Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Witam wszystkie mamusie!!!:-):-):-)
U mnie dziś tak dziwnie niby jeszcze wakacje, ale już trzeba myśleć o roku szkolnym. Dziś zrobiłam ostatnie zakupy do szkoły...i nie wiem jak dożyję do wypłaty...a ona dopiero dziesiatego, ale przynajmniej już wszystko jest.
Dziś zrobilam sobie i dzieciom dzień lajtowy - czytaj mogą oglądać bajki do znudzenia, bo od jutra już pełen reżim i dyscyplina
Natalineczka, Dowikla, Wiktoria to widzę że nie tylko ja słomiana wdowa ehhhh takie czasy!
Aniu Wy już pewno w domu, jak droga minęła?
Anabuba fajnie że możesz być częściej na BB, a co do sprzątania to ja też lubię jak tak czysto i pachnie zaraz po sprzątaniu...ale to tylko do pierwszego razu jak wpuszczę dzieci do domu, o mężu nie wspomnę
dlatego ja lubię prasować bo przecież pracuję...a że przy okazji film oglądam nikt mi nie zarzuci że nie pracuję
Joanna współczuję przeżyć z mężem mój na szczęście ma to dobre że po alkoholu nigdy do samochodu nie wsiadł
to teraz rzadko będziesz gościć na BB ciesz się ciesz, ja też wiem co to znaczy
Marta fajnie że spotkanie udane, ale szkoda że musiałaś szybko wracać
Witam nową mamę!
Patrysiu sto lat!!!
życzę poprawy nastroju!!!
Boże kiedy ja tyle miałam
ja to wolę jak Ania ma na rano...bo tak to jakoś cały dzień mi się rozłazi
Beatko piękne zdjęcia, ślicznie wyglądacie
świetny wózek...i za tę cenę. Gratuluję!!!
Pozdrawiam i będę wieczorem!!!
U mnie dziś tak dziwnie niby jeszcze wakacje, ale już trzeba myśleć o roku szkolnym. Dziś zrobiłam ostatnie zakupy do szkoły...i nie wiem jak dożyję do wypłaty...a ona dopiero dziesiatego, ale przynajmniej już wszystko jest.
Dziś zrobilam sobie i dzieciom dzień lajtowy - czytaj mogą oglądać bajki do znudzenia, bo od jutra już pełen reżim i dyscyplina
Natalineczka, Dowikla, Wiktoria to widzę że nie tylko ja słomiana wdowa ehhhh takie czasy!
Aniu Wy już pewno w domu, jak droga minęła?
Anabuba fajnie że możesz być częściej na BB, a co do sprzątania to ja też lubię jak tak czysto i pachnie zaraz po sprzątaniu...ale to tylko do pierwszego razu jak wpuszczę dzieci do domu, o mężu nie wspomnę
ja ostatnio wszytsko poprasowalam na 2 raty ale zajelao mi dobra dniowke
ale jakis czas mam z glowy:-):-):-):-):-)
zawsze wlaczam sobie dobry film i prasuje:-)
dlatego ja lubię prasować bo przecież pracuję...a że przy okazji film oglądam nikt mi nie zarzuci że nie pracuję
Joanna współczuję przeżyć z mężem mój na szczęście ma to dobre że po alkoholu nigdy do samochodu nie wsiadł
Witajcie ta tylko na chwilke zaraz M powinien przyjechac
to teraz rzadko będziesz gościć na BB ciesz się ciesz, ja też wiem co to znaczy
Marta fajnie że spotkanie udane, ale szkoda że musiałaś szybko wracać
Witam
Jestem mama 11 miesiecznej dziewczynki. Nie pracuje, nie chodze do szkoly. Zajmuje sie domem i wychowuje coreczke Ten watek jest chyba dla mnie
Jak u Was to wyglada? Nie korci Was zeby zaczac prace lub nauke?
Ja jestem szczesliwa, ze moge opiekowac sie swoja niunia, patrzec jak sie rozwija, ale czasami mam dosc tej... rutyny (gotowanie, sprzatanie), nie mam chwili dla siebie.
pozdrawiam!
Witam nową mamę!
Patrysiu sto lat!!!
jestem jestem tylko zajrzałam do rowu ale jakoś nie mam ochoty na pisanie bo nie wiem co mam napisać,mam doła po prostu:---(
życzę poprawy nastroju!!!
jeszcze raz dziekuje za zyczonka
oj to juz 22 stuklo
Boże kiedy ja tyle miałam
my rospoczęcie roku szkolnego mamy na 10 a jak potem zajęcia to się dowiem jutro .julka napewno na rano 8 może 9 a adam to może być różnie w ubiegłym roku miał 2 razy na 12.45 a 3 razy na 8 a teraz może być odwrotnie
ja to wolę jak Ania ma na rano...bo tak to jakoś cały dzień mi się rozłazi
Beatko piękne zdjęcia, ślicznie wyglądacie
świetny wózek...i za tę cenę. Gratuluję!!!
Pozdrawiam i będę wieczorem!!!