reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zastanawiam sie nad zmiana kuli w branzoletce co myslicie?? To sa kule swarovskiego crystal ab w zaleznosci od swiatla zmieniaja kolorek:sorry2:
Mi sie wydaje ze krysztalki sa ladniejsze a ty tak nie szalej z ta bizuteria bo nakupujesz a potem nie bedziesz wiedziala co masz zalorzyc:-D:-D:-D
dobra alski ja odpadam
dziewczyny juz dawno wstaly i ogladaj bajke;)
trzema im snaidanie robic i malej leki dac

Wiktoria Mama Helenki miala Cesarke i daltego ma szwy:-)

piekna pogoda.zdecydowanie bikini i kosiarka dzis beda dobra para:-):-):-):-):-)
od razu zyc sie chce

to do pozniej
:-):-):-):-):-):-) no to milego koszenia w bikini:-):-):-):-):-):-)

No to witam sie i ja :tak::tak::tak::tak:
jestem jakas nie wyspna:baffled::baffled: pogoda jak narazie tez do niczego nie pada ale jakos zachmurzono jest wiec sloneczko sie chyba dzis u nas nie pokaze:no::no::no:

reklama
Witajcie dziewczyny :-)
Z góry przepraszam ze wczoraj sie nawet nie pozegnałam,ale zaczęłam ogladać kolejny raz mój film i całkiem mi się zapomniało :-D:-D:-D:-D wybaczycie mam nadzieję?????

Pogoda jest u mnie dziś masakryczna :tak::tak::tak::tak::tak:
całą noc lało i teraz też leje,dosłownie grad :tak::tak::tak::tak:
a przez pł nocy była straszna burza,takie pioruny waliły:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: że bałam sie okropnie ,momentami tak przywaliło piorunem że miałm wrażenie ze w domu dudniło i syby sie trzęsły.bałam się na maksa.
OLiwka spała jak kamień ,nie obudziła się.

A tak przy okazji to Laura na tej wycieczce tak poszalala ze na kolacje zjadla omleta z dzemem z patelni o srednicy 26:szok::szok: a potem jeszcze kawalek z mojego:szok::szok:
Chyba swierze powietrze dobrze jej zrobilo:tak:

no to ma apetyt,gdzie ona to wszystko zmieściła?????:szok::szok::szok::szok:

Adrian ma 14 a Szymon ma 9

Wiktoria dobranoc

Ania to duże chłopaki więc nie powinnaś mieć z nimi problemu i Lali sie zajmą :tak::tak::tak::tak:

no to kochana juz niedługo,czas szybko leci :-)

My bierzemy tylko cywilny:-)
A z tymi opcjami to jakas masakra
Napewno to nie wina kompa:no:

a nie chcecie kościelnego??????

Ale mi sie małe litreki zrobiły:baffled::confused:
no literki mini mini ,strasznie sie czytało :tak::tak::tak:
No to wam pokarze ten motorek

fajny ten motorek, a ile akumulator wytzymuje???słyszałam że co chwila trzeba go ładować :baffled:

i taktrzymaj!!!
ale ten moj chrapie!!!!!!!!!!!zaraz kapciem dostanie no:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a mowialm wam ze juz papiery mam zaltwione?p jutro do sadu jedzie zawiezc bo juz wypelnilam.mama ndzieje ze to koniec budowlango koszmaru
jupi super że już koniec koszmaru papierologicznego:tak::tak:
hehehe dobry tekst z cyckami:-D:-Dno ja zawsze mialam B w ciazy D nie karmilam i teraz mam swoje B piekne do raczki wersja sportowa jedrna:-D:-D
Moj mi gada ze powinnam chodzic bez stanika bo mam piekny jedrny biust:-D:-D
ha ha wersja sportowa mnie powaliła:-D:-D:-D
Zastanawiam sie nad zmiana kuli w branzoletce co myslicie?? To sa kule swarovskiego crystal ab w zaleznosci od swiatla zmieniaja kolorek:sorry2:
a mi się bardzo podoba ta kula:tak::tak:
Witajcie i odrazu przepraszam ze nie nadrobe co nieco przeczytałam.
Witam nowe mamusie:-):-)
Tyle co pamietam to Ania dodała zdjęcia śliczne są
A co sie stało Mamie Helenki bo cos o szwach czytałam.
:confused:Myszunia gratuluje fasoleczki to mamy następną ciąże forum nam sie rozrasta:-D:-D.No a tak wogule to super spędziliśmy te 3 tygodnie 2 razy sie pokłucilismy i to ostro ale godzenie było lepsze.Kupiliśmy Martynce motorek na akumulator dodam fotki jak zrobie zdjęcie narazie ide ogarnąć troche i do sklepu musze iść.M na lotnisku na odprawe czeka :tak:Nocka taka sobie ale Kamilek od samego rana strasznie marudny ale za to pogoda troche lepsza zaraz ide kawe robic bo robie sie głodna a jak kawke wypije to już nie bede:tak:No co jest wstawac spiochy
ty wiesz że ja mam wadę wzroku????!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
dobra alski ja odpadam
dziewczyny juz dawno wstaly i ogladaj bajke;)
trzema im snaidanie robic i malej leki dac

Wiktoria Mama Helenki miala Cesarke i daltego ma szwy:-)

piekna pogoda.zdecydowanie bikini i kosiarka dzis beda dobra para:-):-):-):-):-)
od razu zyc sie chce

to do pozniej
no i to rozumiem było kiedyś hasło kobiety na traktory a teraz kobiety na kosiarki:-D:-D:-D:-Dw bikini:-D:-D:-D
świetna cyklistka:tak::tak::tak::tak:

witam kobietki:happy2::happy2:
wszystkim tatusiom wsio dobrego w dniu ich święta:tak::tak::tak::tak:
nocka jako tako 4 pobudki teraz antoni podsypia jak wstanie zje deserek i idziemy na sacerek a potem smażę naleśniki z rerkiem i truskawkami:tak::tak::tak:
pogoda w miarę tylko jest zimny wiatr:baffled::baffled:
DOWIKLUŚ TY SIĘ ODZYWAJ KOCHANA BO TĘSKNIĘ:tak::tak::tak::tak:

helo helo
obudzilam sie a tu piekne sloneczko i juz 20stopni w cieniu;)
miooooodzioooo:-):-):-):-):-):-)
jak tak dalej bedzie to wskakujew bikini i lece kosic trawe:-)

oj,tak.lubisz sie bawic lietrkami:-D:-D:-D:-D:-D
zazdroszcze Ci pogody
malo widac ale pewnie coreczka zadowlona:tak:
Mi sie wydaje ze krysztalki sa ladniejsze a ty tak nie szalej z ta bizuteria bo nakupujesz a potem nie bedziesz wiedziala co masz zalorzyc:-D:-D:-D

:-):-):-):-):-):-) no to milego koszenia w bikini:-):-):-):-):-):-)

No to witam sie i ja :tak::tak::tak::tak:
jestem jakas nie wyspna:baffled::baffled: pogoda jak narazie tez do niczego nie pada ale jakos zachmurzono jest wiec sloneczko sie chyba dzis u nas nie pokaze:no::no::no:
mam nadzieje ze pogoda sie poprawi bo wczoraj to wieczorem ladne sloneczko wyszlo a dzis ma byc slonecznie tylko szkoda ze nie od rana bizuterie Lubie wiec nie ma problemu heheh
Witajcie dziewczyny :-)

no to ma apetyt,gdzie ona to wszystko zmieściła?????:szok::szok::szok::szok:

Ania to duże chłopaki więc nie powinnaś mieć z nimi problemu i Lali sie zajmą :tak::tak::tak::tak:

no to kochana juz niedługo,czas szybko leci :-)

a nie chcecie kościelnego??????

fajny ten motorek, a ile akumulator wytzymuje???słyszałam że co chwila trzeba go ładować :baffled:

Chlopaki duze wiec nie martwie sie Laura uwielbia Szymonka wiec bede miala nianke a Adriana dosc czesto wspomina wiec fajnie ze przyjada:tak:Koscielnego nie bedzie bo Bogdan jest rozwodnikiem i nie mam zamiary placic za slub ksiedzu:-D:-DNa upartego bylby i koscielny:-D:-D

W nocy Laura cos jeczala przez sen masakra jakas bo ja wszystko slyszalam wiec jak tylko sie obudzila o 9:30 nie pozwolilam jej zasnac bo juz mam dosc tych jekow:baffled:
Trzeba leciec do pralni umyc, wloski, podjechac do sklepu, ugotowac obiadek i wskoczyc na plac zabaw z Lali:sorry2:

Witam!!!!!!:-D:-D:-D

korci mnie żeby kupić pościel dla Zuzi do wózka:-D:-D:-D:-D

Poki co do wózka bo tańsza:-D:-D:-D:-D:-D

Ale teraz tak myśle że e 2 by sie przydaly i wyjdzie na to samo i chyba jednak poczekam na wiekszy zastrzyk gotówki i kupie hurtem wszystko zeby nie placic za wysylke kilka razy bo bez sensu traic pieniadze,

ale... tak mnei korci, juz bym ją chciała miec w domku:-:)-:)-(

reklama
Witam :tak:

widze, że wracacie do formy jeśi chodzi o ilość postów :-D

Wiki, ja się pytałam o dźwiganie po cesarce, bo nie mam ostatnio chwili wytchnienia i się troszkę martwię o swój brzuch...

Madeuska, butelka która kupiłaś to ostatnio jest najbardziej polecana, w szpitalu taka kazali kupić dla Niki :tak: Ale moja Niki twardo na cycu, powiedziałam sobie, że się nie poddam :tak:A co :-D

Anka, mi się podobają obie wersje bransoletki :tak:

No i tyle zapamietałam...

Helenka wygląda strasznie :no: Ma całą tonę krost, ma nawet na dilnej powiece :wściekła/y: A M dzisiaj pracuje do poźna, nie wiem jak ja wytrzymam :dry:

A Niki spędziła całą noc przy cycku :baffled:

Do góry