reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Trzeba było tak od razu,to bym Ci tyłka nie zawracała.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Moja mała miała przy intubacji wszczepionego Gronkowca złocistego.
Drań siedział cicho prawie 5 lat.
Po 5 latach zaatakował.
Miała go rozłożonego w przegrodzie nosowo-gardłowej.:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok::szok::szok:
To była walka.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

prawie jak walka z wiatrakami:-D:-D:-D
ja nowowrodkowi zmienialam posciel co tydzien chyba ze za bradzi ulana byla:happy2:

i tak od wodki do robaka

wiec robaka trzeba zalac:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Przez tego chłopca z gronkowcem z przedszkola to na zwolnienie w ciąży z Julem poszłam a nie daj bosssssssssssz,że Olek co od niego załapał.Bo mądra mamusia z 5-dniowymi krostami ospy przywaliła dzieciaka do przedszkola to jak zachorował 22 października to 16 stycznia wrócił:szok:.

kochane ja uciekam.
Czas na mnie.
Daruś do łózka mnie zaprasza.
Trzeba wykorzystać chęci męża.
Dziś on przejmuje obowiązki męża.:-D:-D:-D:-D:-D
Ja mam tylko do łóżka dotrzeć.:-D:-D:-D:-D:-D
Dobranoc.
Miłej nocki.

Ja Laury nie trzymalam w sterylnych warunkach nawet z ziemi pozwalalam jej zjadac:-D:tak:
Moje też z bakteriami za pan brat.
Klaudia zawsze jak jej coś spadło to mówiła.
Patrz niepopiaszczone i już zjedzone.:-D:-D:-D:-D
Zanim coś powiedziałam to już nie było co mówić.:-D:-D:-D:-D:-D
Dobra naprawdę uciekam.
Miłej nocki.

reklama
Do góry