reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

joasiu olej tą presję co ma być to będzie a pod presją to tylko gorzej:tak:a stres swoje robi wiem kochana jak ja zdałam to i ty w końcu zdasz ...jutro będzie ten twój dzień:tak:ja jak dzień przed egzaminem jeździłam na placu to mój instruktor chiał odwołać egzamin:zawstydzona/y:i powiedził że prędzej mu kaktus wyrośnie jak ja zdam i co?????????zdałam:tak:będzie dobrze:tak::tak::tak:

pójde na te`n egzamin jutro ale jest mi wszystko jedno :-:)-:)no: nie wie mjuz sama co ze mna jest nie tak od początku bylo do d....ide bo Gabi histerie uprawia zaraz ja chyba rozerwę a i zrobilam sobie zupke chinska bo juz mam wyrzuty ze mnie mąz utrzymuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-( nastroj do dupy

reklama
Jestem tylko oglądałam z chłopakami Kevina,bo Olowi wszystkie części się zamaniło mieć:baffled: i na razie tylko pierwszą część przerobiliśmy:tak:.Gofry popieczone i zostały ze 3 dla Mirka.Ja okna pomyłam a tu deeeeeeeeeeeszcz:wściekła/y::wściekła/y:.

pójde na te`n egzamin jutro ale jest mi wszystko jedno :-:)-:)no: nie wie mjuz sama co ze mna jest nie tak od początku bylo do d....ide bo Gabi histerie uprawia zaraz ja chyba rozerwę a i zrobilam sobie zupke chinska bo juz mam wyrzuty ze mnie mąz utrzymuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-:)-( nastroj do dupy
joasiu mąż utrzymuje ciebie a ty jego i wasze dzieci...pomyśl jak ty byś poszła do pracy i musieli byście wynająć opiekę do dzieci to ile to kasy a policz ile kosztuje pranie gotowanie prasowanie ......
kochana oby ci nastruj minął ......
bywają takie chwile że ma się wszystkiego dosyć:-:)-(proponuje ci kawusie cos słodkiego i dobrze się wyspać:tak:
trzymaj się kochana będzie dobrze:tak::tak:

anabubka a cos ty jak po ogień wpadła:szok:zanim zupę zjadłam juz poszłaś:baffled::baffled:aleś się nasiedziała u sadysty:-D:-D:-D:-D:-Di nie choruj kochana:no:
dowikluś podpis bombowy no strzał w 10:-D:-D:-D:-D
zmykam kawulca wypić z pietruszką i powoli się zbieram do pracy a u mnie na ulewę się zbiera i burze:wściekła/y::wściekła/y:oby mnie w drodze nie dopadło

JOASIU
I tak bede trzymala kciuki:tak::tak::tak:Zreszta wierze ze sie Tobie uda:-):tak:A wiec głowa do gory:tak::tak::tak:

My juz po obiadku i naczynka pozmywane:tak:Jak nie bedzie padalo to przejade sie na zakupki do reala tak za godzinke:-)

Wypedziłam wlasnie z balkonu mega duzego pajaka kijem od mopa:szok:

Joasiu,ja na dzień przed egzaminem pierwszeństwo wymusiłam:-p(ale to ze stresa było:tak: i to najgorsza moja jazda była):ninja2:.Najważniejsze,żebyś nie dała się z równowagi egzaminatorowi wyprowadzić;-):tak:.
Julu zaczął rzucać zabawkami:wściekła/y::wściekła/y: to postawiłam kosz na śmieci w salonie:-p i wyrzuca swoje prezenty:szok:,przy okazji wywrócił śmietniczkę:angry::angry::angry: i zbiera skorupki z jajek i mówi BE JAJO:tak::-D.Przynajmniej zajęcie ma:sorry2:.

A moi szaleja na całego:tak:Po balkonie i po moim pokoju:-DJuz mi dzialaja na nerwy ale poki nie marudza i nie rycza niech sie "bawia":tak::tak::tak:

mamita trzeba korzystać jak teściowa stawia:happy2::happy2: a wanisz ma bardzo ostry zapach jak jest uczulona to proponuję płyn do prania dywanów marki real spiera super a pachnie delikatnie:blink:

No ale płynem to znowu pościeram kostki na palcach :baffled:

meduska szukałaś nie drogiego wózkka:

ten kosztuje nowy spacerowo głęboki 645zł freestyle sie nazywa:tak:
kolor034a.jpg
Fajny ten wózek> Moja siostra jest w ciąży i ma termin na 29 lipca. I ten wózek chce kupić właśnie z fotelikiem jest 100zł droższy ale można go zamontować na stelaż wózka więc wygoda:-D

MAMITA
Ja prałam w vinishu -plyn do prania dywanow i tapicerek:tak::tak::tak:
On chyba nie ma az tak intensywnego zapachu

No ja mam dywan 4x4 więc zawsze na 2 razy prałam-pół dziś pół jutro, a teraz to wogóle mi się nie chce. A ten proszek się wysypuje na dywan i odkurza. Ponoc dobry:-)

kciuki chyba nie pomoga :-( nastawienie moje jest do d... nie jezdzialm miesiac i dzis nie najlepiej mi szlo i wogole nie byłam na placu ,2 godziny jezdzialma po miescie jak wrociłam do domu to od razu awantura Dobrze bylo z mężem ale sie skonczylo :-:)-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:najgorsze to ta presja bo m wzial juz pozyczke samochod u siostry jego stoi a ja blokada z tego wszystkiego na calego :no::-:)-:)-(

Ja tydzień przed egzaminem(drugie podejście) dowiedziałam sie że w ciąży jestem:-):szok: I dzień przed po jeździe ryczałam jak głupia i nie chciałam na egz. jechać, ale mój A, mnie zawłókł prawie siłą i zdałam:-):szok::-D

zmykam kawulca wypić z pietruszką i powoli się zbieram do pracy a u mnie na ulewę się zbiera i burze:wściekła/y::wściekła/y:oby mnie w drodze nie dopadło

Z pietruszką???:szok:

Jakaś słaba jestem od paru dni a dzisiaj mdli mnie jak cholera i pot po dupie leci. A upału nie ma. Nie wiem czy to przez te gardło i antybiotyki?:no:
Obiad dzisiaj gwizdany. Parę klopsów w sosie pieczarkowym od wczoraj zostało a dla Zuzki rosołek;-)

hej dziewczyny, rano nie zdążyłam poczytać bo m przyjechała i męczył mnie kiedy jedziemy, fajnie, ze chce mnie podrzucić do pracy tylko po co tak wcześnie????????????
hej dziewczyny :happy2:
wstawajcie na kawusie:tak:
hej agunia:-)a kiedy będziesz miała autko?????jak doszło wogóle do tego wypadku????
m odwoził moją mamę i przysnął na moment, zatrzymał się na inym aucie, na szczęscie nic nikomu się nie stało bo mogło się to źle skończyć:baffled::baffled::baffled::baffled: jest przemęczony a nie da sobie przetłumaczyć żeby wcześniej się położyć:wściekła/y::wściekła/y:
teraz kompletujemy części do autka za pożyczoną kasę i zobaczymy kiedy uda się go poskładać

cholercia, jednak złapała:wściekła/y::wściekła/y:żeby tylko lekko ją przeszła:tak::tak::tak:zdrówka dla Nikusi

Anabuba ten Twój mentos rozbawił mnie do łez:-D:-D:-D:-D nie ma to jak wystroić się do miasta:-D:-D:-D

malinka ale cudny ten wózeczek, aż chciałabym dzidziusia:tak:ale na razie nici z tego bo jeszcze nie podpisałąm umowy:baffled:

luna a kiedy Ty masz odpoczywać? przy małym dziecku to praktycznie niewykonalne przecież:no:pogadaj z m może co drugą noc chociaż by wstawał do małej:tak:

ja jestem taka śpiąca, ze nawet trzy wypite dzisiaj kawy mi nie pomogły:no::no: i jeszcze w największy deszcz wychodziłam z pracy, nie mogłam przeczekać bo uciekłby mi autobus i nie dojechałabym do domku, dzisaj też udało mi się zdążyć na wszystkie 3 autobusy:-D:-D:-D:-D

reklama
Ja wruciłam ze spacerku ściągnełam pranie ze sznurka i powiesiłam następne

czyzby szwgaier byl %%%%%%%%%%%%%%?????????
ja bym go z miejsca pogonila.zrestza ktokolwiek by przylazl nieporszony o tej porze to bym pogonila.chyba ze nagly wypadek
Oj był tylko spal chyba gdzieś niewiadomo gdzie zeby wytrzeżwieć żeby w domu dymu niemieć obudził się i pomyślał pujdę do brata ale nie wiedział ktura godzina. Był zdziwiony że śpimy:confused::confused::confused:. A mama oczywiście niespała i czekała na niego, bo On jest chory na cukrzycę insulinową i z reguły nie powinien pić. Dupek

Do góry