reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

w każdym bądź razie nie moja wina... chuba że coś nakombinowałam:? nie chyba nie zaraz zerknę może coś teraz pokombinuję zobaczymy. ślub cywilny a duże wesele robicie bo moja siostra tez bedzie brac tylko cywila i sie zastanawia czy wypada robić wesele

reklama
Witajcie i odrazu przepraszam ze nie nadrobe co nieco przeczytałam.
Witam nowe mamusie:-):-)
Tyle co pamietam to Ania dodała zdjęcia śliczne są
A co sie stało Mamie Helenki bo cos o szwach czytałam.
:confused:Myszunia gratuluje fasoleczki to mamy następną ciąże forum nam sie rozrasta:-D:-D.No a tak wogule to super spędziliśmy te 3 tygodnie 2 razy sie pokłucilismy i to ostro ale godzenie było lepsze.Kupiliśmy Martynce motorek na akumulator dodam fotki jak zrobie zdjęcie narazie ide ogarnąć troche i do sklepu musze iść.M na lotnisku na odprawe czeka :tak:Nocka taka sobie ale Kamilek od samego rana strasznie marudny ale za to pogoda troche lepsza zaraz ide kawe robic bo robie sie głodna a jak kawke wypije to już nie bede:tak:No co jest wstawac spiochy

helo helo
obudzilam sie a tu piekne sloneczko i juz 20stopni w cieniu;)
miooooodzioooo:-):-):-):-):-):-)
jak tak dalej bedzie to wskakujew bikini i lece kosic trawe:-)

:confused:Myszunia gratuluje fasoleczki to mamy następną ciąże forum nam sie rozrasta:-D:-D.No a tak wogule to super spędziliśmy te 3 tygodnie 2 razy sie pokłucilismy i to ostro ale godzenie było lepsze.Kupiliśmy Martynce motorek na akumulator dodam fotki jak zrobie zdjęcie narazie ide ogarnąć troche i do sklepu musze iść.M na lotnisku na odprawe czeka :tak:Nocka taka sobie ale Kamilek od samego rana strasznie marudny ale za to pogoda troche lepsza zaraz ide kawe robic bo robie sie głodna a jak kawke wypije to już nie bede:tak:No co jest wstawac spiochy

oj,tak.lubisz sie bawic lietrkami:-D:-D:-D:-D:-D

bo w drugiej ciąży wszystko szybciej.
Ruchy dziecka też szybciej poczujesz.:tak::-):-)

Ależ szczęściara z Ciebie.:-D:-D:-D:-D
przy Sewku to juz ruchy czylam w 17 tygodniu
w środe najprawdopodobniej:tak:
no to ciotka czekam :tak:
A tak przy okazji to Laura na tej wycieczce tak poszalala ze na kolacje zjadla omleta z dzemem z patelni o srednicy 26:szok::szok: a potem jeszcze kawalek z mojego:szok::szok:
Chyba swierze powietrze dobrze jej zrobilo:tak:
wow ale spust ma :szok::szok::-D:-D
I znów nadrabianmie, ludzie macie spust kobity, nie ma co, zaczne od tych pełnych piersi, ja narazie mialam jedna ciaze ale bardzo szybko sie posuwała na przod, brzuch mi było widac pod koniec 2 mies no moze poczatek 3, piersi mnie cały czas bolały prawie od samego początku (z małego B do dużego D) oczywiście byłam zachwycona nie mówiąc juz o m. a ruchy dziecka czułam baaaaardzo wcześnie gdzies przy 3,5 mies. ale to pewnie zasługa duzego plodu :p Co do zoo ja wam zazdroszcze normalnie, u nas najblizsze 100 km we wrocku lub 80 trutnov daaaaleko, tak samo inne atrakcje, za to zima mamy po 3m sniegu, i duzo górek do zjezdzania, no jedyne co latem to wycieczki w góry, tzn jedną góre Śnieżkę, ale i tak jest piknie. A co do wyjazdów ja siedze jak na szpilkach w środę mój M wraca, niestety tylko na 3 dni ale to zawsze coś Wika trzymaj sie szybko minie, wiem co to znaczy, w tamtym roku na mężula czekałam 5 mies :O Czy cos ominęłam???
chyba nic nie ominelas... ale faktycznie ciezko sie tak czyta :baffled:
a no pominęłam temat petów :p rzuciłam palenie jak tylko dowiedziałam sie ze jestem w ciązy z biegu i nie pale do dziś dzień, teraz zaczyna sie trudny okres, coraz bardziej mnie kusi ale tylko czasem, szybko jednak mówię sobie NIE i juz o tym nie mysle, JESTEM Z SIEBIE DUMNA!!!
no to gratulacje
Natali - ostrzegalam o ilosci postow:-D:-D:-D:-D
nadal nie mozesz ustawic zeby odzdzielac?bo sie ciezko czyta:baffled:
ja zawsze mialam misek B.w ciazy szybko mi rosly-zanim brzuch bylo wiadc wiec sie cieszylam.po poprodzie to chyba E mialam:szok::-) ale szybko sie unormowaalo.no i teraz jak nie karmie znow mam B.ale nawet mocno mi nie wisza,ani po tej ciazy ani po pierwszej,to dlatego ze zaczynalam od malych bo te z dyzmi koncza z mniejszymi niz na stracie:-)
mi wyszlo teraz z obliczen jakie sa na tabeli ze mam 70 E ale ile w tym prawdy :baffled::confused::sorry2:
i taktrzymaj!!!
ale ten moj chrapie!!!!!!!!!!!zaraz kapciem dostanie no:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a mowialm wam ze juz papiery mam zaltwione?p jutro do sadu jedzie zawiezc bo juz wypelnilam.mama ndzieje ze to koniec budowlango koszmaru
no to czekamy potem na relacje co tam zalatwione :tak:
Zastanawiam sie nad zmiana kuli w branzoletce co myslicie?? To sa kule swarovskiego crystal ab w zaleznosci od swiatla zmieniaja kolorek:sorry2:
fajne

Co do branzoletki poczekam na opinie reszty dziewczat:-)
Kula czy drobne krysztalki?
Bezbarwne czy z refleksami:confused:
Mam juz jedna bizuterie ale co tam :-D
chyba bardziej drobne krysztalki a mieniace raczej nie musi to pasowac do kreacji... wiec sama zadecyduj :blink:
za nieldugo znow przyjedzie i bedzie fajnie musisz to przecierpiec :tak:

dobra alski ja odpadam
dziewczyny juz dawno wstaly i ogladaj bajke;)
trzema im snaidanie robic i malej leki dac

Wiktoria Mama Helenki miala Cesarke i daltego ma szwy:-)

piekna pogoda.zdecydowanie bikini i kosiarka dzis beda dobra para:-):-):-):-):-)
od razu zyc sie chce

to do pozniej

reklama
dobra alski ja odpadam
dziewczyny juz dawno wstaly i ogladaj bajke;)
trzema im snaidanie robic i malej leki dac

Wiktoria Mama Helenki miala Cesarke i daltego ma szwy:-)

piekna pogoda.zdecydowanie bikini i kosiarka dzis beda dobra para:-):-):-):-):-)
od razu zyc sie chce

to do pozniej
Tak wiem zemiała cesarke tlko cos pisała ze jej pęk czy jakos tak a moze zle przeczytałam

Do góry