reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My po spacerku:tak:,ludu,przez 2 godziny 5 stron,przeczytałam po łebkach ale z gorąca to pamiętam tylko o krostach poospowych;-):tak: - schodzą po 2 tygodniach,ja smarowałam PUDRODERMem i szybko schodziło.W piłke pograliśmy,rybkę kupiliśmy a teraz Julu w sekundę zasnął i pochrapuje.:tak::-D

ide przyszykuje pranie na jutro wypije jakas kawke i poczytam piekna historie miłosną
Przedostatnie marzenie - Angela Becerra - Merlin.pl :tak: na razie kobietki do jutra ;-)

A ja teraz czytam z pozoru mało kobiecą lekturę :-D Ale pękam ze śmiechu :tak:

http://merlin.pl/Zapiski-z-pobocza_James-May/browse/product/1,665653.html

Dobra mam w nosie te suwaki nie umiem jakaś ciemna jestem trudno. dobra spadam bo się wkużyłam

Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com

Jak to nie pomoże to pisz na priva, może uda mi sie pomóc :tak:

a to moje kosmetyki ulubione większos dostalam w prezencie :tak:maniaczka ze mnie to zdjecia zapasow z zeszłego roku dlatego malo co teraz kupuje na biezaco kulki tzn dezodorant w kulce :-D

Nieźle :-D Ja od lat mam taki i jestem zadowolona :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
a fotki gdzie:confused::confused::confused::confused:

no normalnie chłopa odmieniło:-D:-D:-Di bardzo dobrze:tak::tak::tak:

pewnie jak się zimno zropi tak koło października to znów tłok będzie na maxa:tak::tak:

dowikluś rozwaliłaś mnie tym chomiczkiem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dno wwyje a julka patrzy na mnie jakoś tak dziwniee:baffled:

hmmmmmmmmmmmm a fotek tego brzusia to my się doczekamy:confused::confused::confused:bo tak to tylko wyobraźnia musi nam pracoować:-D:-D

i bardzo dobrze ja takie schizy miałam jak julie chodziłam ważyć bo wiecznie było za mało:-:)-(a teraz to mogła by ze 2-3 kg zgubić :-D:-D:-Dwzrostu ma 118 cm a waga 26:baffled:

no dowiklus ty mnie zawsze ubawisz wyobraziłam sobie ciebie z jedną wydepilowaną nogą:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

julia pomogła mi zupkę ugotować wszystkie pieczarki pokroiła marcheweczkę starla na tarce no pomocnik mi rośnie jak nic......
a u nas pogoda jakaś taka pokręcona słońca brak pochmurno ale jakoś tak strasznie duszno:nerd:
dalam fotke ślepoto:-D:-D:-D:-D

wiekszy jest na zywo-moe dlatego ze prostowala wlosy i podnioslam rece do gory i dlatego taki wysedl:-p:-p:-p

dziewczynki dzwoniła do mnie anabubka że w jabłonce tam gdzie mieszka nasza wiktoria przeszła trąba powietrzna:-:)-:)-(nie wiemy co z wiktorią ja nie mam nic na karcie więc nawet do niej nie zadzwonie jak któraś może niech się z nią skontaktuje i anabubka prosiła żeby jej dać znać bo ona dopiero będzie mogła wejśc wieczorkiem o ile nie będzie burzy....dziewczyny proszę o info bo się bardzo martwię co z nią :-:)-:)-(
numer jest do niej na t a anabubka nie ma numeru w fonie do niej a na bb nie wchodzi:no::no::no:
kurcze oby wszystko było ok.......

a to moje kosmetyki ulubione większos dostalam w prezencie :tak:maniaczka ze mnie to zdjecia zapasow z zeszłego roku dlatego malo co teraz kupuje na biezaco kulki tzn dezodorant w kulce :-D
oooo matko jak kobieco:tak::tak::tak:ja niestetyteraz uboga jestem w kosmetyki:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wiecznie na to kasy brak:zawstydzona/y::zawstydzona/y:na bierząco zawsze żel pod prysznic balsam krem do twarzy...jakiś fluid błyszczyk i tusz i to wsio:-:)-(
niezła kolekcja .
Ja mam całą szufladę,ale ja konsultantką Avon jestem.:-D:-D:-D:-D:-D
avon ma świetne kosmetyki kiedyś dużo kupowałam z avonu i zawsze byłam zadowolona:tak::tak::tak:

kurcze martwię się o wiktorię jakoś sobie miejsca znaleź nie mogę:no::no::no:

reklama
Do góry