reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja dziś Wielkanocnie :-) mój najnowszy "produkt" - kartka świąteczna z elementami mojego miasta :-) tak przy okazji naszego kiermaszu wielkanocnego, mam nadzieję, że się spodoba :-)

DSCN1870.jpgDSCN1871.jpgDSCN1872.jpgDSCN1873.jpgDSCN1874.jpgDSCN1875.jpgDSCN1876.jpgDSCN1877.jpgDSCN1878.jpgDSCN1879.jpg

Załączniki

• DSCN1870.jpg
    DSCN1870.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCN1871.jpg
    DSCN1871.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCN1872.jpg
    DSCN1872.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCN1873.jpg
    DSCN1873.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 45
  • DSCN1874.jpg
    DSCN1874.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 49
  • DSCN1875.jpg
    DSCN1875.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCN1876.jpg
    DSCN1876.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 42
  • DSCN1877.jpg
    DSCN1877.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCN1878.jpg
    DSCN1878.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 45
  • DSCN1879.jpg
    DSCN1879.jpg
    44,9 KB · Wyświetleń: 48
reklama
RenataT - te kurczaczki po lewej po prostu rewelacja :-) no mnie się udało sprzedać tylko dwie kartki, zdecydowanie za późno się zjawiłam, jakoś mi się wydawało że po południu będzie więcej ludzi a to już praktycznie koniec był ;-P

Dziewczyny-wspaniałe wasze dzieła.Ja dopiero zauważyłam że u mojego Mikołaja wszystkie dzieci mogły przegotować coś na kiermasz i była jakaś wystawa.Kurcze,szkoda.Mój Miś ma zdolności plastyczne to by coś ładnego przygotował.
Jutro u niego mają dzień zdrowego śniadania i mają przynieść bułki z ziarnem,płatki.
Od wczoraj jest rekrutacja do przedszkoli.B.się martwimy bo Ingę chcemy dać a mogą przecież być problemy bo nie pracuję.Właśnie w necie zauważyłam że tam gdzie jest teraz Miki ma być od tego roku gr.4 latków.Jutro pójdę się dowiedzieć bo wówczas by były duże szanse żeby ją przyjęli no i szkoła na sąsiedniej ulicy.Trzymajcie kciuki.

Witam znowu jakis czas mnie nie było ale codziennośc mnie dopadła praca obowiazki i doba za krótka Przed swietami pracowałam do pozna bo prawie do 24 godz :szok: świeta prawie przespałam taka byłam zmęczona Pozatym wiosna i jakies lenstwo mnie ogarnęlo Dzis mam wolne ale zaraz z Gabi do dentysty idziemy potem zamierzam wyskoczyc na male zakupy do leklerka bo troche akcesori samochodowych mi brakuje Wczoraj byl K posiedzielismy pogadali poprzytulali i niestety musi mi to wystarczyc Jutro do pracy na 17 i tak az do poniedzialku wtorek wolne Trudny ten zwiazek na odległosc ale coz wiedzialam w co sie pakuje :dry: mam nadzieje ze sie wyklaruje sytuacja Pozdrawiam kobietki i obiecuje ze czesciej zajrze

co prawda to prawda :-)

u nas radość wielka bo Natan w końcu dostał się do przedszkola ;-) przy okazji musiało też przyjść trochę nieszczęść, M jest na wymówieniu do końca miesiąca bo firma ogłasza upadłość ... kolejna :-( ja natomiast byłam na rozmowie o pracę jako niania w poniedziałek i teraz czekam, po niedzieli mają dać znać ;-)

co prawda to prawda :-)

u nas radość wielka bo Natan w końcu dostał się do przedszkola ;-) przy okazji musiało też przyjść trochę nieszczęść, M jest na wymówieniu do końca miesiąca bo firma ogłasza upadłość ... kolejna :-( ja natomiast byłam na rozmowie o pracę jako niania w poniedziałek i teraz czekam, po niedzieli mają dać znać ;-)
Kasia to gratki ze masz w domu Przedszkolaka;)Współczuje M:( Mam nadziej ę ze uda Ci się dostać tą prace, my własnie kupilismy auto a wtyg, działkę takze mega szczęśliwa jestem:)W KONCU cos sie kreci;)

reklama
Lena - dzięki ;-) działka fajna rzecz, jest gdzie posiedzieć w ciszy i spokoju ... a ja wczoraj dostałam SMS od tej kobiety i niestety znalazła sobie kogoś innego z jej miejscowości :-( ale za to dziś dzwonili do M w sprawie pracy, trzymajcie mocno kciuki :-)

Amaliee gratki ;-)

Do góry