zdrowka w takim razie zyczeNie jest tak najgorzej. Jest taka przygaszona :-(
Lekarz kazał smarować i obserwować...
Jak się będzie cokolwiek działo niepokojącego to do szpitala zakaźnego
reklama
Witam dopiero teraz
Juz zdazyłam sie wykapac i jakos ogarnac chatke
Wczoraj wieczorkiem wyprałam sobie dywan
Pogoda do dupy bo zimno i wieje a do tego co chwile pada
MALINUS
Zapraszam do Poznania do ikei no i do mnie oczywiscie
MAMA HELENKI
Zdrowka dla malej
Buziaczki
MALINUS
Zapraszam do Poznania do ikei no i do mnie oczywiscie
MAMA HELENKI
Zdrowka dla malej
Buziaczki
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Witm i ja
My od rana poszlismy na spacerek i dopiero teraz wrocilysmy wiec polozylam Emily spac i mam chwilke ale zaraz musze sie wziasc za obiad i pozadek Bo potem napewno gdzies wymkniemy z m
No i musze po malu brac sie za prasowanie bo w nastepny piatej juz wyjezdzamy do PL a ja mam chyba z 5 koszy do prasowania jak nie wiecej caly pokoj od Emily jest zawalony praniem jak tak dalej pojdzie i nie wyprasuje to nie bede miala co Emily ubrac
My od rana poszlismy na spacerek i dopiero teraz wrocilysmy wiec polozylam Emily spac i mam chwilke ale zaraz musze sie wziasc za obiad i pozadek Bo potem napewno gdzies wymkniemy z m
No i musze po malu brac sie za prasowanie bo w nastepny piatej juz wyjezdzamy do PL a ja mam chyba z 5 koszy do prasowania jak nie wiecej caly pokoj od Emily jest zawalony praniem jak tak dalej pojdzie i nie wyprasuje to nie bede miala co Emily ubrac
Witam się a wszystkimi!Witam dopiero teraz
W czym prałaś? Bo ja kupiłam własnie pierwszy raz vanish proszek do dywanów ale boje sie żeby mała nie dostała uczulenia bo ponoc intensywny zapach ma
U nas też pogoda fatalna.
Oczywiście jak zaczęłam prac to zaczęło padać Chatka ogarnieta i prasowanie zrobione, poodkurzane. Jak od rana się nie wezme to potem juz nic
Teściowa dzisiaj wyskoczyła że mamy kupic dobre drzwi to na raty nam weźmie i płacic będzie:-) Jade obejrzec potem bo podobały mi sie za 1,5tys ale nie chcieliśmy kolejnych ratAle jak ona ma chęc to musze kuć żelazo
Jestem na antybiotyku jednak-zapalenie krtani i chyba coś z tchawicą.
Ide kawe parzyć:-)
Agnieszka&Emily
Mamita czytalam ze mieszkasz kolo Kruszwicy ja tam czesto bywalam bo mam tam rodzinke i teraz jak bedziemy wracac z nad morza tez sie chyba tam po drodze wybierzemy bo juz chyba tam z dobre 10lat nie bylam
Mamita czytalam ze mieszkasz kolo Kruszwicy ja tam czesto bywalam bo mam tam rodzinke i teraz jak bedziemy wracac z nad morza tez sie chyba tam po drodze wybierzemy bo juz chyba tam z dobre 10lat nie bylam
No proszę jaki świat jest mały Zapraszam na rusałkę
Agnieszka&Emily
No maly maly ten swiat Dziekuje za zaproszenieNo proszę jaki świat jest mały Zapraszam na rusałkę
dziewczyny ale nas ze spaceru przegoniłozerwał sie wichura zrobiło się ciemno i luneło na maxazdążyłyśmy na szczęście wbiec do domu
ja po wczorajszym powerze dla odmiany dziś mam leniuchaale mobilizuję sie do prasowania;-)
dowikluś kochana jesteś obiecuję jak tylko będe w poznaniu to wpadam
mamita trzeba korzystać jak teściowa stawia a wanisz ma bardzo ostry zapach jak jest uczulona to proponuję płyn do prania dywanów marki real spiera super a pachnie delikatnie
A&E to prasuj kobietkoa na długo jedziecie do polski????może przez szczecin to zapraszam na kawulcaa będziesz miała dostęp do bb????
ja po wczorajszym powerze dla odmiany dziś mam leniuchaale mobilizuję sie do prasowania;-)
mamita trzeba korzystać jak teściowa stawia a wanisz ma bardzo ostry zapach jak jest uczulona to proponuję płyn do prania dywanów marki real spiera super a pachnie delikatnie
A&E to prasuj kobietkoa na długo jedziecie do polski????może przez szczecin to zapraszam na kawulcaa będziesz miała dostęp do bb????
Agnieszka&Emily
Malinus kochana ja bede ponad 4 tygodnie w PLdziewczyny ale nas ze spaceru przegoniłozerwał sie wichura zrobiło się ciemno i luneło na maxazdążyłyśmy na szczęście wbiec do domu
dostep do internetu nie bede miala przez pierwszy tydzien jak bedziemy nad morzem a potem jak bede juz u rodzicow to bede juz miala dostep
Dziekuje za zaproszenie na kawulca jak bede w okolicach to wpadne napewno
reklama
Jadźka
mama 2 synów
Witam!!! Ja dopiero teraz. Nocke miałam do d... Poszłam spać ok 1 a po 2 szwagier przyszedł nie wiem po co. Godziny mu się trochę pomyliły po 5 Sebastian do jedzeni a po 7 mąż. Potem jescze trochę drzemalam i wyszlam z łóżka ok 9 i przy śniadanku sms że kumpela wpadnie na kawke za 30 min. Więc jak poparzona latałam po domu żeby ogarnąć bo rano to u nas w domu masakra. Niedawno poszła Sebek śpi a Seweryn u babci więc trochę siadłam do was. Obiadek mam z wczoraj tylko ziemniaki obiore i już
Podziel się: