Witam sie dziewczyny z rana :-):-):-):-)
witamy witamy,zagladaj często.powiedz nam cos więcej o sobie,wklej jakies zdjęcia swoje ,córeczki abysmy mogły Cie lepiej poznać
A wiec nie śpimy od 6.30.
Wczorajsza urodzinowa imprezka Klaudii sie udała,było bardzo wesoło
pogoda dopisała więc bylismy cały czas na ogródku.dzieciaki wariowały,Oliwka ma na koncie 2 gózy niestety,tak wariowali,biagali w koło domu że poderzali sie czołami,Olika m ana czole 2 odbite zęby Kacpra
,był wielki krzyk,oboje ryczeli,Kacprowi z buzi krew leciała ale na szczęście tylko tak to się skończyło
Ja też narozrabiałam
siostra zuciła we mnie taka kulką ze sreberka a siedziała naprzeciwko mnie,chciałam jej odrzucić,zrobiłam zamach i rzuciłam w nią ylko jak sie zamachnełam to z ręki wyleciało mi nie tylko to sreberko ale i bransoletka z korali i ta bransoletka poleciała,trafiła w talerz który się zbił przy okazji i jak trafiła w talerz na którym lezał widelec to widelec został odbity i poleciał w stronę siostry.dobrze ze zdążyła sie odsunąć bo mogłoby to się źle skończyc niedaj Boże
ale wszyscy się przestraszyli bo nikt sie niespodziewał takiego rumoru i takiego rozwoju sytuacji,jeszcze teraz widze przerażenie w oczach siostry jak leciał w jej strone ten widelec