reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laseczki info od anabubki:
w biedronce:fotelik samochodowy 0-18kg meggy-169zł
parasol ogrodowy50zł
hugiss mega pack 39 90
dużo zabawek do piaskownicy+duże wiaderko za 25 zł
no przekazałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D sama się chyba po te pieluchy wybiorę:tak::tak:

reklama
A my szalejemy i nie mam nawet czasu aby posiedziec na kompie.Ale jeszcze trochę,zaraz daje Oliwce kaszkę i o 21.00 kładę do łóżeczka.

dziewczyny całe mokre mimo że sa w krótkich rękawkach.teraz leci feel i są znowu tańce i granie piłkami i balonami.istny szał.mój pokój zamienił sie w boisko :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

cześć:tak:przepraszam, że się tak wcinam i nic nie czytałam od kilku dni:zawstydzona/y:
wszystkim chorym dużo zdrówka, szczególnie dla Kubusia (tyle przeczytałam)
dziewczyny piszę do Was z nowego domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
dzisiaj się przeprowadziliśmy, jestem padnięta ale szczęśliwa i nawet ten bajzel mi nie przeszkadza, nie wiem co gdzie jest, cała sterta pudeł i worów

wpadnę może jutro wieczorkiem jak się nieco ogarnę

pozdrawiam wszystkich i witam nowe mamusie;-)

maly zasypia lbo juz spi, ja pazurki juz mam zrobione :-) zaraz ide sie kapac i spac no hcyba ze zglodnieje... :-D

Wróciliśmy ze spaceru i z zakupów :tak::tak::tak::tak: jejku jaka ta moja Oliwka to sierota,ledwo zdążyłam ją z wózka wysadzić żeby sobie pobiegała a ona od razu wpadła jak długa w kałużę :no::no::no::no::no: i tyle żeśmy się naspacerowali po zakupach bo cała przemocona,spodnie to jak ścierki,jak przyszlismy do domu to nogi zimne,mam nadzieję ze mi się nie przeziebi bo mdziś wiatr jest :tak::tak::tak::tak:

jejku jak owoce strasznie podrożały,masakra.
Oliwka uwielbia jabłka Ligole,jeszcze nie tak dawno płaciłam za nie 3,90-4,00 a dziś przychodzę i cena tych jabłek wacha się od 4,50-5,00 :szok::szok::szok::szok::szok:
a najgorsze jabłka 3,20co kiedys takie jabłka kosztowały 1,50 :szok::szok::szok::szok:
morele prawie 10zł za kg- i skąd tu na wszystko brac kase jak tak wszystko drożeje z dnia na dzień a dziecku trzeba owoców kupić.:tak::tak::tak:potem niestety na inne rzeczy nie starcza,no to się wyżaliłam :happy2::happy2::happy2:

zjedlismy z Oliwka już zupkę i moja maruda usypia.
amni nie gadaj wszystko podrozalo :no:
dzisiaj rozmroze lodówke, bo m musi zmienic drzwiczki w drugą stronę żeby sie otwierały i zamrażalni mam tak strasznie oszrnoniony ze musze, bo ktos mi drzwiczek nie domknął i sie rozmrozila i zamrozila spowrotem:baffled::baffled: poki przed wyplata pusto w lodówce to moge to zrobic:-D:-D:-D
hehehe i jak tam lodowka :-D
dziewczyny to która chętna na pierogi zapraszam wyszło mi 210 :szok::szok::szok::szok:
ale co tam pomrożę a potem szybki obiad:tak::tak::tak:
spacereek zaliczyliśmy fajniusi pogoda trochę dziwna słonko grzeje i to tak fest na termometrze 24 ale wieje jak diabli i niebo takie przymglone zapowiadają na wieczór burze i deszcz :-:)-(jak już ma padać to niech leje w nocy a ajk znam urok pogody to jak się zaciągnie to potem bite 2 dni deszczu:wściekła/y::wściekła/y:
z dowiklusią nie mam kontaktu puściłabym jej eska ale mam 30 gr na koncie i czekam na przypływ gotówki co by doładować konto :tak:a to do niej niepodobne tyle czasu milczeć :no::no:może się jeszcze rozpakowuje:confused::confused:może telepatycznie ją ściągnę bo już się za nią stęskniłam :tak::tak::tak:
jej ani nie gadaj za mna tak pierogi chodza chyba jutro bede musiala cos zrobic bo normlanie mnie wyzre od srodka ochota na pierogi a najbardziej z kapusta i grzybami oj skreca mnie :baffled::baffled::baffled:
malinka on jest za słaby na rehabilitacje.:no:
Prawie cały czas leży i bajki ogląda.
Jak tylko się podniesie to do wymiotów go podrywa.
Troszkę w książeczce porysował,ale to dosłownie z 5-10 minut.
Kurcze,on nawet na zabawę nie ma ochoty.:-(
biedny Kubus...
wspolczuje bo wiem co to jest sami mielismy juz nie raz :no:
zdrowka zycze :tak:
hej laseczki info od anabubki:
w biedronce:fotelik samochodowy 0-18kg meggy-169zł
parasol ogrodowy50zł
hugiss mega pack 39 90
dużo zabawek do piaskownicy+duże wiaderko za 25 zł
no przekazałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D sama się chyba po te pieluchy wybiorę:tak::tak:
ja ostatnio kupilam happy za 29,90 z kolorowanka tez w biedronce :tak:

cześć:tak:przepraszam, że się tak wcinam i nic nie czytałam od kilku dni:zawstydzona/y:
dzisiaj się przeprowadziliśmy, jestem padnięta ale szczęśliwa i nawet ten bajzel mi nie przeszkadza, nie wiem co gdzie jest, cała sterta pudeł i worów

jeeee ale Ci zazdroszcze,,, jak fajnie
:cool2::cool2::cool2: juz na swoim... no to kochana szalej :-D:-D:-D

no to agunia bardzo sie cieszę że już na swoim jesteście.bałagan nieważny,ważne ze to wasze.bałagan sie posprząta :tak::tak::tak::tak:no to szalejcie szalejcie kochana :-)

Oliwka już w łóżeczku leży,więc mogę odetchnąć.
oglądałam pogodę i mówią ze jeszcze 2-3 dni takich deszczy,oby.

Coś mi się omkęło o uszy że lipiec ma być bardzo upalny a sierpień ma być cały deszczowy i beznadziejny :tak::tak::tak::tak::tak:

Fajnie już masz swój kącik:-)

A ja właśnie się dowiedziałam, że niebawem będziemy i my robić PARAPETÓWĘ, bo teście już na dniach mają się przeprowadzić.
Ale ile remontów nas jeszcze czeka....
No i robimy prawidłowo - nowa dzidzia na nowy (odnowiony) domek:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:

A ja właśnie się dowiedziałam, że niebawem będziemy i my robić PARAPETÓWĘ, bo teście już na dniach mają się przeprowadzić.
No i robimy prawidłowo - nowa dzidzia na nowy (odnowiony) domek:-D:-D:-D
a to na jakiej zasadZie - chyba nie doczytalam - pisalas cos na ten temat?? :zawstydzona/y:
my z m robilismy zawsze wszystko na odwrot :-D:-D:-D:-D

moje GRATULACJE !!!

no to agunia bardzo sie cieszę że już na swoim jesteście.bałagan nieważny,ważne ze to wasze.bałagan sie posprząta :tak::tak::tak::tak:no to szalejcie szalejcie kochana :-)

Oliwka już w łóżeczku leży,więc mogę odetchnąć.
oglądałam pogodę i mówią ze jeszcze 2-3 dni takich deszczy,oby.

Coś mi się omkęło o uszy że lipiec ma być bardzo upalny a sierpień ma być cały deszczowy i beznadziejny :tak::tak::tak::tak::tak:
sierpień ma być ładny,bo ja pielgrzymkę idę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D

Robimy prawidłowo - nowa dzidzia na nowy (odnowiony) domek:-D:-D:-D
i tak trzymać :-D:-D:-D:-D:-D
A ja Was kochane znów zostawiam.
Mały zjadł wreszcie normalny posiłek.
Wmusiłam w niego pół miseczki zupy.:-D:-D

reklama
Do góry