reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam dopiero teraz
Juz zdazyłam sie wykapac i jakos ogarnac chatke:tak:
Wczoraj wieczorkiem wyprałam sobie dywan:tak::tak::tak:
Pogoda do dupy bo zimno i wieje a do tego co chwile pada:no::no::no:

MALINUS
Zapraszam do Poznania do ikei no i do mnie oczywiscie:tak::tak::tak:

MAMA HELENKI
Zdrowka dla malej
Buziaczki

Witm i ja:tak::tak:
My od rana poszlismy na spacerek i dopiero teraz wrocilysmy :tak::tak::tak: wiec polozylam Emily spac i mam chwilke ale zaraz musze sie wziasc za obiad i pozadek:tak::tak::tak: Bo potem napewno gdzies wymkniemy z m :tak::tak::tak:
No i musze po malu brac sie za prasowanie bo w nastepny piatej juz wyjezdzamy do PL a ja mam chyba z 5 koszy do prasowania jak nie wiecej caly pokoj od Emily jest zawalony praniem:baffled::baffled::baffled: jak tak dalej pojdzie i nie wyprasuje to nie bede miala co Emily ubrac:baffled::baffled::baffled:

Witam dopiero teraz
Juz zdazyłam sie wykapac i jakos ogarnac chatke:tak:
Wczoraj wieczorkiem wyprałam sobie dywan:tak::tak::tak:
Pogoda do dupy bo zimno i wieje a do tego co chwile pada:no::no::no:
Witam się a wszystkimi!
W czym prałaś? Bo ja kupiłam własnie pierwszy raz vanish proszek do dywanów ale boje sie żeby mała nie dostała uczulenia bo ponoc intensywny zapach ma:baffled:
U nas też pogoda fatalna.

Oczywiście jak zaczęłam prac to zaczęło padać:wściekła/y: Chatka ogarnieta i prasowanie zrobione, poodkurzane. Jak od rana się nie wezme to potem juz nic:confused:
Teściowa dzisiaj wyskoczyła że mamy kupic dobre drzwi to na raty nam weźmie i płacic będzie:-) Jade obejrzec potem bo podobały mi sie za 1,5tys ale nie chcieliśmy kolejnych rat:no:Ale jak ona ma chęc to musze kuć żelazo:-D:-D:-D
Jestem na antybiotyku jednak-zapalenie krtani i chyba coś z tchawicą.:baffled:
Ide kawe parzyć:-)

dziewczyny ale nas ze spaceru przegoniło:szok::szok::szok:zerwał sie wichura zrobiło się ciemno i luneło na maxa:szok::szok:zdążyłyśmy na szczęście wbiec do domu:tak::tak::tak:
ja po wczorajszym powerze dla odmiany dziś mam leniucha:-pale mobilizuję sie do prasowania;-)
dowikluś kochana jesteś obiecuję jak tylko będe w poznaniu to wpadam:happy2:
mamita trzeba korzystać jak teściowa stawia:happy2::happy2: a wanisz ma bardzo ostry zapach jak jest uczulona to proponuję płyn do prania dywanów marki real spiera super a pachnie delikatnie:blink:
A&E to prasuj kobietko:-pa na długo jedziecie do polski????może przez szczecin to zapraszam na kawulca:happy2:a będziesz miała dostęp do bb????

dziewczyny ale nas ze spaceru przegoniło:szok::szok::szok:zerwał sie wichura zrobiło się ciemno i luneło na maxa:szok::szok:zdążyłyśmy na szczęście wbiec do domu:tak::tak::tak:
ja po wczorajszym powerze dla odmiany dziś mam leniucha:-pale mobilizuję sie do prasowania;-)
dowikluś kochana jesteś obiecuję jak tylko będe w poznaniu to wpadam:happy2:
mamita trzeba korzystać jak teściowa stawia:happy2::happy2: a wanisz ma bardzo ostry zapach jak jest uczulona to proponuję płyn do prania dywanów marki real spiera super a pachnie delikatnie:blink:
A&E to prasuj kobietko:-pa na długo jedziecie do polski????może przez szczecin to zapraszam na kawulca:happy2:a będziesz miała dostęp do bb????
Malinus kochana ja bede ponad 4 tygodnie w PL :tak::tak::tak:
dostep do internetu nie bede miala przez pierwszy tydzien jak bedziemy nad morzem a potem jak bede juz u rodzicow to bede juz miala dostep:tak::tak::tak:
Dziekuje za zaproszenie na kawulca jak bede w okolicach to wpadne napewno:tak::tak::tak:

reklama
Witam!!! Ja dopiero teraz. Nocke miałam do d... Poszłam spać ok 1 a po 2 szwagier przyszedł nie wiem po co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Godziny mu się trochę pomyliły:baffled: po 5 Sebastian do jedzeni a po 7 mąż. Potem jescze trochę drzemalam i wyszlam z łóżka ok 9 i przy śniadanku sms że kumpela wpadnie na kawke za 30 min. Więc jak poparzona latałam po domu żeby ogarnąć bo rano to u nas w domu masakra. Niedawno poszła Sebek śpi a Seweryn u babci więc trochę siadłam do was. Obiadek mam z wczoraj tylko ziemniaki obiore i już

Do góry