Natalineczka555
kocham kochać :)
witam Marta, wszystkie juz spać poszły??? co tak wcześnie kobity!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Filmy się pokończyły i jezdem;-).
Anabuba,poczytaj https://www.babyboom.pl/forum/troche-intymnosci-f15/zastrzyk-depo-provera-150-a-12064/index2.html
Ja piorę już od tygodniaMy juz po obiadku i naczynka pozmywane
Dzieciaki mi marudza ale to chyba przez ta pogode.Zaraz Ich ubiore i wyjdziemy troszke na podworko jak nie zacznie padac:-)
Mam zamiar wyprac dzisiaj dywan ale to sie okaze;-)
Ale miałaś z tym obcasem żeczywiście mentosno to teraz ja.
komisja zaliczona-taka formalnosc,podobnie jak w poiwtaowym-pedagog i lekarz.decyzje przysla poczta.
mala sie dala trche we znaki po koniec podrozy bo juz miala dosc siedzeniea w wozku ale poza tym ok.no i caly dzien nie psala wiec padla po 20
moj tez padl,ja juz wykapana dawno,Payuulina u babci jutro wroci
a teraz najlepsze.
sluchajcie mysle sobie jade do miasta to sie wystroje.mialam zalozyc kremowe spodnie i jasna bluzke ale pogoda zrobila psiukus i zrobilo sie mokro i chlodno.wiec zalozylam ladne spodnie czarne w kancik,czarna bluzeczke i na to taka marynarke.no i do tego pantofelki kryte na obsacie.
ide sobie ide,jak zwykle szybko bo malo czasu,ale jakos tak dziwnie mi sie idzie.prawy but ok a lewy jakos dziwnie mi sie zaczal rozjezdzac.juz blizej stacji patrze a obcas 6cm zaczyna mi sie odklejac czy cos.no doszlam do pociagu.
dojachalam do wawy.wyszla po mnie siostra.juz bylysmy praiwe na miejscu ideziemy zwawo a tu nagle dziwnie sie czuje.patrze a mi ten obcas odpadl!!!!!!!
wiec schylam sie i go podnosze a siora do mnie "i co teraz?" a obok przechodzila taka 40letnia babka i mówi "Mentos!"
noramlnie myslalam ze padne ze smiechu
wyjela mi to z ust ale powidzial to i poszla dlaje.a my z siora rylysmy ze smiechu:-)
dotarlysmy na komisje dobrze ze mialam dlzuzsze spoadnie to tak widac nie bylo braku obcasa.
ale powiem wam ze pokonanie ilus km z noga w gorze i stanie i czekanie na pociaga potems atnei ww pociagu przez jakies pol godz bo miejsc siedzacych nie bylo to koszmar.no ale co mialam powiedziec?MENTOS???????????
Piotrek na peron mi wywiozl sandaly,ale jego coitka sie zlitowala i nas autem podruzcila do domu:-)
jutro bankowe zakwasy w lydkach,a kregoslup juz mnie nawala
jutro mam nadzieje ze uda mi sie do sadysty dotrzec bo juz mam niezla ranke na policzku.a do tego ta 8 sie uspokoila a znow mi napuchla ta wczesnijesza
ehhh...
i jeszcze jedno-normalnie w tej wawie to chamstwo ze szok(Luzia bez obrazy)-wysiadamy z siora z autobusu jak jechalysmy na komisje to nie dosc ze z wozkiem musialam sie przepychac do wyjscia to potem wyjsc spkojnie nie moglam bo jakies stare baby widzialy ze wozek wychodzi ale pchaja sie na chama do autobusu i maja to w dupie.pod autobusem ludzie tez nie odeszli 2krokow.patrzylam tylko zeby kogos rozjechac.skomentowalam to glosno alejuz sie w dyskusje nie wdawalam bo kulturalna jestem:-)
WSPÓŁCZUJĘA ja od 17 do 21 gości miałampełna chateTez wybrali pore
No i męża siostra napisała sms że przyjedzie sobie w piatek i zostanie na weekend albo dłużej z dzieckiem. Zajeb... Dodam ze mamy 2 pokoje-jeden teściowej drugi nasz i Zuzanki![]()
Znam to z kąśJulu padł a Olek jeszcze truje mi nad głową,a to że do łazienki nie pójdzie po ciemku bo duchy kiblowe go złąpią,a to że zrobiłam 2 kanapki a nie jedną.Tydzień u babki a ja miesiąc muszę go do pionu doprowadzać
.
Dobranocdobrej nocki życze kochaniutkie, miłych snów