reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hm czy intuicja- tak sobie mówie- ale tak naprawde to chyba nie intuicja tylko ze bymm chciała:-D:-D:-D

od dziecka mi sie marzyła coreczka:-D:-D

alw eiadomo najwazniejsze zeby było zdrowe:tak::tak:

medeuska ja od poczatku czułam ze to będzie dziewczynka i tak tez sie stało,miałam przeczucie :tak::tak::tak::tak::tak:

oj bedzie sie dzialo ;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D

zdrowia szczescia pomarańczy niech ci mezus nago tańczy :-D:-D:-D:-D:-D

dobrze mówisz teraz wiki to nie zobaczymy przez jakis czas,bedzie meczyc męża :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale Ci się zrymowało z tymi pomarańczami :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam wieczorkiem. Udało mi się dzieciaki zagonić do łóżek...jeszcze nie śpią ale już leżą a to już coś:tak:

Pozdrawiam!

Natalineczko przykro mi:-(, dopiero teraz doczytałam:sorry:

No Oliwka własnie juz usneła,ufff błoga cisza :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

A i przebiła jej sie druga górna dwójka,tym razem z prawej strony :tak::tak::tak::tak:

brakuje nam tylko do kompletu dwóch górnych trójek ale jedna już widzę tez niebawem będzie sie wyrzynać bo juz widzę małą dziurkę w dziąśle:tak::tak::tak:

jak nie było tych zebów tak teraz jeden za drugim ale ja się śmieje ze niebawem czeka nas bilans dwulatka więc Oliwka sie spieszy aby mieć cały komplet zebów aby miałą czym zabłysnąć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jestem jestem...tylko byłam sobie zrobić herbatkę i wyciągnąć kremówkę z lodówki. Zrobię sobie pożegnanie wakacji...a co mnie się też coś od życia należy:tak::-D

Częstujcie się!
96480.jpg

dzieki na Ciebie zawsze mozna liczyć :tak::tak::tak:
ty nasza encyklopedio :-D:-D:-D:-D:-D
ja Ci dam Encyklopedioooo :-D:-D:-D:-D:-D
Zapomniałam Ci odpowiedzieć na temat terapii behawioralnej.
To zajęcia Kubusia z psychologiem w domu mające na celu nauczenie go zasad i reguł funkcjonowania w społeczeństwie i w rodzinie.
To tak w telegraficznym skrócie.:-D:-D:-D:-D:-D

No Oliwka własnie juz usneła,ufff błoga cisza :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

A i przebiła jej sie druga górna dwójka,tym razem z prawej strony :tak::tak::tak::tak:

brakuje nam tylko do kompletu dwóch górnych trójek ale jedna już widzę tez niebawem będzie sie wyrzynać bo juz widzę małą dziurkę w dziąśle:tak::tak::tak:

jak nie było tych zebów tak teraz jeden za drugim ale ja się śmieje ze niebawem czeka nas bilans dwulatka więc Oliwka sie spieszy aby mieć cały komplet zebów aby miałą czym zabłysnąć :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
gratuluję ząbków

Witam:)

Jestem mama 11 miesiecznej dziewczynki. Nie pracuje, nie chodze do szkoly. Zajmuje sie domem i wychowuje coreczke:) Ten watek jest chyba dla mnie:tak:
Jak u Was to wyglada? Nie korci Was zeby zaczac prace lub nauke?
Ja jestem szczesliwa, ze moge opiekowac sie swoja niunia, patrzec jak sie rozwija, ale czasami mam dosc tej... rutyny (gotowanie, sprzatanie), nie mam chwili dla siebie.
pozdrawiam!
witaj na forum

nie, nie... tak bbardziej chorobowo+ do tego kręgosłup mnie boli i ogólnie ciągle zmęczona rozdrażniona chodzę i nic mi sie nie chce... no i czasem jakos m sie zepnie bruch ale mysle ze to chyba nic zlego....:eek: zazwyczaj jak wyjde gdzieś to po drodze mi sie spina brzuch....:eek::eek:

Patrysiu Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo szcześcia na nowym mieszkanku, zdrowej dziewczynki pociechy z M i dzieci i wogóle :*:*:-):-):-)
dołączam się do życzeń.
Wszystkiego najlepszego Patrysiu.:tak::-D:-D:-):-):-)

Witam sie dziewczyny z rana :-):-):-):-)

witamy witamy,zagladaj często.powiedz nam cos więcej o sobie,wklej jakies zdjęcia swoje ,córeczki abysmy mogły Cie lepiej poznać :tak::tak::tak::tak:

A wiec nie śpimy od 6.30.
Wczorajsza urodzinowa imprezka Klaudii sie udała,było bardzo wesoło:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pogoda dopisała więc bylismy cały czas na ogródku.dzieciaki wariowały,Oliwka ma na koncie 2 gózy niestety,tak wariowali,biagali w koło domu że poderzali sie czołami,Olika m ana czole 2 odbite zęby Kacpra :-D:-D:-D:-D:-D,był wielki krzyk,oboje ryczeli,Kacprowi z buzi krew leciała ale na szczęście tylko tak to się skończyło :tak::tak::tak::tak::tak:

Ja też narozrabiałam :-p:-p:-p:-p:-p:-p
siostra zuciła we mnie taka kulką ze sreberka a siedziała naprzeciwko mnie,chciałam jej odrzucić,zrobiłam zamach i rzuciłam w nią ylko jak sie zamachnełam to z ręki wyleciało mi nie tylko to sreberko ale i bransoletka z korali i ta bransoletka poleciała,trafiła w talerz który się zbił przy okazji i jak trafiła w talerz na którym lezał widelec to widelec został odbity i poleciał w stronę siostry.dobrze ze zdążyła sie odsunąć bo mogłoby to się źle skończyc niedaj Boże :tak::tak::tak::tak::tak:

ale wszyscy się przestraszyli bo nikt sie niespodziewał takiego rumoru i takiego rozwoju sytuacji,jeszcze teraz widze przerażenie w oczach siostry jak leciał w jej strone ten widelec :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
niezła jesteś.
Trzeba na Ciebie uważać ,bo nigdy nic nie wiadomo.... :-D:-D:-D:-D

właśnie zadzwoniła moja julka i tekst do mnie "mama wracamy będziemy po obiedzie ale ty też możesz ugotować dla nas,tęskniłaś pewnie tak no adam ma auto na ster ja mam kasę nic nie kupiłam sobie antek śpi?a nie słyszę go oglądasz pytanie na śniadanie? bo jest już to chyba juz po wakacjach co?no mama kończę bo idę z sandrą i dzidziem na plażę po muszelki no pa buziak"wszystko to na jednym wydechu nawet nie zdążyłam nic wtrącić odpowiedzieć na pytanie(sama sobie odpowiadała) cała julka:-D:-D:-D
kurcze muszę julce na apel kupić cieniutkie bia,łe rajstopki albo podkolanówki bo te które ma nie pasują do całego stroju galowego:sorry:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D tu już nie ma co komentować :-D:-D:-D:-D:-D

piękne fotki

super.Śliczny ten wózek.:tak::-):-)

reklama
Do góry