medeuska
październikowa mama'09
troche przejrzalam, ale dzisijaj mi sie nei chce bo wczoraj caly dzien siedzialam na allegro i poki co intermetu i ogloszen mam doscja do wózia mialam śpiworek i płaską poduszeczkę no i tą przykrywke co do każdego wózia dają, na zimniejsze dni jeszcze kocyk do tego, a rodziłam we wrześniu
też zaraz trza sie za robotę wziąsc dziś mężulek wraca, akurat w dzień przytulania no to bedziemy sie przytulać;-);-);-)
Ja też od urodzenia na wsi, i teraz też na wsi całe zycie, do najblizszego miasta mam 9 km, i to takie miasteczko że niewiele wieksze od wsi :-):-)
współczuję choroby, niech szybko wraca do zdrowia
ok mocno bedziem trzymać
moja "ciocia" miała podobny nie pamiętam z jakiej firmy, ale tez jest zadowolona póki co jeździ w niej Jula a za jakieś 7 mies bedzie następne wiec wózek trafiony
a czy jest cos z moich stron???
wiesz tu prawie kresy tyle że pd-zach
u nas też pogodas jak pod psem normalnie życ sie nie chce,
pisalam Ci na gg ze rano jak dzwonilam to nikt nie odbieral i ze pewnie jeszcze ma urlop moj gin i jutro rano zadzweonie bo juz powinien byc bo do jutra mam l4 i mówil ze wroci z urlopu zeby mi mogl l4 wystawicno i teraz juz nie dam rady odpisac mialam pozaznaczane cytaty to mi net odcieli (...) skurczybyk...
medeuska mnie ten wozio tez sie podoba ale zdecydowalam sie na inny...
CHIPOLINO 2009 WOZEK WIELOFUNKCYJNY LUMINA 2w1 (636182138) - Aukcje internetowe Allegro
Nowość Espiro Vector 4 Lite = Nowa Jakosc *W-wa (634420523) - Aukcje internetowe Allegro
WÓZKI CONECO V4 +FOTELIK Z ADAPTEREM + GRATISY !! (638276125) - Aukcje internetowe Allegro
no to jest moj wybor... napewno na ktorys sie zdecyduja a do stycznia to stanieja ...
medeuska wybierasz sie juz ????????