reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wróciliśmy ze spaceru i z zakupów :tak::tak::tak::tak: jejku jaka ta moja Oliwka to sierota,ledwo zdążyłam ją z wózka wysadzić żeby sobie pobiegała a ona od razu wpadła jak długa w kałużę :no::no::no::no::no: i tyle żeśmy się naspacerowali po zakupach bo cała przemocona,spodnie to jak ścierki,jak przyszlismy do domu to nogi zimne,mam nadzieję ze mi się nie przeziebi bo mdziś wiatr jest :tak::tak::tak::tak:

jejku jak owoce strasznie podrożały,masakra.
Oliwka uwielbia jabłka Ligole,jeszcze nie tak dawno płaciłam za nie 3,90-4,00 a dziś przychodzę i cena tych jabłek wacha się od 4,50-5,00 :szok::szok::szok::szok::szok:
a najgorsze jabłka 3,20co kiedys takie jabłka kosztowały 1,50 :szok::szok::szok::szok:
morele prawie 10zł za kg- i skąd tu na wszystko brac kase jak tak wszystko drożeje z dnia na dzień a dziecku trzeba owoców kupić.:tak::tak::tak:potem niestety na inne rzeczy nie starcza,no to się wyżaliłam :happy2::happy2::happy2:

zjedlismy z Oliwka już zupkę i moja maruda usypia.

reklama
no nic trzeba się za segregacje zabawek zabrać bo stosy nei używanych sa
a mamy malucha w rodzinei to się gryzakami lub piszczałakmi zajmnie moje się juz nie bawią
jeny jakieś słonko sie pojawiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja teraz zauwazylam ze Twoje dzieci maja moje oba ulubione imiona:-D
Jak dziewczynka to miala byc uzia a jak chlopiec mial byc Maks:tak:

najprawdopodobnej bedzie Zuzia:tak::tak::tak:

Wróciliśmy ze spaceru i z zakupów :tak::tak::tak::tak: jejku jaka ta moja Oliwka to sierota,ledwo zdążyłam ją z wózka wysadzić żeby sobie pobiegała a ona od razu wpadła jak długa w kałużę :no::no::no::no::no: i tyle żeśmy się naspacerowali po zakupach bo cała przemocona,spodnie to jak ścierki,jak przyszlismy do domu to nogi zimne,mam nadzieję ze mi się nie przeziebi bo mdziś wiatr jest :tak::tak::tak::tak:

Oliwka uwielbia jabłka Ligole,jeszcze nie tak dawno płaciłam za nie 3,90-4,00 a dziś przychodzę i cena tych jabłek wacha się od 4,50-5,00 :szok::szok::szok::szok::szok:
a najgorsze jabłka 3,20co kiedys takie jabłka kosztowały 1,50 :szok::szok::szok::szok:
morele prawie 10zł za kg- i skąd tu na wszystko brac kase jak tak wszystko drożeje z dnia na dzień a dziecku trzeba owoców kupić.:tak::tak::tak:potem niestety na inne rzeczy nie starcza,no to się wyżaliłam :happy2::happy2::happy2:

o kurczę czyli spacer pełen wrażen ciepłe skarpety i niech się grzejeeeeeeeee

a co do owoców to racja coraz drożej wsioo a teraz prze ulewy pójdzie w góre na bankkkkk
ja to choć mam biedronkę koło domu to tam często taniej kupię ufff

Ja teraz zauwazylam ze Twoje dzieci maja moje oba ulubione imiona:-D
Jak dziewczynka to miala byc uzia a jak chlopiec mial byc Maks:tak:

najprawdopodobnej bedzie Zuzia:tak::tak::tak:

o jak mi miłoooooooooooooooooooooooo
u nas imiona od razu od początku ciązy zatwierdzone były hehehehhe

farsz zrobiony 80 pierogów zlepionych łazienka czysta teraz zmykamy na spacerek a jak wrócimy odkurzę zlepie drugą 80 pierogów i mam luzik:tak::tak::tak:

o kurczaki produkcje masz porządną tych pierogówwwwwwwwwwwwwwwww
miłego spacerkuuuu

no i teraz juz nie dam rady odpisac mialam pozaznaczane cytaty to mi net odcieli (...) :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: skurczybyk...

medeuska mnie ten wozio tez sie podoba ale zdecydowalam sie na inny... :tak:
CHIPOLINO 2009 WOZEK WIELOFUNKCYJNY LUMINA 2w1 (636182138) - Aukcje internetowe Allegro
Nowość Espiro Vector 4 Lite = Nowa Jakosc *W-wa (634420523) - Aukcje internetowe Allegro
Coneco V3 3w1 GŁĘBOKI+SPACERÓWKA+FOTELIK MAKED (660948272) - Aukcje internetowe Allegro

no to jest moj wybor... napewno na ktorys sie zdecyduja a do stycznia to stanieja :-D ...
medeuska wybierasz sie juz ????????

Mi sie najbardziej ten pierwszy podoba ALE te spacerowki nie sa za fajnie sama wiem bo mialam wlasnie taki sam model spacereowki dziecka pupa lezy w takiej dziuze jak rozlorzysz do spania dlatego sprzedalam wozek i kupilam sobie normalna spacerowke co sie na propsto rozklada bo tamten wozek mi sie wcale nie widzial jak Emily zaczela siedziec i chcialam jej zmienic na spacerowke to byla tragednia jak ona tam lerzala w tej dziurze:baffled::baffled::baffled::baffled:
Ja tez zaraz wychodze bo trzeba sie przewietrzyc :)
Milego popoludnia:-)

No no idz sie dotlenic ciocia:tak::tak::tak:

Klaudia właśnie super wysadziła Oliwkę do sikania.rozebrała ją i posadziła na nocnik a Oliwka ślicznie nasikała.mam w domu pomocnicę :tak::tak::tak::tak::-):-):-) od rana mnie wyręcza i cały czas zajmuje się Oliwką,grzecznie się razem bawią :-):-)
No to elegancko:tak::tak:

farsz zrobiony 80 pierogów zlepionych łazienka czysta teraz zmykamy na spacerek a jak wrócimy odkurzę zlepie drugą 80 pierogów i mam luzik:tak::tak::tak:
Podzielila bys sie troche ze mna tymi pierogami:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
dzisiaj rozmroze lodówke, bo m musi zmienic drzwiczki w drugą stronę żeby sie otwierały i zamrażalni mam tak strasznie oszrnoniony ze musze, bo ktos mi drzwiczek nie domknął i sie rozmrozila i zamrozila spowrotem:baffled::baffled: poki przed wyplata pusto w lodówce to moge to zrobic:-D:-D:-D

jeny jakieś słonko sie pojawiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

fajnie macie u nas do słonka daleko, chyba ktos tam u góry zapomniał że taki Ogorzelec istnieje:szok::szok::szok:

mó przed chwila wstał wiec teraz moge posiedzieć, komputer mam w sypialni wiec nie chcialam go budzić!!!

owoce, owoce tak drożeją że szok, ja na szczęście sobie pomroziłam tyle że małemu musze świeże dawać :-:)-:)-(

a co do Oliwki to ciepły koc i goraca herbatka i nogi w wode z solą i bedzie ok:tak::tak::tak:

kurcze masz spust ja to ze 40 zrobiłam i juz wymiękam:shocked2::shocked2::shocked2:

A co do dentysty to na szczęscie nie miałam z kim malego zostawić jutro na pierwsza mam, mąż juz bedzie wiec nie ma zmiłuj:hmm::hmm::hmm::hmm:

reklama
Do góry