reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

u nas ogórki małosolne już dawno zjedzone ;-)

a ja standardowo za bazyliką będę czarny bez zbierać, tam jest go po prostu mnóstwo ;-) kwiaty już kwitną i też można by zbierać, ale czekam na owoce ... sąsiad ma przed domem czarny bez więc będę obserwować na bieżąco kiedy dojrzeje ;-)
ja myslałam ze jutro bede miała wolne to bym poleciała po ogórki na targ ale pracuję a do tyh ze stonki nie mam zaufania;(

reklama
a ja znów do targu zaufania nie mam ;-) chyba że kogoś znasz, no to jeszcze jako tako, ale warzywniaków jak grzybów po deszczu ... ostatnio w Wisience kupuję młode ziemniaczki, te malutkie po 1 zł za kg ... pychota :-)

zazdraszczam ;-) my na ogródku mamy tylko troszku truskawek, zdecydowanie za mało ;-)

ale trafiłam gościa w szpitalu, na wstępie powiedział że mu zawracam dupę niepotrzebnie, wypisał leki i wysłał do domu ... wychodzi na to że wszystkie badania i tak będę musiała zrobić sobie sama ... ech, szkoda słów

Aga zaprasza Was do przetestowania Dove, a ja wpadłam poinformować Was, że na górze forum przynajmniej KILKA RAZY W TYGODNIU pojawiają się informacje o konkursach, ważnych tematach, czy nowościach . Zaglądajcie tam często ,bo naprawdę warto :-)

Namawiam również do subskrypcji kanału na YT babyboom.pl - YouTube, bo będzie się działo coraz więcej i częściej :-)

Witam Was Serdecznie my właśnie wróciliśmy z Wakacji było cudownie i kasa zaoszczedzona hahha jak to możliwe??:)Ja walczę teraz na ogródku, a jest tutaj temat na forum gdzie mamy maja ogródki???Bo to moje hobby;)

reklama
pamiętam kiedyś że ten wątek był bardzo aktywny,dziewczyny od rana pisały można było się pośmiać wspierać a czasem nawet wyrazić swoje emocje.Szkoda że teraz tak nie jest:-( Poznałam na tym forum mnóstwo wspaniałych dziewczyn
Mam nadzieję że na nowo rozkwitnie wątek z nowymi mamami
Miłego dnia;-)

Do góry