Jadźka
mama 2 synów
Idę spać do jutra dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi udało się 10 kg zgubić a co do @ to było nie wiadomo co,bo takie gluty zabarwione ale od połowy maja ciszaa staranka są;-)
i nic
:-(.
Ale miałaś z tym obcasem żeczywiście mentos:-)
A odnośnie tych starych babinek to one są po prostu okropne. Zawsze narzekają na młodzież a same lepiej nie mówić. Najgorzej to w przychodni. Jak byłam w ciąży to z Sewerynem pojechałam do rodzinnego bo gorączkowł i lekarka miała nas przyjąć bez numerku. Pani w rejestracji powiedziała że muszę poczekać aż trochę pacjętów ubędzie. Więc siedziałam z Sewerynem gorączkujący i ja z wysoką ciążą. Jedna pacjętka powiedziała że siedzi w poczekalni kobieta w ciąży i lekarka zapytała pielęgniarki a ona jej powiedziała że niewidziała su... A te strasznie chore staruszki widziały chorego seweryna i niemogły wpuścic bo przecież jak tak ona będzie siedzieć 15 minut dłużej? żadna nas niewpuściła. Śiedzieliśmy 3 godziny. Sama niewiem czemu się niewepchałam ale w gabinecie normalnie się rozpłakałam z tej złości. I lekarka ochrzaniła pielęgniarki że widzą kobiete w ciąży i niereagóją a jak zmieżyła mu temperature to miał 39,8
![]()
cześć śpiochyostatnio nie miałam netu, coś kiepsko mi tu chodzi, albo się muli, albo coś zawiesza albo wcale nie mogę się połączyć
teraz strasznie dużo czasu zajmuje mi droga do pracy i z pracy, w jedną stronę jadę trzema autobusamiwczoraj na styk, z jednego wysiadałam i wsiadałam już do następnego
ja chcę moje autko
to bardzo ułatwia życie, zwłaszcza teraz tutaj, nawet zakupów nie mam jak zrobić
mam chwilkę to może zdążę co nieco poczytać![]()
hej dziewczyny
wstawajcie na kawusie
hej agunia:-)a kiedy będziesz miała autko?????jak doszło wogóle do tego wypadku????
hej dziewczyny
wstawajcie na kawusie
hej agunia:-)a kiedy będziesz miała autko?????jak doszło wogóle do tego wypadku????