reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
cześć śpiochy:-D:-D:-D:-D ostatnio nie miałam netu, coś kiepsko mi tu chodzi, albo się muli, albo coś zawiesza albo wcale nie mogę się połączyć:baffled::baffled::baffled::baffled:
teraz strasznie dużo czasu zajmuje mi droga do pracy i z pracy, w jedną stronę jadę trzema autobusami:szok::szok::szok::szok:wczoraj na styk, z jednego wysiadałam i wsiadałam już do następnego:szok:ja chcę moje autko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to bardzo ułatwia życie, zwłaszcza teraz tutaj, nawet zakupów nie mam jak zrobić:wściekła/y:

mam chwilkę to może zdążę co nieco poczytać:happy2:

witam z kawusia:-)

Mi udało się 10 kg zgubić a co do @ to było nie wiadomo co,bo takie gluty zabarwione ale od połowy maja cisza:sad: a staranka są;-):tak: i nic:-p:-(.

czyzby starnaia o 3 dziecko?:confused::-)

Ale miałaś z tym obcasem żeczywiście mentos:tak::tak::tak::-)
A odnośnie tych starych babinek to one są po prostu okropne. Zawsze narzekają na młodzież a same lepiej nie mówić:confused:. Najgorzej to w przychodni. Jak byłam w ciąży to z Sewerynem pojechałam do rodzinnego bo gorączkowł i lekarka miała nas przyjąć bez numerku. Pani w rejestracji powiedziała że muszę poczekać aż trochę pacjętów ubędzie. Więc siedziałam z Sewerynem gorączkujący i ja z wysoką ciążą. Jedna pacjętka powiedziała że siedzi w poczekalni kobieta w ciąży i lekarka zapytała pielęgniarki a ona jej powiedziała że niewidziała su... A te strasznie chore staruszki widziały chorego seweryna i niemogły wpuścic bo przecież jak tak ona będzie siedzieć 15 minut dłużej? żadna nas niewpuściła. Śiedzieliśmy 3 godziny. Sama niewiem czemu się niewepchałam ale w gabinecie normalnie się rozpłakałam z tej złości. I lekarka ochrzaniła pielęgniarki że widzą kobiete w ciąży i niereagóją a jak zmieżyła mu temperature to miał 39,8:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to nastepnym razem mow poprostu glosno ze kobieta w ciazy i z malym dzieckiem maja pierwszenstwo-Ty mialas podwojne!i pchaj sie na chama jezlei po kulturalnym proszeniu zadna nie przepusci.i czatuj poprostu przy drzwiach!
a jak jakas sie stara wepchnie to Ty za nia do lekarza i mow ze dziecko ma wysoka goraczke i czekac nie bedziesz!

cześć śpiochy:-D:-D:-D:-D ostatnio nie miałam netu, coś kiepsko mi tu chodzi, albo się muli, albo coś zawiesza albo wcale nie mogę się połączyć:baffled::baffled::baffled::baffled:
teraz strasznie dużo czasu zajmuje mi droga do pracy i z pracy, w jedną stronę jadę trzema autobusami:szok::szok::szok::szok:wczoraj na styk, z jednego wysiadałam i wsiadałam już do następnego:szok:ja chcę moje autko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:to bardzo ułatwia życie, zwłaszcza teraz tutaj, nawet zakupów nie mam jak zrobić:wściekła/y:

mam chwilkę to może zdążę co nieco poczytać:happy2:

oj Agusia wspolczuje tych przesiadek ale jak sie chcialona zdupiu mieszkac to teraz masz:-p:-p:-p:-p
rower by Ci sie przdal to bs na niego wsiadala i pewnie bys szybciej zajechala niz tymi autobusami

hej dziewczyny :happy2:
wstawajcie na kawusie:tak:
hej agunia:-)a kiedy będziesz miała autko?????jak doszło wogóle do tego wypadku????

no jestem jestem
z kawa oczywiscie:-)

mala jeszcze spi,ale wczoraj caly dzien nie spala.
Malina a mojego mentosa nie przeczytalas no niedobra:-p:-p:-D

hej dziewczyny :happy2:
wstawajcie na kawusie:tak:
hej agunia:-)a kiedy będziesz miała autko?????jak doszło wogóle do tego wypadku????

kawulec wypity :tak:na śniadanie brak apetytu i nic nie ma w lodowce po wczorajszych porżadkach :-p:-D:-D:-D
WItam :-) o 10 ide pojedzic z Jarkiem bo jak jutro nie zdam to sie powiesze :wściekła/y::tak: pogoda nieciekawa ochłodziło sie :-(trzeba dzieci dzis odebrac Ledwo żyję dziś po tych wczorajszych sprżataniowych szalenstwach Mąz mnie wyciągnąl na spacer wieczorem po 19 bo Gabi caly dzień siedziala w domu Pochodzilismy po osiedlu a ja z tego wszystkiego zjadlam paczkę wafli takich suchych bezcukrowych
sąsiadka ma przyjśc bo chciala porozmawiać na skype z córką z Francji no i wnusię zobaczyć :tak:

anabubka:zawstydzona/y:już doczytałam:-D:-D:-Di jak dzisiaj stopy kręgosłup????a tak swoją drogą to nieźle to musiało wyglądać:-D:-D:-D:-D:-D
joasiu a o której jutro masz egzamin co byśmy mogły kciukaski trzymać:tak:
mój antoni w nocy budził się 4 razy ale nawet jakoś się wyspałam bo wczoraj przestawiłam łóżeczko tak że jak sie obudzi to tylko ręke przez szczebelki wkładam pogłaszczę dam łyka wody smoka i śp dalej a my tak samo .Piotrek sie śmiał że on to dzisiaj przez sen mu pić dawał:-D
ale gangrena wstaje teraz o 6 wyspany na maxa:szok:no przyzwyczaja się chłopak bo od września będzie co rano z mamusią julię do zerówki prowadził

Joanna to zaszaleliscie,ale dobrze ze maz Ci pomaga.dobrze ze w koncu jest dobrze miedzy wami:-)
jutro bedziemy trzymac kciuki!
widze ze zrobila sobie taki sam suwaczek jak Twoj;-)

a ja prze ta pelnie mialam strasznie powalony sen i sie nie wyspalam przez to

pranie juz sie robi-ciekawe czy tym razme pralka nie bedzie szwankowac:confused:

jak mla wstanie to sie biore ostro za robote bo jakis straszny balagan mam,ale kto go zrobil:confused::rofl2::rofl2::rofl2:

i kolo poludnia od sadytski,mam nadzieje ze cos mizrobi z tym zebem

dobrez ze Pauline sasiadka zabira do szkoly ipoki co to chyba nic sie nie zmieni bo jakbym usiala tak rano mala rywac....:baffled::baffled::baffled:
ona ze spiochow:-D

kregoslu ii stopy ok;)

ja od poczatku mam lozeczko zaraz przy lozku,chocby daltego ze jak karmilam pierisa to bylam niedospana i bym jej nie slyszala a nieraz tez tak robie zetylko reke do lozeczka przez sen wsadze ,poglaszcze i psie dalej:-)

reklama
a dla mnie zagadką jest to ja joasia zmieściła tyle suwaczków:szok::szok:ja nie mogę:no::no::no::no:
anabubka dlatego marzę o jakimś autku właśnie po to że jak pada czy wieje czy antoszka byłby chory to mogłabym ich autem odstawić do szkoły:tak:no ale co mam nadzieję że zanim się zestarzeję i zapomne jak się jeździ dorobię się go:tak::tak:
wczoraj jak po pracy czekałam na tramwaj to podeszłam do sklepu obuwniczego bo mi go babka z pracy polecałai chyba tam julkę i adama obkupię w buty muszę je tylko pomacać bo ceny mają rewelka:tak:babka pokazywała mi wczoraj jakie kupiła tenisówki córeczce za 14 zł to błam w szoku ona mówi że kupuje tam od 5 lat i jest zawsze zadowolon:tak:

Do góry