reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wszystkie mamusie!!!:-):-):-)

U mnie dziś tak dziwnie niby jeszcze wakacje, ale już trzeba myśleć o roku szkolnym. Dziś zrobiłam ostatnie zakupy do szkoły...i nie wiem jak dożyję do wypłaty...a ona dopiero dziesiatego, ale przynajmniej już wszystko jest.
Dziś zrobilam sobie i dzieciom dzień lajtowy - czytaj mogą oglądać bajki do znudzenia, bo od jutra już pełen reżim i dyscyplina:cool2::confused2::-D

Natalineczka, Dowikla, Wiktoria to widzę że nie tylko ja słomiana wdowa:no: ehhhh takie czasy!:crazy:

Aniu Wy już pewno w domu, jak droga minęła?

Anabuba fajnie że możesz być częściej na BB, a co do sprzątania to ja też lubię jak tak czysto i pachnie zaraz po sprzątaniu...ale to tylko do pierwszego razu jak wpuszczę dzieci do domu, o mężu nie wspomnę:cool::confused2:

ja ostatnio wszytsko poprasowalam na 2 raty ale zajelao mi dobra dniowke:-D
ale jakis czas mam z glowy:-):-):-):-):-)
zawsze wlaczam sobie dobry film i prasuje:-)

dlatego ja lubię prasować bo przecież pracuję...a że przy okazji film oglądam:sorry: nikt mi nie zarzuci że nie pracuję:-D

Joanna współczuję przeżyć z mężem:no::cool: mój na szczęście ma to dobre że po alkoholu nigdy do samochodu nie wsiadł

Witajcie ta tylko na chwilke zaraz M powinien przyjechac

to teraz rzadko będziesz gościć na BB:-p:-p:-p ciesz się ciesz, ja też wiem co to znaczy:tak:

Marta fajnie że spotkanie udane, ale szkoda że musiałaś szybko wracać

Witam:)

Jestem mama 11 miesiecznej dziewczynki. Nie pracuje, nie chodze do szkoly. Zajmuje sie domem i wychowuje coreczke:) Ten watek jest chyba dla mnie:tak:
Jak u Was to wyglada? Nie korci Was zeby zaczac prace lub nauke?
Ja jestem szczesliwa, ze moge opiekowac sie swoja niunia, patrzec jak sie rozwija, ale czasami mam dosc tej... rutyny (gotowanie, sprzatanie), nie mam chwili dla siebie.
pozdrawiam!

Witam nową mamę!

Patrysiu sto lat!!!

Bukiet+polnych+kwiat%C3%B3w.jpg

jestem jestem tylko zajrzałam do rowu ale jakoś nie mam ochoty na pisanie bo nie wiem co mam napisać,mam doła po prostu:-:)-:)-(

życzę poprawy nastroju!!!

jeszcze raz dziekuje za zyczonka :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
oj to juz 22 stuklo :eek::eek::eek::eek:

Boże kiedy ja tyle miałam:szok::szok::szok::cool2:

my rospoczęcie roku szkolnego mamy na 10 a jak potem zajęcia to się dowiem jutro .julka napewno na rano 8 może 9 a adam to może być różnie w ubiegłym roku miał 2 razy na 12.45 a 3 razy na 8 a teraz może być odwrotnie:sorry:

ja to wolę jak Ania ma na rano...bo tak to jakoś cały dzień mi się rozłazi:confused2:

Beatko piękne zdjęcia, ślicznie wyglądacie:tak::tak::tak:

świetny wózek...i za tę cenę. Gratuluję!!!

Pozdrawiam i będę wieczorem!!!

reklama
A ja juz wrocilam z podworka bo mlode obudzily sie zdecydowanie wczesniej niz planowalam:-p:-)
No ale nawet sie troszke opalilam przez ta godzinke:tak::tak::tak::-):-):-)

Zaraz wstawie mlodym pierogi a pozniej przyjezdza moj szwagier z rodzinka-ten ktorego nie trybie ze dodam

A moj najprawdopodobniej przyjedzie dopiero 26 grudnia:szok::no::no::no:Bo nie chac Go wczesniej puscic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj bidulka :no::no::no::no::no::no:
tulam mocno :tak::tak::tak::tak:
a moze jednak go puszcza na swieta wczesniej :tak::tak::tak::tak:
Dobra lece bo przyjechał pa
oj bedzie sie dzialo ;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D
Witam:)

Jestem mama 11 miesiecznej dziewczynki. Nie pracuje, nie chodze do szkoly. Zajmuje sie domem i wychowuje coreczke:) Ten watek jest chyba dla mnie:tak:
Jak u Was to wyglada? Nie korci Was zeby zaczac prace lub nauke?
Ja jestem szczesliwa, ze moge opiekowac sie swoja niunia, patrzec jak sie rozwija, ale czasami mam dosc tej... rutyny (gotowanie, sprzatanie), nie mam chwili dla siebie.
pozdrawiam!
kochana ja własnie zaczelam pracowac, mimo ze jest mi przykro bo nie jestem w domku z dzieckiem to jednak trzeba czasem odpoczac :tak::tak::tak:
a praca jaka by tyrka nie byla zawsze bedzie oskocznia w takiej sytuacji :tak::tak::tak::tak:

nie, nie... tak bbardziej chorobowo+ do tego kręgosłup mnie boli i ogólnie ciągle zmęczona rozdrażniona chodzę i nic mi sie nie chce... no i czasem jakos m sie zepnie bruch ale mysle ze to chyba nic zlego....:eek: zazwyczaj jak wyjde gdzieś to po drodze mi sie spina brzuch....:eek::eek:

Patrysiu Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo szcześcia na nowym mieszkanku, zdrowej dziewczynki pociechy z M i dzieci i wogóle :*:*:-):-):-)
STO LAT STO LAT DLA PATRYSI W DNIU JEJ ŚWIĘTA.DUŻO ZDRÓWKA,SZCZĘŚCIA,MORZE MIŁOŚCI I RADOŚCI Z DZIECIACZKÓW,JUŻ NIEDŁUGO DWÓJKI :):tak::tak::tak::tak::tak:
I ŻYCZĘ CI EKSPRESOWEGO I BEZBOLESNEGO PORODU :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-) BUZIAKI KOCHANA :-):-):-):-):-)
zdrowia szczescia pomarańczy niech ci mezus nago tańczy :-D:-D:-D:-D:-D
pogoda dopisała więc bylismy cały czas na ogródku.dzieciaki wariowały,Oliwka ma na koncie 2 gózy niestety,tak wariowali,biagali w koło domu że poderzali sie czołami,Olika m ana czole 2 odbite zęby Kacpra :-D:-D:-D:-D:-D,był wielki krzyk,oboje ryczeli,Kacprowi z buzi krew leciała ale na szczęście tylko tak to się skończyło :tak::tak::tak::tak::tak:

Ja też narozrabiałam :-p:-p:-p:-p:-p:-p
siostra zuciła we mnie taka kulką ze sreberka a siedziała naprzeciwko mnie,chciałam jej odrzucić,zrobiłam zamach i rzuciłam w nią ylko jak sie zamachnełam to z ręki wyleciało mi nie tylko to sreberko ale i bransoletka z korali i ta bransoletka poleciała,trafiła w talerz który się zbił przy okazji i jak trafiła w talerz na którym lezał widelec to widelec został odbity i poleciał w stronę siostry.dobrze ze zdążyła sie odsunąć bo mogłoby to się źle skończyc niedaj Boże :tak::tak::tak::tak::tak:

ale wszyscy się przestraszyli bo nikt sie niespodziewał takiego rumoru i takiego rozwoju sytuacji,jeszcze teraz widze przerażenie w oczach siostry jak leciał w jej strone ten widelec :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jestem jestem tylko zajrzałam do rowu ale jakoś nie mam ochoty na pisanie bo nie wiem co mam napisać,mam doła po prostu:-:)-:)-(
co sie stało moja droga koleżanko
agnes oplułam monitor jak to przeczytałam ale to musiało wyglądaĆ:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dołączam się do życzeń dla patrysi kochana wszystkiego naj naj naj :****
moję dziecię dzisiaj oszalało od 3 do 5 nie spało tylko wyło (zęby)
przez weekend nie zaglądałam bo brak czasu wczoraj trochę wieczorkiem podczytałam co i jak:-)
moje dzieci dzisiaj wracają i cieszę się i myślę oooo matko już:rofl2::cool::cool::cool::rofl2:
we wrześniu mam mieć w pracy 2 wolne wekeendy normalnie jestem happy:tak::tak:bo 19 września pojechalibyśmy z pietruszką na grzybobranie casto organizuje :tak::tak:babcia by przyjechała do dziecia no bosko bo odkąd się antoni urodził to nigdzie tak sami nie wychodzimy:tak: a tu las grzybki ognisko zero dzieci z tekstami mamo to mamo tamto no normalnie raj:-D
dowikluś dopiero 26 grudnia twój mąż wraca w 2 dzień świąt:szok::szok::szok:no coś ty ???a wy pojedziecie do niego??bo to kurcze długo :szok::szok:
anabubka ty jedna kochana mnie wspomniałaś przez weekend bo wszyscy o mnie zapomnieli nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi:-:)-D:-D:-D:-D:-D:-D
wypad tylko we dwoje mowisz :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::cool2::cool2::cool2::cool2::tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-)
Dołączam się do życzonek :-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak:

Witam. Ja tylko wpadłam się przywitać. Ostatnio nie mam czasu coś na nic. Co chwilę coś się dzieje :no: juz nie wyrabiam masakra :-D
Ale tak poza tym to jakoś leci do przodu :tak: czekam nadal na odzew z tej pracy ale jak na razie cisza :no: coś mi się wydaje że to nie wypali :-:)-( a szkoda :-(
Lecę sprzątać bo bałagan mam po wczorajszych gościach :-D pozdrawiam :-)
a co to za praca bo jakos mi umknelo ???
właśnie zadzwoniła moja julka i tekst do mnie "mama wracamy będziemy po obiedzie ale ty też możesz ugotować dla nas,tęskniłaś pewnie tak no adam ma auto na ster ja mam kasę nic nie kupiłam sobie antek śpi?a nie słyszę go oglądasz pytanie na śniadanie? bo jest już to chyba juz po wakacjach co?no mama kończę bo idę z sandrą i dzidziem na plażę po muszelki no pa buziak"wszystko to na jednym wydechu nawet nie zdążyłam nic wtrącić odpowiedzieć na pytanie(sama sobie odpowiadała) cała julka:-D:-D:-D
kurcze muszę julce na apel kupić cieniutkie bia,łe rajstopki albo podkolanówki bo te które ma nie pasują do całego stroju galowego:sorry:
twoje dzieci sa bezbłędne a julka ...:-D:-D:-D:-D:-D:-D
STO LAT WSZYSTKIEGO NAJ DLA PATRYSI:-D:-D:-D
WITAM
obiecałam napisac co mój ślubny nawywijał :szok:
W sobotę mieliśmy jechac wszyscy do jego rodzicow ale ze padał deszcz ja zostalam z Gabi w domu On wzial tylko Zuzię bo Wojtek został u dzidków jak bylismy w czwartek .Ja jak to ja ugotowalam poprałam poprasowala no i zajmowałam sie Gabi Ok 20 mąz zadzwonil ze już jedzie do domu tylko odwioza jego brata do domu A odwozili szwagrostwo wiec slubny sie załapal .Przyjechali przed 21 ja zdążyłam uspic Gabi i poszlam sie kapac Ale nie napisalam najważniejszego moj mąz byl ululany na amen no trzymal sie na nogach ale ..... no własnie cos mu odwaliło wzial kluczyki do samochodu ja nie chcialam mu dac to zacza mnie szrpac i rzucać do bicia :szok::szok::szok: w końcu wyrwal mi i poszedl Ja poszlam sio kąpac bo myślala ze posiedzi w samochodzie i wróci a tu dupa Wyszlam z wanny patrzę prze okno a mój mąz wyjeżdza samochodem z tego miejsca co stoimy DOSŁOWnie śćierpłam :szok::szok::szok::szok::szok: biegiem sie ubralam i wyleciala on juz zdązyl wyprostowac koła i zamierzal wyjechac Ja niewiele myśląc otworzyłam drzwi z jego strony i kazalam mu wysiać Wysiadl i przesiadl sie obok tylko ze musialam zrobic rundkę dookola bo ciezko bylo z powrotem zaparkowac No i sie zaczęło Dostal jakiejs głupawki szarpal mnie samochodzie musial sie skupić oa on a to mnie kocha a to zaczal wyzywac Boże co ja przeżyłam :shocked2::shocked2:najgorsze to to ze jak by sie cos stalo a przeciez Gabi zostala sama w domu :szok::szok::szok: oczywiscie na drugi dzien przepraszam i takie tam wyrzuty mial i nauczkę też :crazy:
oj kochana współczuje :no::no::no::no:
dobrze ze moj nie ma prawa jazdy i nie ma nic do gadania w sprawie auta

jeszcze raz dziekuje za zyczonka :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
oj to juz 22 stuklo :eek::eek::eek::eek:
to jestesmy rowiesniczkami :szok::szok::szok:
a myslalam ze ja sama jestem taka stara :-p:-p:-p:-p
bo tu same 18 tki :cool2::cool2::cool2::cool2::laugh2::laugh2::laugh2:

Pati a pluczesz czyms gardlo?jakis syropem bierzesz?moze zrob syrop z cebuli
wiedzialam ze cos z cebula :eek::eek::eek::eek:
gratuluje fajny wozio :tak::tak::tak::tak:

A mi przyszły te kozaczki i wiecie co -- jestem bardzo rozczarowana,wcale nie sa takie jak na zdjęciu a i za duze - dobrze ze sie z facetem dogadalam ze moge wymienic na inny rozmiar.
niestety czesto tak bywa :sorry::sorry::sorry::sorry:

hm czy intuicja- tak sobie mówie- ale tak naprawde to chyba nie intuicja tylko ze bymm chciała:-D:-D:-D

od dziecka mi sie marzyła coreczka:-D:-D

alw eiadomo najwazniejsze zeby było zdrowe:tak::tak:
a moze drugie bedzie dziewczynką ???

Witajcie dziewczynki.
Wybaczcie ,że ja znów tylko o sobie. :zawstydzona/y:
Nie mam czasu na nic.
Teściowa nadal w stanie ciężkim.
Nie chcą jej operować,bo boją się ,że się nie wybudzi. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś takie bóle w nocy miała,że szok.
Klaudia była u niej ok.12 to mówiła,że jeszcze była w bólach i aż płakała. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Szkoda mi jej ,że nie wiem. :sorry::sorry:
Nacierpi się kobiecina,że ho ho.
Dziś zaczęliśmy terapię behawioralną w Domu.
Terapeutka przyszła na 14 a poszła dopiero po 17 :szok::szok::szok::-D:-D:-D
Uwaga:
Zapłaciłam tyle za zajęcia co zwykle płacę czyli 80 zł za 3 godziny. :szok::szok::szok::-D:-D
Cieszę się bardzo ,że udało nam się do domu ją ściągnąć.:tak::-):-)

Hej Dziewczyny. Nie po nadrabiam bo głowa mi pęka. Z chłopakami byłam dzisiaj u lekarza bo sewek strasznie kaszle:-( a u mnie zatoki sebastian troszke kaszle i troche katar ale tez byłam z nim i dostał ten zamiennik za eurespal. Na festynie trochę byliśmy a wczoraj zamiast do szklarskiej to do karpacza pojechaliśmy a szkoda szklarska bardziej mi się podoba na NK wzuciłam parę zdjęć. Ja mam tylko jedno bo mój m nielubi robić zdjęć a nawet to jest nienajlepsze:crazy:

Ok i juz pojechali moi goscie:tak::tak::tak:
Moja siora wziela na chwile mlodych na podworko to sobie troszke posprzatalam i zaraz bede do Nich schodzila:-):tak:

Witajcie dziewczynki.
Wybaczcie ,że ja znów tylko o sobie. :zawstydzona/y:
Nie mam czasu na nic.
Teściowa nadal w stanie ciężkim.
Nie chcą jej operować,bo boją się ,że się nie wybudzi. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziś takie bóle w nocy miała,że szok.
Klaudia była u niej ok.12 to mówiła,że jeszcze była w bólach i aż płakała. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Szkoda mi jej ,że nie wiem. :sorry::sorry:
Nacierpi się kobiecina,że ho ho.
Dziś zaczęliśmy terapię behawioralną w Domu.
Terapeutka przyszła na 14 a poszła dopiero po 17 :szok::szok::szok::-D:-D:-D
Uwaga:
Zapłaciłam tyle za zajęcia co zwykle płacę czyli 80 zł za 3 godziny. :szok::szok::szok::-D:-D
Cieszę się bardzo ,że udało nam się do domu ją ściągnąć.:tak::-):-)
a co to za terapia :confused::confused::confused::confused::confused:
kurcze szkoda mi tej twojej tesciowej :no::no::no::no::no:
Hej Dziewczyny. Nie po nadrabiam bo głowa mi pęka. Z chłopakami byłam dzisiaj u lekarza bo sewek strasznie kaszle:-( a u mnie zatoki sebastian troszke kaszle i troche katar ale tez byłam z nim i dostał ten zamiennik za eurespal. Na festynie trochę byliśmy a wczoraj zamiast do szklarskiej to do karpacza pojechaliśmy a szkoda szklarska bardziej mi się podoba na NK wzuciłam parę zdjęć. Ja mam tylko jedno bo mój m nielubi robić zdjęć a nawet to jest nienajlepsze:crazy:
o to jeszcze bliżej do karpacza mam 20 km
skad ty jesteś :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

witam was kochane
dzis odebralam wynik hist, pat i wogole nie wiem o co w nim chodzi :confused::confused::confused::confused:
pisze tak :
rozpoznanie:
endometritis chronica
zasrana łacina :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie znaja polskiego języka :confused::confused::confused::confused:

a co to za terapia :confused::confused::confused::confused::confused:
kurcze szkoda mi tej twojej tesciowej :no::no::no::no::no:

o to jeszcze bliżej do karpacza mam 20 km
skad ty jesteś :confused::confused::confused::confused::confused::confused:

witam was kochane
dzis odebralam wynik hist, pat i wogole nie wiem o co w nim chodzi :confused::confused::confused::confused:
pisze tak :
rozpoznanie:
endometritis chronica
zasrana łacina :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
nie znaja polskiego języka :confused::confused::confused::confused:
to jest zapalenie błony śluzowej macicy :-(
nie było szans.... przykro mi...

reklama
Do góry