reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witojcie dziopeczki!

jak widać odrazu na wstępie wreszcie mam sprawny komputer:-):-):-):-)

dziś oddałam go koledze do serwisu:tak::tak::tak:

okazało się że system padł od samego używania, poprostu jego żywot dobiegł końca :tak::tak::tak:

przepraszam że nie nadrobie ale mialam juz wszystko odznaczone ale odcieli mi prad na chwile i nie chce mi sie znow z tym bawić :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

co do wódki myślę że pan tadeusz jest dobry, zresztą soplica tez jest niczego sobie, u nas był najzwyklejszy absolwent, i nikt po niej nie zdychał, zazwyczaj jak u nas sie pije wódeczke to absolwenta:tak::tak::tak::tak:

tania a nawet dobra:tak::tak::tak::tak:

anabuba kretyn super uśmiałam sie ze ho ho :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

4525
Jakże dwuznaczny tytuł artykułu z WP: Dwa psy zdechły w radiowozie!

idę sobie ostatnio z ukochaną a z naprzeciwka jej dwie przyjaciółki. znaleźliśmy najbliższą ławkę i wszyscy usiedliśmy. Moje Kochanie do mnie z tekstem :
-chcę takiego bardzo długiego i namiętnego buziaka. Ja bez chwili namysłu zabrałem się do całowania. Po 10 minutach i skończonym pocałunku jedna z jej przyjaciółek :
-dłużej to nie mogliście co nie ?! Tylko jej ten język do ust wpychasz ! Ja po chwili szybka riposta :
-dobrze że nie co innego ! i wszyscy popadali ze śmiechu xd

Rzecz dzieje sie w szkole :

<grzyb> boje sie komisji wojskowej..
<burak> Ty pewnie dostaniesz i tak F
<grzyb> to jest taka?
<burak> w razie wojny odstrzelic zeby nie przeszkadzal

Idę sobie do domu, przechodzę obok śmietnika i tam takich dwóch gości grzebie w śmieciach. I jeden do drugiego mówi:
- Panie ale dobrobyt !!
Myślałem że tam padnę ze śmiechu :D

przy tym dobrobycie wymiękłam, aż się czarek obudził :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja jestem!!! taramtamtaaaaaaaaaaam:-D

bylam z m na zakupkach, dzisiaj kupiłam sobie plotki- bo uwielbiam a ze 3 lata ne jaadłam- od razu wróciły wspomnienai dziecinstwa, mniam mniam na mazurach zaawsze wujek łowił- kupiłam za 5 zł a i tak wszystkiego nie zjedlismy a wszyscy objedzeni jak cholercia:-D:-D

bede czsciej kupowac- m zachwycony:-D

przejrze jeszcze bb i zaraz spadam sie kapac i do wyrka:tak:

reklama
oki doki,nadrobilam:-D

budę sprzedałam :-p teraz mam 3 :-pspacerówkę dla Helenki, spacerówkę dla Niki i ten w którym jeżdżą obydwie :sorry2: To taki nałóg mały :cool2:

I dobrze, bo to ulgę przynosi, moje też wczoraj dokazywały, myślałam że jo podusze :-(
.

to ktory dla obydwu?ten co fotke wkleilas czy inny?
a ja w poniedzialek myslalm ze swoje podusze,nroamlnie as mnie nosilo...

Patrysia, czy ty jesteś w ciąży? Matko, jak tu sie pozmieniało:-)

nie tylko Pati ale Myszunia tez w ciazy!

a moj maly wlasnie zasnal a ze chodzi juz bez pampka tylko na wyjscie zajkladamy...
no i teraz zasnal mi a nie mial zalozonego ale dobrze ze cerate mam podlozona :tak:

za niedlugo mala wyprowadzka na 2 tyg :-D:-D:-D
oj jak sie ciesze i chyba juz definitywnie oducze malego nawet na dwor bede chodzi z nim bez pampka bo zaczyna mi ladnie wolac a jak nie to bede brala nocnik ze soba bo to akurat za blokiem mam piaskownice wiec daleko to nie jest ...
a tak to go przypilnuje
zyczcie mi powodzenia :cool2::cool2::cool2:

no prosze i wola siku?
moj leniwiec tylko na kupe narazie wola a siku=albo ja posadze i zrobi albo zraaz ucieka jak nie chce.ale ja w domu jej tretrowe zakdl;am.wczoraj mi tylko2 pieluchy zmoczyla i to troche.

Witam się tylko ia spadam zaraz bo A. ma dzisiaj wolne a ja mam wku-rwa :szok::szok::szok: Na 1 lipca Zuzia miała mieć urografie ale nie było miejsc w szpitalu i odesłali nas do domu. Miałam zadzwonic dziś i umówili nas na 20 sierpnia:szok::szok: Ale jak wolnego łóżka nie będzie to tez termin przepadnie.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Do tego drzwi wejściowe się popsuły i trzeba nowe kupić 800zł najtańsze:no: No i oczywiście moja wina bo te co prawda 30 lat miały ale ja kazałam je obic przy okazji remontu prtzedpokoju no i już sie zamka nie zamontuje a odpowiednio do wieku drzwi nowego sie nia da wprawić:baffled::baffled::baffled:

Do tego pada ciągle, a do mamy chce śmignąć bo dzisiaj imieninki ma-Elżbieta:-D:-D

ojojo.cos pechowo tu u nas ostatnio.
ciagle cos sie komus psuje...

Ja po popierwszej ciąży zrzuciłam fajnie. Karmiłam Seweryna cyckiem i m śmial się że Sewery zrobi ze mnie kościotrupa:-). A teraz jest ciężej:-(. Może dlatego że cesarka brakuje mi jeszcze z ok.5kg. No i mam problem z balonami masakra.
Ja hyba też zrobie sobie kawke bo ta pierwsza mi nie pomogła:sorry2:

ja tez mam z 5kg do zrzucenia i jakos tam nie moge no :baffled::baffled::baffled::baffled:

Nic się nie chce ale trzeba się ruszyć i jaką michę chłopakom zrobić i sobie.
A co do antykoncepcji to my nie teges bo po zastrzyku burzę miałam w organizmie.

ja bralam depo-prowere w zastrzylach w celach leczniczych i czulam sie fatalbie-MENOPAUZA w ieku 24lat.masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A
witam i ja kobietki dzis wzielam sie za pozadki i jakos tak mnie pochlonely ze wczesniej nie mialam czasu zaajrzec
a co wyscie sie tak dzis z porzdakmi rozszalalay co?

No to teraz o sobie.

Mój sie rozłozył, jelitówka, no oby tylko mała nnie złapała, ale chyba już by miała, gdyby miała miec, to 3 dzień. Nadal M jest na urlopie i wkurzam sie coraz bardziej. Niby zmywa ale co by nie pomógł, to jeczy i zrzedzi, ze nie zrobione, ze on musi, jak k... nie to nie. Nic mu nie pasuje, ponad tydzien w domu jest i z mala moze ze 3 razy sie pobawil a tak ponoc by sie z nia bawil, gdyby taki zmeczony z pracy nie wracal..... Zla jestem, bo obiecal wstawac do malej w nocy jak nie bedzie szedl do pracy, czyli weekendy, no nie dosc, ze te weekendy to mu jakos nie ida, to w urlop mu sie nie chce. Albo mi powie -ja wczoraj bylem, no *****, a ja od poltora roku... Wsciekam sie bo sil mi juz brak.

Mowilam wam, ze serducho mnie boli i do lekarza musze w koncu pojsc, no to poszlam dzis. Podlaczyli mnie do ekg . Doktórka mówi, jak ma pani urlop jeszcze, to preciutko odpoczywac.
Nie no spoko, pani doktor.
Mowie jej , ze jestem na wychwawczym-tylko wzrok podniosla i pokiwała glowa bardziej do siebie nic do mnie. Mowi, ze to na tle nerwowych, zakaz dzwigania, denerwowania sie, kurcze-palenia, duzo odpoczywac(śmiech-juz to widze, moj sie dzieckiem i domem zajmuje a ja spie, hihihi). No nie powiem, Piotr cos mi pomoze, ale przy tym jest tyle min, gadania, zrzedzenia, ze tylko bardziej sie denerwuje i wole sama, albo odechciewa mi sie wszystkiego i juz nic nie robie, no w dupie zaczynam wszystko miec. On chce matke, zone, kochanke, kucharke i sprzataczke-jeszcze w makijarzu i nienagannej fryzurze-fuck! Nie spie po nocach, bo mala tez nie spi, nie spie w dzien, bo sa inne rzeczy do roboty, niech no sam przez tydzien w moim miescu posiedzi to zobaczy jak jest slodko.
Wiem, ze Wy to wszytsko znacie z autopsji, ale w koncu trzeba cos z siebie wyrzucic...

Zapisala mi tylko magnes, bo mówi, ze nic nie warto kupowac, tylko troche odpoczynku i spokoju.

to calkiem jak i moj.mowie pobaw sie z mala to chwile z nia potanczy a ptem siada przed kompem a mala na kolana bierze:baffled:
moje tez ma jelitowke(widac na piotrki przyszla jakas seksmisja:-p:-p:-D:-D:-D).
biegunka juz mu praiwe przeszla ale ma mdlosci.mamnadzieje ze faktycznie sie czys zatrul bo jak cos nam sprzeda to go chyba :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pusto tu o tej porze:tak:. A u mnie szaleje burza więc pewnie będę musiała wyłączyć laptopa żeby mi go nie skasowało;-):-D:-D:-D bo się ładuje...
Poza tym pisanie razem z maluchem nie należy do najciekawszych...

e kochana ale jestes!
nie dosc ze wpadlas jak po zapalki to jeszcze nic nie napisalas co sie z Tobadzialo!
oj nieladnie:no::no::no::no:

pomylismy okna poscieralismy kurze wszedzie gdzie sie da ;-)poprałam firanki i zasłonki wersalki pomyłam w środku wywietrzyłam dywany poodkurzane w między czasie ugotowałam barszczyk ukraiński a teraz sie byczę juz nic nie sprżatam bo nie mam siły :-p

ja tak szalalam ostatnio jakos 2tyg temu:-)

dostalam to mailam i juz zagralam:-)

Do góry