jak jest na cycu to może tak spokojnie przechodzićCze kobitki
Niki ma na razie tylko 6 krost od wczoraj żadna nie przybyła i mam nadzieje ze tak zastanie
Helena pojechała z babcią a ja to chyba spać pójdę jak się Niki naje
i bardzo dobrze mnie adam tak terroryzował a ja głupia byłam że ponad 5 lat spał z mamusią a wieczorem go usypiałam czasami nawet 2 godzinyprz julce już się nie dałam i antkowi tym bardziejto dobrez.zobaczysz ze przejdzie spokojnie:-)
mi wczoraj mala urzadziapol godz histerie bo chciala zebym siedziala przy lozeczku jak zasypia.w dzien zasypia sama a wieczoremnieraz takie cyrki odwala.jak podchodzilam do lozeczka to od razu przestawala plakac.wiec sie splakala i sama usnela
ale ze mnie maciora wredna
a u mnie slonce od rana tyle ze 12stopni tylko w cieniu.moze na slonc wiecej
no śliczny właśnie takiego chcę niech ja tylko domek będe miałaA to dostałam w zastaw za córkę
oj bym dziadowi tą laską po łbie dałajak ja lubię ludzi którzy udzielają 100 mądrych radjak mi kiedyś julka w sklepie histerię urządziła bo chciała jakies słodycze ja jjej tłumaczę ona wrzeszczy ludzie się gapią komentują a ja spokojnie czekam aż jej przejdzie ona sie uspokaja podchodzi babaka i z tekstem oj biedne dziecko mama nie kupi taaakkkkk chodź panoi ci kupi co chceszno jobów dostała baba na pół sklepu a julka miała znów powód do rozpaczy i darcia sięMnie za obojętność wobec spazmującego Jula to jakiś dziad chciał laską bić,opiekę wzywać bo dziecku krzywda się dzieje(10 minut prosiłam,żeby dał rękę a on histeria na całego) i powiedział,że ja nawet to krowa nie jestem bo ona o cielaka dba.
Zdróweczka dla Dominisi,Julu to miał najbardziej głowę zsypaną,z resztą na NK zobaczycie.
córeczka mamy helenki to Anika