reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Widze ze z tymi kropelkami d3 to co kraj to obyczaj ,kazdy lekarz co innego mówi :eek: i bac tu mądrym .

Emilka po drzemce znów swoje zaczeła pokazywac ,aż zaczynam się zastanawiac jak mam z nia teraz postępywac ,bardziej stanowczo ,czy bardziej ze zrozumieniem ,aż sie boje co to bedzie :confused: :baffled::happy:
Zasnac oczywiscie nie chciała ,ale połozyłam ją i wyszłam ,troszkę pomarudziła i spała ,:dry:

reklama
Noelia z ilością podawanych kropelek D3 bywa różnie. Zależy jak duże jest dziecko i jak szybko rośnie. Wedy lekarz decyduje indywidualnie.

Noelia z ilością podawanych kropelek D3 bywa różnie. Zależy jak duże jest dziecko i jak szybko rośnie. Wedy lekarz decyduje indywidualnie.

no tak własciwie to masz rację ,nie pomyslałam od tej strony ,przeciez każde dzieciątko jest inne ,Emi ma jeszcze ciemiączko duze ,a teoretycznie ma się do 18 miesiąca zrosnąc.

Mi do tej pory pediatra kazala podawac po jednej kropli witD3 a ciemiaczko tez jeszcze mamy spore.Wyglada na to ze jeszcze przed swietami bede musiala sie wybrac do lekarza ale moze i dobrze to ja oslucha czy nic sie nie dzieje w pluckach.

hehehe a co powiecie na to, ze moj synek swojego czasu pil Eurespal, dawalam mu lyzeczka , myslalam, ze bedzie sie kjrzywil a on w chwile pozniej dzioba otwieral i kwekal ze chce jeszcze. Ja sprobowalam tego syropu i musialam zagryzc czyms slodkim, bo bym zwymiotowala. Nie wiem co w tym mojemu dziecku smakuje. No ale jak ktos psu z miski suche zarcie wyjada ....

Ale wam dobrze z tym ciemiaczkiem bo nam zarosło:-( a by sie bardzo przydało:-)
Mi lekarz juz kazał przestac dawac wit D, choc teraz jak pojde w styczniu to sie zapytam.
A Macio odpukac nawtet lubi otwierac pyszczek na leki.

Dobra spadam sie ubierac bo jedziemy na rehabilitacje:-)

reklama
hehehe a co powiecie na to, ze moj synek swojego czasu pil Eurespal, dawalam mu lyzeczka , myslalam, ze bedzie sie kjrzywil a on w chwile pozniej dzioba otwieral i kwekal ze chce jeszcze. Ja sprobowalam tego syropu i musialam zagryzc czyms slodkim, bo bym zwymiotowala. Nie wiem co w tym mojemu dziecku smakuje. No ale jak ktos psu z miski suche zarcie wyjada ....

Boze ten syrop jest ochydny ,połaczenie waniliowego smaku z eukaliptusowym ,kto to wymyslił bleble:baffled: :baffled:

Do góry