Mama Helenki
i Aniki :D
150 ml chyba mi wystarczy póki co
wogóle Ty to jestes teraz na bieżąco co ja mam kupowac, bo ja nei wiem, różne zdania na temat wyprawki slyzałam i sama juz nie wiem
Wiem że na pewno wózek łózeczko materac fotelik pościel do wózka pościel do łóżeczka no i to pewnei x2 trzeba... butelka-jedna chyba wystarcy 150ml? na poczatek? a potem to nei wiem kiedy jaka kurde to wszystko mnie czasem zabija jak myśle co trzeba lupic i skąd na to pieniądze
150 to świat i ludzie
Pościeli na początku nie używam wcale, ale dobrze mieć dwie zmiany Pościeli do wózka nie praktykowałam
Kupuj powoli Na pewno przyda się rożek, 10 pieluch tetrowych, 2-3 kocyki różnej grubości. w tym pierwszym rozmiarze to 5-6 bodziaków i tyle samo pajacyków, więcej nie ma poco, bo dziecko się za specjalnie nie brudzi skarpetki i łapki niedrapki tak koło 3 par i ze 2-3 czapeczki, najlepiej jedna wiązana a druga nie, żebyś sama mogła sie przkonac co bedzie wygodniejsze
Z kosmetyków to jakieś mydło i oliwka albo balsam. Gaziki jałowe do pemka i spirytus spozywczy. Ręcznik i to chyba wszystko
Nie polecam śpiochów i kaftaników Ważne, żeby wszystko było rozpinane w kroku
Napisałam o rzeczach których aktualnie uzywam Więc to wszystko co najpotrzebniejsze, na reszte przyjdzie pora
Witamm mamusie
jestem Agata i dawnooooo temu tu nei zaglądałam dziś postanowaiłam luknąc a tu same nowe mamy
wiec witammmm
Witamy i zapraszamy
noc nieciekawa a co tak czyzbys miala kryzys pokarmowy
Ona lubi sobie w nocy pojeść A jestem juz po kryzysie tak mi się wydaje
Niki spi ale zaraz wstanie, a Helenka spała 2 razy po 30 min więc nie odpoczelam Ale sprzedałam ja babci na godzinkę a sam poszlam na spacer z Niki, przydało mi się troszke luzu psychicznego Helenie też
Byłam w przychodni.
Niki waży 3122
To najlepsza wiadomośc w ostatnim czasie, tydzień temu było 2800.A jeszcze tydzień temu2780 Więc may poważny sukces na koncie