reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cze kobitki:tak:

Niki ma na razie tylko 6 krost :sorry2:od wczoraj żadna nie przybyła i mam nadzieje ze tak zastanie :tak:

Helena pojechała z babcią :cool2: a ja to chyba spać pójdę jak się Niki naje :-D
jak jest na cycu to może tak spokojnie przechodzić:tak:
to dobrez.zobaczysz ze przejdzie spokojnie:-)

mi wczoraj mala urzadziapol godz histerie bo chciala zebym siedziala przy lozeczku jak zasypia.w dzien zasypia sama a wieczoremnieraz takie cyrki odwala.jak podchodzilam do lozeczka to od razu przestawala plakac.wiec sie splakala i sama usnela:baffled:
ale ze mnie maciora wredna:-D

a u mnie slonce od rana tyle ze 12stopni tylko w cieniu.moze na slonc wiecej
i bardzo dobrze mnie adam tak terroryzował a ja głupia byłam że ponad 5 lat spał z mamusią a wieczorem go usypiałam czasami nawet 2 godziny:wściekła/y:prz julce już się nie dałam i antkowi tym bardziej
A to dostałam w zastaw za córkę :-D:-D:-D
no śliczny właśnie takiego chcę :tak:niech ja tylko domek będe miała:tak:
Mnie za obojętność wobec spazmującego Jula to jakiś dziad chciał laską bić,opiekę wzywać bo dziecku krzywda się dzieje(10 minut prosiłam,żeby dał rękę a on histeria na całego) i powiedział,że ja nawet to krowa nie jestem bo ona o cielaka dba:baffled:.

Zdróweczka dla Dominisi,Julu to miał najbardziej głowę zsypaną,z resztą na NK zobaczycie:tak:.
oj bym dziadowi tą laską po łbie dała:wściekła/y:jak ja lubię ludzi którzy udzielają 100 mądrych rad:wściekła/y::wściekła/y:jak mi kiedyś julka w sklepie histerię urządziła bo chciała jakies słodycze ja jjej tłumaczę ona wrzeszczy ludzie się gapią komentują a ja spokojnie czekam aż jej przejdzie ona sie uspokaja podchodzi babaka i z tekstem oj biedne dziecko mama nie kupi taaakkkkk chodź panoi ci kupi co chcesz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:no jobów dostała baba na pół sklepu a julka miała znów powód do rozpaczy i darcia się:wściekła/y::wściekła/y:
córeczka mamy helenki to Anika:tak:

reklama
ja bym chyba wolala dziecko niz psa w zastepstwie:-D

mnie i Paulina cciala terroryzowac i sie nie dalam iwce i tej sie nie dam:-)

ma lozeczko wiec ma w nim spac i koniec.no czasami ja usypiam ale to zalezy.ale na pewno nie po tekiej hsterii o nie:no::no::no:

no wlasnie.mnie nie bolalao.raczej bylam na nia wsciekla ale starlam sie opanowac:-)
podchodzilam co jakis czas i ja kladlam
i wychodzilam do kuchni.w sumie mnie widziala bo sie krecilam ale wraz wyla
No i bardzo dobrze. Mó Seweryn też nieraz ma chisterie teraz jak jest starszy to prowadze go do pokoju i każe mu tam siedzieć aż się uspokoi, z dworu też go biore pod pachę i do domu. Sąsiedzi nieraz patrzą i głowami kiwają ale ja sobie na głowe wejść niedam...

A to dostałam w zastaw za córkę :-D:-D:-D
słodki:tak:

Mnie za obojętność wobec spazmującego Jula to jakiś dziad chciał laską bić,opiekę wzywać bo dziecku krzywda się dzieje(10 minut prosiłam,żeby dał rękę a on histeria na całego) i powiedział,że ja nawet to krowa nie jestem bo ona o cielaka dba:baffled:.

Zdróweczka dla Dominisi,Julu to miał najbardziej głowę zsypaną,z resztą na NK zobaczycie:tak:.
Co za dziad. Jak Seweryn był mały i uczylam go zasypiać w łużeczku bez bujania i on oczywiście płakal a to było w dzień to teściowa wpadła do mnie do domu jak bym krzywdę mu robiła.:baffled: Ale ją tego oduczyłam:-)

reklama
Ja od rana w zlym nastroju bo jak co piatek miala byc ta grupa gdzie jezdze z Emily zeby sie z dziecmi pobawila specjalnie wstalam o 7 zeby sie wyszykowac obudziam wczesniej Emily i co................. nikogo nie bylo a laskawe panie nawet nam znac nie daly ze jest dzis odwolane wiec sie delikatnie mowiac wkur....am no to spytalam kolezanke czy moze by sie nasze dwie dziewczyny powalily zawsze cos no to mi powiedziala ze jej mala musi isc spac to po co jechala ze mna na ta grupe ktora trwa do 12 chyba po to zeby jej dziecko tam spalo:baffled::baffled::baffled:
tak wiec siedzimy obie teraz w domu ubrane i czekamy chyba na zbawienie bo nawet na spacer wyjsc sie nie da bo pada:szok::szok::szok:

Do góry