalnie funkcjonować .
Kuba coraz lepiej w szkole i coraz fajniej funkcjonuje.
Powoli żegnamy się z tym cholernym autyzmem
Karola jak to Karola .Ostatnio dostała nową ksywkę - CÓRKA BILlADENA :-D:-D:-D
To tyle u mnie w telegraficznym skrócie .
Wracam do czapek,bombek i aniołków na choinkę ;-):-)
Fajnie was czytać :-p
Tęskniłam za WAMI !!!!!

I ja się witam przed świętami,jak każda nie mam czasu do tego jutro idę na 10h do pracy a w poniedziałek aż na 13 h pogięło ich ale cóż jak trzeba to trzeba:p w domu sajgon dziś zaczynam wielkie zakupy i nastawiam bigos:-)
Przez pogodę jakoś tak nie czuć tej magii Świąt ale Bartek nie może już się doczekać Mikołaja i odlicza każdy dzień:-)
Co do wątku to teraz modny jest fb :-)niestety
Miłego porządkowania i gotowania:-D:-p;-)

Załączniki

• 20141220_060359.jpg
    20141220_060359.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 70
  • 20141220_060705.jpg
    20141220_060705.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 83
  • 20141220_060808.jpg
    20141220_060808.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 76
Ostatnia edycja:
Może za porządki przedświąteczne dziewczyny się wzięły :-)
A tak serio... to dorosły nam dzieciaki, pomaszerowały w szkolne i przedszkolne progi ... Mamusie do pracy wróciły ;-) Ale aż dziwne, że nowych " mam siedzących w domu z dziećmi " nie ma, nie przybywa.:confused:

no właśnie:))))
zajrzałam tam gdzie kiedys było gwarno a tam posucha.......:szok::szok::szok: ale tu zobaczyłam znajome buzki:-D

Witajcie dziewczyny.niektóre z Was moze mnie kojarza jeszcze sprzed w sumie kilku ładnych lat jak cięzko sie było przebic;)
AS Justa widzę ze zostałyscie moderatorkami:tak:
jak Wasze pociechy?u mnie rosna,a czasu coraz mniej na wszytsko,mimo ze do pracy nie wróciłam to i tak jak w kolhozie.
ale ja nie o tym
Wszytskim zycze WEsołych Świąt!!!!!:-)

Hej :-)

Aguś wzajemnie ! :-D Od jutra wolne już masz ?
As wow ! Ale produkcja :-) Widziałam zdjęcia, widziałam filmiki jak Karolinka ubierała choinkę i dekorowała pierniczki. Będzie miała pamiątkę ! :-D

Anabuba kupę czasu ! Witaj :-D Gdzie masz jeszcze jeden suwaczek ? :-D

no właśnie:))))
zajrzałam tam gdzie kiedys było gwarno a tam posucha.......:szok::szok::szok: ale tu zobaczyłam znajome buzki:-D

Witajcie dziewczyny.niektóre z Was moze mnie kojarza jeszcze sprzed w sumie kilku ładnych lat jak cięzko sie było przebic;)
AS Justa widzę ze zostałyscie moderatorkami:tak:
jak Wasze pociechy?u mnie rosna,a czasu coraz mniej na wszytsko,mimo ze do pracy nie wróciłam to i tak jak w kolhozie.
ale ja nie o tym
Wszytskim zycze WEsołych Świąt!!!!!:-)
Moderatorkami już od bardzo dawna jesteśmy. :tak:Jakieś 4 lata? :rolleyes2:No widzisz , oj daaaawno cię tutaj na ogólnym nie było.:-D

Oj rosną nam te dzieci, rosną. Moja mała od września jako 5-latka poszła do zerówki. Daje sobie świetnie radę.:tak: A ja...Mam do godziny 13 ciszę w domu i mogę spokojnie sobie popracować . :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry