reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kunda dobrze że mi przypomniałaś, bo tez musze sie umówic do fryzjera, kurcze tylko nie wiem czy się jeszcze złapie, bo u nas przed świętami sa zawsze kolejki :-(

noelia współczuję:-(

chociaz u nas przez ten wstrętny katar tez tragedia z zasypianiem,
dzis Majka pospała godzinkę i sie obudziła, no to ja ja szybko na ręce i ją jeszcze ululałam, szczęśliwa, że będe mieć jeszcze trochę spokoju poszłam pić kawkę, a tu nagle słysze drzwi sie otwieraja, a Maja z podusią wedruje do kuchni :baffled::baffled::baffled:

reklama
Mój też ostatnio świruje ze spaniem, jeszcze niedawno spał przed południem 2 godz. a teraz albo wogóle, albo 0,5 godz.i koniec:-(. A teraz jak go kładłam, to przez 15 min. rzucał smoczkami o podłogę, aż się zmęczył i nareszcie śpi:tak:. Ciekawe tylko jak długo:confused:. Ach te dzieciaczki... A z ceną książki to rzeczywiście przesadzili.

Noelia ja wlasnie mam zamiar sobie kupic ta ksiazke, widzialam w Empiku, sliczne wydanie :-) tylko kupie po siwetach bo jak widze te tlumy ludzi zwraca mi sie, bleeeeeeee

hm.....
czesc jestem Agnieszka i mam 25 lat....
właśnie poczytałam wasze pierwsze posty.
Ja no cóż...wyxchowuję dziecko i udzielam korepetycji z racji tego też jestem cały dzionek w domku. Czasami wybiegam na lekcje jeśli trzeba gdzieś dalej dojechać.
Mój mąż....Jego nie ma całymi dniami, wraca po 22 albo i później. Jak mozna się domyślić on nie robi w domku nic. Mieszkamy z moimi rodzicami, ale niedługo czeka nas przeprowadzka na swoje. Wtedy zobaczymy jak będzie....

Czesc Agusia:-) witamy Cie serdecznie!

Ja wlasnie mecze sie z prasowaniem:no: Nie wiem, kiedy to skoncze...:wściekła/y:
Tatus z synkiem wybrali sie na pozny spacerek, wiec mam troche spokoju:tak:
Moje dziecko zazwyczaj pieknie zasypia, ostatnio tylko z lekka marudzi, jak sie go kladzie na drzemke popoludniowa a tak to miodzik:tak: ;-)

Czesc Agusia:-)

No umowiłam sie z fryzjerka na piatek wiec musze sie z gotowanie i pieczeniem i sprzataniem wyrobic przez 2 dni bo jutrzejszego nie licze bo cwiczenia i zakupy a potem obiad i same wiecia jak to jest...:-)

reklama
agusia witamy

my nadal chore, ale Majci juz troszke przechodzi

byłyśmy na Jasełkach w przedszkolu u mojej młodszej siostrzenicy, Majka była zachwycona i jako pierwsza wystapiła na scenie :-D jeszcze przed wystepem weszła na środek sceny i stała :-D

ja tez mam napiety tydzien,
- jutro rano na zakupy, mam bony z zakładu pracy, więc poszaleje,
- po południu jedzieny po choinke,
- w środę ide do fryzjera, az mi ciarki przechodza jak sobie pomyśle o 3 godzinach siedzenia :no:
- od czwartku już grubsze przygotowania do świąt

Do góry