reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam

Nie zemdlał,bo nie przyjechał i zadzwonił dopiero przed 2-gą w nocy,że dopiero rano ze stolicy wyjedzie,bo od facetka kaskę chce wyrwać.:tak:
A przed kąpielą mało co zawału nie dostałam:tak::szok:,napuszczałam sobie wody do wanny i poszłam na chwilę do sypialni po szampon(z tych próbek co zamówiłam;-)) i słyszę,woda przestała lecieć:baffled:.Drzwi od mieszkania nie były przekręcone na klucz:no:,i myślałam,że ktoś wlazł albo że wodę odcięli:tak:.Patrzę a tu Olek z łazienki wychodzi,bo przez sen usłyszał jak woda leci i myślał,że się w wannie przelewa:tak::-D:-D.I zamknął kran.Serce to mi prawie stanęło:tak:.

Dziewczyny,tak na marginesie :sorry2:to do kawałów jest tu wąteczek Wesoło nam;-):tak:.
ale masz dziecko troskliwe:tak:ale stracha tez bym miała:tak::tak::tak:
my z julią kilka dni temu siedzimy w pokoju i układamy puzle pietruszka z antoszką robią kawe w kuchni my z julcią równocześnie luk na sufit a tam wielki włochaty pająk brrrr więc co my mądre kobitki w pisk :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:piertuszka po odkurzacz pająka wciągnął antek na szczęscie naszych pisków siię nie wystraszył a pietruszka powiedział że się z julka zachowujemy jak w taniej telenoweli brazylijskiej:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i poszedł sie wyśmiać z nas do kuchni:cool2::cool2::cool2:no ja sie pająków to boję brzydzę no wsio:sorry2:

powiem wam tak mi się 3 kołowce zawsze podobały ale miałam 4 kołowce pietruszka jak wybieraliśmy wózek powiedział zniosę wszystko tylko nie 3 kołowca:-D:-D:-Dno i miał być kupiony graco ale ten zobaczyłam i się zakochałam:tak:namawiałam namawiałam i kupiliśmy.piotr powiedział że gdyby go nie miał nie prowadził to w życiu by nie powiedział że 3 kołowiec może być tak wygodny i stabilny:tak:dlatego lovam ten wózio ogromniaście:tak:

No,tak,jeden woli żonę - drugi teściową;-):rolleyes2::yes::-p:-D:-D:-D:-D.
dokładnie:tak:
Zmykam na ryneczek pieczarki po klientach poroznosić;-):tak:.Jakby która chciała to po 3,5zł.
to ja poproszę jak za tą cenę to z 3 kg:-)
anabubka chyba miała burzę że wczoraj nie wpadła:confused:
agnes jeszcze się wczsuje:tak:
a i dzisiaj trzymamy kciukasy mocniutko za joannę i jej prawko:tak:

reklama
Do góry