reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
hej dziewczyny jakos nie mam juz weny....
nic mi sie niechce....
wiec dzisiaj nie posiedze dlugo zaraz ide sie kapac i spac :sorry2:
nerwowa jestem za bardzo
koncze jeszcze pobocze i zmywam sie....

dobranoc ;-)

hej dziewczyny jakos nie mam juz weny....
nic mi sie niechce....
wiec dzisiaj nie posiedze dlugo zaraz ide sie kapac i spac :sorry2:
nerwowa jestem za bardzo
koncze jeszcze pobocze i zmywam sie....

dobranoc ;-)

a ja tak dawno nei siedziałam wieczorami bo rano do pracy gnałąm więc teraz jak mam wakacje chętnie bym poklikała
tylko czy znajdzie się któras cierpiąca na bezsenność

junior śpi tylko córcia jeszcze się tu kręci

a co tu tak pusto o tej porze?żadnej nie ma :szok: myslałm że zastane tu kogoś.

My mieliśmy wesoły wieczór.
Włączyliśmy sobie muzyczkę,tańczyliśmy,ćwiczyliśmy z Klaudią a Oliwka nas naśladowała,ale to komicznie wyglądało :-D:-D:-D:-D:-D:-D

na kolacje zjadła kiełbaske na gorąco i już umyta lezy w łóżeczku :tak::tak::tak::tak:

a co tu tak pusto o tej porze?żadnej nie ma :szok: myslałm że zastane tu kogoś.

My mieliśmy wesoły wieczór.
Włączyliśmy sobie muzyczkę,tańczyliśmy,ćwiczyliśmy z Klaudią a Oliwka nas naśladowała,ale to komicznie wyglądało :-D:-D:-D:-D:-D:-D

na kolacje zjadła kiełbaske na gorąco i już umyta lezy w łóżeczku :tak::tak::tak::tak:
No to super wieczorek sobie zrobilyscie:tak::tak::tak:
Ja tez sie przed chwila zastanawialam gdzie reszta dziewczyn o tej godzinie ????normalnie coraz pusciej sie u nas robi a to nie dobrze:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
ello

ja wpadlam na momencik bo niedlugo moj przyjedzie z chlopakami
Laura juz w pizamce wykapana Popludniu bylam z nia na placu 2,5h potem zakupki w realu i szybko do domku bo bylam umowiona z kuzynem na telefon Poztem telefon do taty i jeszcze musze posciel zmienic dla gosci, umyc podlogi:baffled:Laura sama poszla wlasnie do sypialni:szok:

Do góry