reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
to sie dziwisz babo jedna!!!!!!!!!
nalac tylko!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D
lukaj probiotyki ze 2-3 razy dziennie i pij kefirek lub zsiadle mleko
koniecznie bo jak sie wyjalowisz to nie tylko biegunka ale jeszcze grzyb ci sie namnozy i bedzie nieciekawie:no::no:
Ok kochana zrobie tak jak mmowisz:tak::tak::tak:

Mnie wkurza jakis ciula na gg najpierw sie pyta czy jestem sama i co robie a potem na drinka mnie zaprasza ja mu mowie ze ma sie odwalic a on dalej swoje normalnie jakis kretyn:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ok kochana zrobie tak jak mmowisz:tak::tak::tak:

Mnie wkurza jakis ciula na gg najpierw sie pyta czy jestem sama i co robie a potem na drinka mnie zaprasza ja mu mowie ze ma sie odwalic a on dalej swoje normalnie jakis kretyn:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

to sie zrob niewidoczna i udawaj ze nic nie dostalas:-)

u nas dzis maly sykces
jakies 3 dni temu Weronika przyszla z podworka do domu i krzyczy mama i lapie sie za pieluche,wiec ja ja na nocnik a tak kupa.:baffled:
kolejnego dnia to samo
a dzis -przyszla i wola mama i sie lapie,ja sie pytam czy chce siusiu a ona kiwa glowa ze tak,wiec ja na nocnik i czuje ze baki byly.i zrobila kupe na nocnik tym razem:-):-):-):-):-):-):-):-)

to sie zrob niewidoczna i udawaj ze nic nie dostalas:-)

u nas dzis maly sykces
jakies 3 dni temu Weronika przyszla z podworka do domu i krzyczy mama i lapie sie za pieluche,wiec ja ja na nocnik a tak kupa.:baffled:
kolejnego dnia to samo
a dzis -przyszla i wola mama i sie lapie,ja sie pytam czy chce siusiu a ona kiwa glowa ze tak,wiec ja na nocnik i czuje ze baki byly.i zrobila kupe na nocnik tym razem:-):-):-):-):-):-):-):-)
no to super,to znak że kuma o co chodzi i już woła.swietnie,z dnia na dzień będzie coraz lepiej :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry