reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mnie wczoraj wzielo zeby pokoik od zuzi robic- tapety zrywalam z całego pokoju:-D:-D:-D znaczy sie dól ylko bo ja na drabine nie wchodze- tymbardziej teraz w ciąży- ale M zrobił górę- teraz mam tam pelno sprzatania, a chce m sie jak:sorry2::sorry2:

ale najpierw ide sie wiac za csly stos garów do mycia:baffled::baffled::baffled:

reklama
mnie wczoraj wzielo zeby pokoik od zuzi robic- tapety zrywalam z całego pokoju:-D:-D:-D znaczy sie dól ylko bo ja na drabine nie wchodze- tymbardziej teraz w ciąży- ale M zrobił górę- teraz mam tam pelno sprzatania, a chce m sie jak:sorry2::sorry2:

ale najpierw ide sie wiac za csly stos garów do mycia:baffled::baffled::baffled:
Jak każda przyszła mama gniazdo przygotowujesz ;-):tak: - ja też taki syndrom miałam,nie przemęczaj się zbytnio.
Podrzucaj gary ;-):tak:bo mi do pełnej zmywarki trochę brakuje:happy2:.

Jak każda przyszła mama gniazdo przygotowujesz ;-):tak: - ja też taki syndrom miałam,nie przemęczaj się zbytnio.
ja juz sie nie moge doczekac kiedy bede miała zmywarke:sorry2: ale najpierw kuchnie wogole musze miec:sorry2::-D:-D:-D:-D "troche" czasu minie:-D

umylam balon i naczynia- teraz ide sie ubrac jakos i biore sie za pokoj:tak:

Witam :tak:

U mnie dzisiaj zapowiada się gorąc, od rana słońce prazy...
a ja muszę mega zakupy zrobić:baffled:
Takiego lenia nabawiłam się w weekend, że nie wiem jak ja teraz do normalności wrócę...

Witam i ja i tez poczytam później jak bede miała czas bo pogoda super to pójde cos na pole zrobic ale najpierw ide kawe zrobic

Sto lat dla Kamilka :tak::tak::tak:

medeuska,nie trzeba kupować chińskich :no:rzeczy żeby grzybicą się zarazić:sorry2:,trzeba prysznic na porodówce w Chełmie zaliczyć:tak::-(.

Albo zaliczyć basen...

To ja też trochę podrzucę bo mi się zmywać nie chce :cool2:

Lecimy dzisaj z Niki skontrolować ospę :baffled: Trzymajcie kciuki :happy2:

wwszystkiego najlepszego dla Kamilka wiktori z okazji pierwszych urodzin sto lat sto lat
1530.gif

wszystkiego dobrego dla Antosia z okazji 8-go miesiąca
1530.gif
WITAM Dołączam sie do życzeń :tak::-)
Mam nadzieję dziś nie zwarjowac mąż caly dzień w pracy a ja caly dzień z dzieciakami na razie nastawialam tylko pranie z czerwonymi ubraniami ,gotuję ziemniaki na kopytka a sprzatanie po obiedzie ale nie zamierzam sama sprzatac dogonie dzieci :tak:a o spacerze nie myślę bo nie mam ochoty z nimi wychodzić Dlatego ze nie umieją sie zachowac Wojtek twierdzi ze jest za duży na plac zabaw kłóxcą sie po drodze a Gabi tyrzeba pilnować bo wcale nie chce siedzieć w wózku iśc za rekę MASAKRA:szok: JUtro do psychiatry zobaczymy co mi doradzi o malo cobym zapomniala ze 16 lipca muszę sie odnotowac W Biurze Pracy
MIŁEGO DNIA :tak:

Joasiu,dzięki za przypomnienie ;-),bo ja 21-go mus listę podpisać:angry::angry:.
Małe już po śniadaniu a zażyczyli sobie :szok: przywiezionej wczoraj od teściów pieczonej w piecu chlebowym kaszanki:-p:tak::-D.
I się pochwalę:sorry2:,bo jutro mam spotkanie z koleżanką z BB anihirą:tak:,na kawkę do mnie przychodzi z synkiem Kubusiem.A mieszkamy 5 minut od siebie i się nie znamy z reala:-D.

witam serdecznie!!!

ide ponadrabiać wczoraj nie mogłam na bb wpaść bo nie miałam kiedy,
najpierw z rana pojechałyśmy z koleżanka cv porozwozić po Karpaczu, :tak::tak::tak:
a później do mamy bo goście i tak do wieczorka, dziś siedze w domku i czekam na kuriera, chyba że z pracy zadzwonią no to pojade, ale nic nie planuję :tak::tak:

No to wam powiem ze ta babcia moja sasiadka co wam rano o niej pisalam przyszla z kawa i lzami w oczach i przeprosinami ja myslalam ze babci sie juz w glowie pomieszalo ze o tej godzine w koszuli nocnej stoji przed dzwami i dzwoni a ona poprostu poszla sie z synem pozegnac ktory jechal na lotnisko i sie jej przez przypadek dzwi zamknely:szok::szok::szok: normalnie az mi sie jej szkoda zrobilo jak ona tak stala przepraszala i plakala wiec babcie przytulilam zeby mogla spokojnie spac i zeby nie miala wyzutow sumienia:tak::tak::tak:

Jutro jedziemy do Aquaparku wkoncu moj mnie namowil:-D:-D:-D kupilam sobie tankini bardzo mi sie podoba bo wszystko zakrywa czego nie powinno byc widac np brzuszka:-D:-D:-D:-D:-D moj to sie cieszy jak male dziecko bo on kocha wode a ja jestem ciekawa jak Emily sie spodoba:tak::tak::tak:

szkoda babuliny :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
kurcze zazdroszcze wam aqwaparku u nas najbliższy w Polkowicach 120 km stąd:baffled::baffled::baffled::baffled:
a tankini tez sobie musze kupić w końcu nie bede na świat mojego pokreślonego brzucha wystawiać :-D:-D:-D:-D

:-D:-Dz ta miazga to miazdzyca taka choroba cukier babcie zzera... ale teraz to nie jest smieszne bo babcia az sie poplakala biedaczka:baffled:

Aganieszka wczoraj sami pilismy i wkrecilam obie sasiadki biedaczka jedna z nich dzis dopiero wieczorem doszla do siebie
A dzis chlopaki sie zjechali i znow impreza:sorry2:Ja sie spakowalam nastawie zegar na 7 rano zrobie jakies kanapki i w droge:tak:
Fajnie ze sie zabawicie w Aquaparku ja z Lali w Polsce napewno pojade do Karkowa do Aquaparku:tak: juz z siostra planowalysmy

No to odezwe sie z Polski:tak:
Buziaki przeslyalm bo pewnie jutro na bb nie wlece bo moja mam dopiero w Poniedzialek bedzie na slasku ale napewno sie odezwe jak co to bede pisac na telefon:tak:
miłej podróży ;-);-);-);-)
|Dzięki, ja też zdałam od razu :cool2:
w takim razie gratulacje najszczerszxe pod słońcem :tak::tak::tak::tak:

Byłam zobaczyć ile naskrobałyście ale wybaczcie jest tego tyle ze nie mam az tyle czasu aby to nadrobić.
Musicie wybaczyć :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

W Sobótce było bardzo fajniutko,pogoda w kratkę ,raz słońce ,raz deszcz ale ciepło.

dzieciaki bawiły sie super,ja sobie odpoczywałam,razem w trójke zasypiali bez żadnych problemów.

Oliwka jadła wspaniale,miała mega apetyt,az jednego dnia się przejadła i sie posrała za przeproszeniem :-D:-D:-D:-D i nie zdążyła dobiec do toalety ale było sprzątania :-D:-D:-D:-D:-D od razu pod prysznic ja dałam i po kłopocie :tak::tak::tak::tak:

troche szkód narobiłabo wójkowi telefon komórkowy zepsuła :tak::tak::tak: to sie wkurzył i jak wracalismy bo nas odwoził samochodem nie wiem co się stało zczeła nam wymiotowć w aucie i to niej chlustać.szybko się zatrzymaliśmy na poboczu ale niestety wszystko było w jej wymiocinach czerwonych bo jadła koktajl z jagód :-D:-D:-D:-D:-D:-D to sobie mozecie wyobrazić jak to wszystko wygladało,Oliwka cała orzygana i jeszcze wszystkie papiery firmowe szwagra tez orzygane i to miał w poniedziałek je zawieść do klientów,masakra.

ale dobrze ze juz po wszystkim.

fotek zrobiłam masę,później jak znajde troszkę czasu to wkleje w odpowiednie miejsce:tak::tak::tak::tak:

no to wujek bidny, a le malutka jeszcze bardziej bo sie nameczyła :tak::tak::tak::tak:

ogólnie mówię,jakos to nasze forum sie rozpada.przecież dzieciaki raczej wszystkie śpią ,więc zawsze sobie plotkowałysmy a tu coraz gorzej nic,szara pustka:tak::tak:

no to sobie pozrzędziłam sama do siebie :-D:-D:-D:-D:-D
wakacje!!! urlopy!!! i nasz polski brak internetu!!!

uuuuuuu i nie ma nikogo:-:)-:)-:)-(
ja bym już była z godzinę temu ale net mi szwankował:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a ja dzisiaj mam przymusowy dyżur bo czekam na adasia:tak:znajomy jechał to go poprosiłam żeby mi adama przywiózł wyjechali koło 22 więc koło 23.30 będą:tak::tak::tak:trochę późno ale cieszę się ze już go będe miała w domciu:tak::tak::tak::tak::tak:
no dziewczyny może telepatycznie was ściągnę:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wwszystkiego najlepszego dla Kamilka wiktori z okazji pierwszych urodzin sto lat sto lat
1530.gif

wszystkiego dobrego dla Antosia z okazji 8-go miesiąca
1530.gif

dołączam sie dożyczeń
sto lat, sto lat niech żyją żyją nam!!!!

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

ja tez całe mieszkanko odmalowałam, a w sypialni to juz wogóle całe przemeblowanie, i mieble sama też skręcałam:szok::szok::szok:
męża nie było więc trza było sobie radzić :tak::tak::tak::tak:

Joasiu,dzięki za przypomnienie ;-),bo ja 21-go mus listę podpisać:angry::angry:.
Małe już po śniadaniu a zażyczyli sobie :szok: przywiezionej wczoraj od teściów pieczonej w piecu chlebowym kaszanki:-p:tak::-D.
I się pochwalę:sorry2:,bo jutro mam spotkanie z koleżanką z BB anihirą:tak:,na kawkę do mnie przychodzi z synkiem Kubusiem.A mieszkamy 5 minut od siebie i się nie znamy z reala:-D.
to fajnie ze macie do siebie tak blisko:tak::tak:

mi sie nie chce tego robic:dry: najpierw M jak wróci bedzie musiał mi wszystko z tego pokoju powynosic, mi si enie chcr wszystkich pudeł przestawiać z kąta w kąt heh na szczęście nie dużo zostało do zrobienia, max pól godzini roboty wiec możemy to zrobić jak M wróci i powynosi wszystko:tak:

wlasnie wstawilam pranie i bede sie brała za ścielenie łóżka, a potem:sorry2: trzeba by podłogi umyć:sorry2::sorry2::sorry2:

jescze mam sporo rzeczy moich do wzięcia od babci ale nie wim kedy sie stamtąd pozbieram, chyba dopiero jak beda meble dla Zuzi mam wogóle nadzieje że upimy je w najbliższej przyszłości bo nie mam nigdzie na nic miejsca:baffled::baffled::baffled: bo w sumie tylko jedna szafa w przedpokoju i komoda w pokoju która bedzie u Zuzi i nic wiecej:baffled: jeszcze do Zuzi bedziemy kupowali szaf i jeszcze jedna komode- wtedy w miar sie zmescimy z rzecami- najgosze ze w tej sfie w przedpokoju musze wiekszosc naczyn trzymac dlatego tez mjesca brak:baffled::baffled: Bo Patryk zakaał cokolwiek nie swojego wkladac do jego mebli:-D:-D

ale ok- przynajmniej on ma sporo miejsca a biedny zawsze q swoich meblach mial wszystko bo nigdy na nic miejsca nie bylo w tej kawalwerce wiec niech sie nacieszy prawdiwie swoim pokojem i swoimi meblami:-D:-D

reklama
Do góry