reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Zuzia wiem ze to musi tak byc ,wiec staram sie to przeczekac ,nie krzycze na nia i nie złoszcze sie ,czekam trochę dłużej poprostu za nim coś zrobi ,,jak buty jej zakładam ,najpierw musze ją na siłę niestety przytrzymac ,po chwili się uspokaja i nawet pomaga mi ubrac jej buty ,najgorsze jest z drzemkami ,zmeczona jak koń, a nie zasnie za chiny ludowe ,no ciekawe co będzie dziś ,ale już słysze jej gadanie z pokoju:baffled: :happy:

Mój też marudzi i domaga się ciągłej uwagi, śniadanie jadłam w pośpiechu przy akompaniamencie wycia. Idę z nim na spacer, choć pogoda taka sobie... na spacerze sie uspokoi.

Witam!Ja dzis mialam okropna noc bo z przerwa od 3 do 5 RANO.:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: A po za tym to nadal u nas nie posprzatane bo jeszcze mi kurza panowie robotnicy.Ale pocieszam sie tym ze bede miala chociaz swiezo przed swietami posprzatane:tak: :-) ;-)
Bunt dwu latka:-( :szok: :baffled: Mam nadzieje ze u nas ten okres przeminie blyskawicznie:-D :-D :-D :-p Choc patrzac na moje dziecko juz teraz to boje sie co bedzie pozniej:baffled: :elvis:

i nie chce spac ,zaraz oszaleje ,najpierw woła że chce ee ,potem o pa pa ,teraz jeszcze ze chce mleka :baffled: :no: :no: :no: okropne są te dwulatki ,ja myslałam że moje dziecko to taki anoiłek jest:eek:

noelia Bo to jest aniolek jak wszystkie nasze dzieciaczki ale w skorze diabelka:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Moja teraz poszla spac ale tez od godziny bylo usypianie.Pozniej jade na zakupy z tesciami.

Majka to tez mały diabełek, dzis pociągnęla kwiatka i spadł :wściekła/y: na szczęście nie na nia :rolleyes: ale cała kuchnia była do sprzatania :wściekła/y:

do tego uwielbia grzebac w smieciach :wściekła/y:
i juz nie reaguje na "nie wolno" bo na poczatku choć troche sie słuchała,

pocieszam sie tym że teraz jest chora, to jak wyzdrowieje to jej przejdzie,

a jeszcze mój "mądry???" mąż ostatnio miał z nia poleżec, bo wieczorem nie chiała zasnąć, a on ją wział z jej pokoju i pozwolił jej sie bawic i cały rytuał ze po kąpieli nie ma zabawy i wychodzenia z pokoju pogrzebany :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz jest wielki płacz, bo ona po kąpieli chce wyjść z pokoju i sie bawić zamiast spac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pycha - mój też miał takie głupie zagrania, ale zmusiłam go żeby spojrzał kilka razy na telewizor, jak puszczali supernianię i już chyba do niego dotarło, że nasz synuś czasem próbuje nas terroryzować, a nie jest głodny i nic go nie boli.
A co do zrzucania kwiatów, to Kuba zrobił to już dwa razy i coś mi się wydaje, że z niego niezły rozrabiaka będzie:szok:. Przed chwilą majstrował z elektryką i teraz lampka nie działa:baffled:. Już nie wiem co z nim zrobić, wszędzie trzeba go pilnować:dry:.

Oj Macka tez jest wszedzie pełno, chwila spokoju to jak spi:-)

Ja dzis byłam na targu kupiłam rybke:-) i prezenty dla mamy i tesciowej takie drobiazgi:-)

Jutro jade na cwiczenia wiec pewnie noc nie bede robic bo brak czasu a potem zostanie kilka dni :-)

Chciałam sie jeszcze umowic z fryzjerka ale jakos sie nie moge dodzwonic:-(

reklama

ŁO MATKO HORRORRRRRR

W ogóle nie chciała spac ,wiec ja wziełam na spacer na miasto ,oczywiscie wciaz marudziła ,i jeszcze nie wyspana ,posżłam do ksiegarni ksiażke zobaczyci szoku doznałam ,SUPERNIANIA kosztuje 40 zł ,pogłupieli ,po co zrobili takie ekskluzywne wydanie to nie wiem ,kredowe kartki:baffled: :confused: :baffled:

przyszliśmy do domu ,ledwo na oczka patrzyła ,ale dałam jej jeszcze raz jesć ,pic i do łóżka ,dobre 15 minut nawoływała to to, to tamto, i w końcu spi ,az niewierze ,
Jak tak ma od teraz wygladac dzień to czarno to widzę

Do góry