reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Widze ze ostro rozmawialyscie o wozkach lozeczkach i calej reszcie.Ja mam w piwnicy Mikado Ox-ford czerwony:sorry2: ciekawe co z nim zrobie. Za niedlugo dolaczy tam lozeczko:-p
Parasolke uzywalam jak bylo monce sloneczko wiec bardzos ie przydala bo i ja duzo chodzilam z wozeczkiem kilogramy tak tracilam:-DA jak wiecie bylo ich sporo:-D:-D

Pochwale Wam sie ze dzis dostalismy prezent slubny od Agnieszki Davida i Emily.Lepiej trafic z prezentem nie mogli:tak:, strasznie sie ciesze ze dostalismy taki prezencik a nie inny:-):tak::-)

..mam gosci

reklama
moja julia dzisiaj odwaliła tekst siedzi z antonim na podłodze i się bawią antek wzioł łyżkę i stuka a julka do niego"no zajebioza brachu":szok::szok::szok:pytam jej julia skąd ty znasz taki tekst a julia z piaskownicy od lesia:szok::szok::szok:wytłumaczyłam jej że tak się nie mówi a potem poszłam do łazienki się wyśmiać:-D:-D:-D
ja dzisiaj wszystko wyprasowałam a miałam tego trochę:szok:nawet uprany jakieś 3 tygodnie temu antkowy baldachim :szok:a cierpliwość trzebA MIEĆ DO NIEGO ANIELSKĄ BO TO DZIADOSTWO TIULOWE I CIĘŻKO SIĘ PRASUJE JAK TO MÓWI MÓJ PIOTREK MOSKITIERA:-D:-Dach ten caps lock:zawstydzona/y:wszyscy mówią że baldachim to zbieracz kurzu ale mi się podoba i już taki leciutki fajowy no i piorę go co 3-4tygodnie:tak:tylko terz zawiesić mi sie go nie chce:-p

kurcze to ładnie do pieca dowaliła :-D:-D:-D:-D:-D

Witam!
medeuska ja kupowałam nowe łóżeczko. Cały zestaw łóżeczko,materac,baldachim,pościel, prześcieradło i ochraniacz kosztowało nie całe 350zł. Miałam zamawiac z allegro ale poszłam do sklepu i były tańsze:-)

U nas słonko, chociaż w południe padało troszkę. Byliśmy na rehabilitacji. Kobita mnie wkurw... Powiedziała 2tyg temu że mam przyjeżdżać raz w miesiącu a dzisiaj ze za rzadko jestem a Zuzia ma opóźnienia takie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moja siostra dzisiaj była u gina i dostała skierowanie do szpitala bidulka (jest w ciąży termin na 29 lipca) ma ciśnienie 140/95. Ja jak miałam 180/100 to olewali i kazali leżeć w domu-i sie skończyło jak sie skończyło:no:. Ale dobrze lepiej za wczasu. ;-)

ja jak byłam w ciąży to lekarz się śmiał że ja już życ nie powinnam, moje ciśnienie wynosiło 80/50 a raz nawet miałam 75/45 :szok::szok::szok::szok:
masakra, ale ja to wogole niskocisnieniowiec jestem :tak::tak::tak:

Ślubne wybyło z domku to ja na chwilkę dać znać że żyje:tak: ale czy do rana wytrzymam to nie wiem,bo zapowiada się gorący;-)wieczór:-p:tak:.

miłego wiczorku ;-);-);-);-)

U nas badachim był potrzebny bo pokój nie za duży i łóżeczko blisko drzwi więc się bałam żeby gdzieś przeciągu nie dostała a baldachim zawsze troche zasłonił:baffled:
Zuzia ważyła 1580. Ur.się przez cc w 35/36tyg.bo zagrażała zamartwica. Chodziłam z cisnieniem i obrzekami ponad miesiąć:no:Wizyty prywatne u "specjalisty" który nie potrafił stwierdzić zatrucia:angry:
Ma 13 m-cy waży teraz prawie 10kg. Nie raczkuje. Jak ją posadzę to siedzi stabilnie ale sama nie potrafi się podnieść do siadu bo nie ma siły w rączkach. Niedawno dopiero zaczęła sie przewracać z plecków na brzuszek, za to w nogach ma siłę-stoi sztywno przy kanapie. i podreptuje sobie. Ma wzmożone napięcie mięśniowe-jest po wylewie IV stopnia, sepsie..:baffled:

kurcze, bidulka malutka tyle sie nacirepiała :no::no::no::no:

A u nas parasolka sie przydaje ale teraz do spacerówki bo słonko zasłoni a Zuzka czapki ściąga:wściekła/y:
U nas są te małe muszki i moskitiera sie przydała boi dużo na dworzu spała ale to w głebokim jeszcze i jak była mała to nałóżeczko na noc zakładaliśmy żeby komary jej nie pogryzły

u mnie bez moskitiery z domu ani rusz jak synek był mniejszy, za każdym razem jak szłam na spacer to Czarek spał, czasem sie tu na kawe umówiłam czasem do mamy poszłam a żeby małego nie budzić szczelnie opakowywalam go w moskitierę i potrafił spać tak ze trzy godziny :tak::tak::tak:
nie ma to jak sen na świerzym powietrzu :tak::tak::tak:

witam k... znowu mnie nerwy zjadły :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: znowu na placu ale mam juz samochodzik to oswoje sie moze bedzie lepiiej :-:)-:)-(

następnym razem się uda :tak::tak::tak::tak::tak:

Widze ze ostro rozmawialyscie o wozkach lozeczkach i calej reszcie.Ja mam w piwnicy Mikado Ox-ford czerwony:sorry2: ciekawe co z nim zrobie. Za niedlugo dolaczy tam lozeczko:-p
Parasolke uzywalam jak bylo monce sloneczko wiec bardzos ie przydala bo i ja duzo chodzilam z wozeczkiem kilogramy tak tracilam:-DA jak wiecie bylo ich sporo:-D:-D

Pochwale Wam sie ze dzis dostalismy prezent slubny od Agnieszki Davida i Emily.Lepiej trafic z prezentem nie mogli:tak:, strasznie sie ciesze ze dostalismy taki prezencik a nie inny:-):tak::-)

..mam gosci

to pochwal sie coście tam otrzymali ... :confused::confused::confused::confused:

Małe się kąpią a dużego do LIDLa posłałam :-ppo lody i napoje,więc mam chwilę wytchnienia:cool2:M jurto do jakiejś babki idzie chatę malować więc znowu sama:-(,ale parę groszy będzie:tak:.
Anka,pisz szybciorem co to za prezent;-):tak:.

Rehabilitantka mówi że rozwój jest na poziomie 6-miesięcznego dziecka:baffled:
Bo za rzadko macie te rehabilitacje:no::no::no:
Ja mialam czesciej chociaz moje sa po wylewie 1 i 1/2 stopnia do tego cwiczyłysmy w domu cwiczenia ktore nam rehabilitantka pokazała i metoda vojty i robilismy masaze i jak dziewczynki miały 8 miesiecy to przegonily rozwojem donoszonych rowiesnikow:tak::tak::tak:

Szkoda ze tak daleko mieszkasz bo bys wpadala do mnie i bym z mała Tobie cwiczyla bo u mnei te cwiczenia sie sprawdzily i to bardzo:tak::tak::tak:

ANKA
Pochwal sie prezencikiem:-):tak:

Moj Dominik juz sie wykapal bo golilam jemu głowe a dziewczynki zaczynaja sie juz pokladac wiec niedługo Je poloze bo wstały mi o 12;10 po godzinnej drzemce:no::wściekła/y:

witam k... znowu mnie nerwy zjadły :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: znowu na placu ale mam juz samochodzik to oswoje sie moze bedzie lepiiej :-:)-:)-(
oj to niedobrze...:-( jak oswoisz sie z samochodem to 100% bedzie lepiej:tak:

..mam gosci
a co dostalyscie ajnego? pochwal sie:-p:-p:-p

reklama
cisza spokój kontemplacja...

witam jako ten brunet wieczorową porą :-D:-D:-D:-D

właśnie przerabiam sobie filmik ale nie wiem czy zdąże dzis go oglądnąć :baffled::baffled::baffled:
miałam sklecić filmik o naszej piękniusiej wioseczce i co?? moja wena poszła w las, w dodatku zdjęcia mi importuje z taka predkoscia ze chyba szybciej bym nowego windowsa wymyslila :szok::szok::szok::-D:-D:-D

a jak tam u was wieczorek?

Do góry