reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hellow , ja tylko na chwilkę, bo zaraz jadę po mojego bo znów na próbie. Nie bardzo mi się chce bo burza u nas .... A ja przed laptopem hehe:-D
Małe śpią jak aniołki:-)
A rano Synuś z okazji Dnia Ojca postanowił zrobić nam ŚNIADANIE DO ŁÓŻKA :tak::tak::tak: Mój Skarbek:-)

P.s. Co do zaległych postów to zszokowała mnie dziś ich liczba heheeh, ale może potem nadrobię jak się uda.

O.k. Ja zmykam Kobietki :-) Trzymajcie kciuki, bo nie lubię w burzę jeździć. Raz już naprawdę bardzo mało brakowało żeby strzelił piorun w nasz samochód, a wracaliśmy w czwórkę z jeziorka... Nieciekawe przeżycie.
Trzymajcie się :-) Papapapa. Może do później...:-)

reklama
elo elo
dtarlam i ja.
trwka skoszona,w siumie ok 5gozd mi sie zeszlo ale w miedzyczasie-mama pic,jesc ,i cos tam,normal.ale wyrobialm sie przed 17 bo przyszla niezla burza.jak przeszedl anjwiekszy deszcz to dopiero zaczelo chuczec az sie szyby trzesly.
bylo 25stopni w cieniu:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
opalilam sie ladnie.
Weronika dzis nie spala rowno 12godzin.wsadzialm ja o 14 do lozeczka i tak z godzine przestala wiec stwierdzialm ze mam ja w nosie.widac za ladna pogoda i spac nie chciala

jupi super że już koniec koszmaru papierologicznego:tak::tak:

[/I][/B]
zawiozl dzis papiery do sadu i dostaniemuy zawiadomienie.
ale to nie koniec:happy2:
jak to bedzie to znow wypis z ksiegi wieczystej i papiery do banku i jak wszytsko bedzie ok to dopiero bedzie koniec.
oby bylo..

Witam!!!!!!:-D:-D:-D

korci mnie żeby kupić pościel dla Zuzi do wózka:-D:-D:-D:-D

Poki co do wózka bo tańsza:-D:-D:-D:-D:-D

Ale teraz tak myśle że e 2 by sie przydaly i wyjdzie na to samo i chyba jednak poczekam na wiekszy zastrzyk gotówki i kupie hurtem wszystko zeby nie placic za wysylke kilka razy bo bez sensu traic pieniadze,

ale... tak mnei korci, juz bym ją chciała miec w domku:-:)-:)-(

posciel do wozka??????????????
pierwsze slysze.kocyk albo 2 jeden grubszy jeden cienszy.spiworek dla malucha Ci sie przyda bo bedziesz rodzic jak ja rodzialm.

Witam :tak:

widze, że wracacie do formy jeśi chodzi o ilość postów :-D

Helenka wygląda strasznie :no: Ma całą tonę krost, ma nawet na dilnej powiece :wściekła/y: A M dzisiaj pracuje do poźna, nie wiem jak ja wytrzymam :dry:

A Niki spędziła całą noc przy cycku :baffled:

bidulu;-)

150 ml chyba mi wystarczy póki co:confused:
wogóle Ty to jestes teraz na bieżąco co ja mam kupowac, bo ja nei wiem, różne zdania na temat wyprawki slyzałam i sama juz nie wiem:confused::szok:

Wiem że na pewno wózek łózeczko materac fotelik pościel do wózka pościel do łóżeczka no i to pewnei x2 trzeba... butelka-jedna chyba wystarcy 150ml? na poczatek? a potem to nei wiem kiedy jaka kurde to wszystko mnie czasem zabija jak myśle co trzeba lupic i skąd na to pieniądze:confused::confused::confused::confused::confused:

pamietaj o wanience:-)
ja mam jedna poduszke i kolderke a poszewek to ze 3zmiany bo zawsze jakas niepsozianka:-) i ze 3 przescieradla

Witojcie kobity zaczne od bransolety jak masz możliwosc dac małe kryształki to wydaje mi się ze beda najlepsze!!! Co do tych opcji i cieżkiego czytania niestety nic z tym nie zrobie, nawet spróbowałam założyć drugie konto na bb i nic, to samo sie dzieję wię trzeba bedzie z tym życ :( moze rzeczywiście wina komputera może mam złego explorera, jak byłam na wizażu też nic nie mogłam zrobic a nawet napisać wiadomości :O

kochana wywal tego Explolera i zainstaluj opere albo firefoxa to Ci bedzie dzialac jak trzeba.:-)

Witamm mamusie
jestem Agata i dawnooooo temu tu nei zaglądałam dziś postanowaiłam luknąc a tu same nowe mamy
wiec witammmm

witamy:-)
u nas ruch jak w ulu zazwyczaj:-)

Byłam w przychodni.

Niki waży 3122:tak::tak::tak:

To najlepsza wiadomośc w ostatnim czasie, tydzień temu było 2800.A jeszcze tydzień temu2780 Więc may poważny sukces na koncie :tak::tak::tak:

super!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)

Ja się pisze na kawkę :tak::tak::tak:

Idzie burza do mnie...

Niki wstała... spadam
u mnie tez byla

Hellow , ja tylko na chwilkę, bo zaraz jadę po mojego bo znów na próbie. Nie bardzo mi się chce bo burza u nas .... A ja przed laptopem hehe:-D
A rano Synuś z okazji Dnia Ojca postanowił zrobić nam ŚNIADANIE DO ŁÓŻKA :tak::tak::tak: Mój Skarbek:-)

P.s. Co do zaległych postów to zszokowała mnie dziś ich liczba heheeh, ale może potem nadrobię jak się uda.

O.k. Ja zmykam Kobietki :-) Trzymajcie kciuki, bo nie lubię w burzę jeździć. Raz już naprawdę bardzo mało brakowało żeby strzelił piorun w nasz samochód, a wracaliśmy w czwórkę z jeziorka... Nieciekawe przeżycie.
w takim razie uazaj jak będziesz jechała po męża :tak::tak::tak::tak:
ja w czasie burzy bymnie wsiadła za kierownicę :no::no::no::no: burzy boje sie panicznie:tak::tak::tak:

oj amlo dzis nadrabiania
uwazqj na siebie

Agnieszka jak zab??????????
jakbym nagle znikla tzn ze jest burza i wylaczyli mi n net

posty nadrobilam ale nie bylo tego duzo :)) Ciesze sie ze Nika przybrala na wadze.Oliwka piekna z kuzyneczka:) a kalosze ma fajowe:tak:
Ja spadam robic gorace napoje bo moj zaraz bedzie wlasnioe dzwonil zebym zrobila jakies cieplutkie piciu:tak:

Dobranoc

reklama
Do góry