reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Natali - ostrzegalam o ilosci postow:-D:-D:-D:-D
nadal nie mozesz ustawic zeby odzdzielac?bo sie ciezko czyta:baffled:
ja zawsze mialam misek B.w ciazy szybko mi rosly-zanim brzuch bylo wiadc wiec sie cieszylam.po poprodzie to chyba E mialam:szok::-) ale szybko sie unormowaalo.no i teraz jak nie karmie znow mam B.ale nawet mocno mi nie wisza,ani po tej ciazy ani po pierwszej,to dlatego ze zaczynalam od malych bo te z dyzmi koncza z mniejszymi niz na stracie:-)

hehehe dobry tekst z cyckami:-D:-Dno ja zawsze mialam B w ciazy D nie karmilam i teraz mam swoje B piekne do raczki wersja sportowa jedrna:-D:-D
Moj mi gada ze powinnam chodzic bez stanika bo mam piekny jedrny biust:-D:-D

reklama
a daj Ci boże żeby to był koniec, ja też nie mam takich obwisłych może rzeczywiście coś w tym jest??? mój niestety pali ale też gonie na balkon albo do łazienki do wentylatora, a na odstępy niestety nic nie poradzę nawet próbowałam robić kilka spacji ale chyba czyta jako enter i nie robi odstępów, nie wiem czemu, i emotów też nie mogę wstawiać :(((

i taktrzymaj!!!
ale ten moj chrapie!!!!!!!!!!!zaraz kapciem dostanie no:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a mowialm wam ze juz papiery mam zaltwione?p jutro do sadu jedzie zawiezc bo juz wypelnilam.mama ndzieje ze to koniec budowlango koszmaru

no to trzymam kciuki bo budowa z ta iloscia paierow powala.Czlowiek sie nabiega jak szalony.Oby szybko i gladko poszlo,trzymam kciuki:tak:
Moj tez chrapie ale dzis jeszcze tego nie slysze:-DA codziennie chrapie czy tylko jak zmeczony jest:confused:

no to trzymam kciuki bo budowa z ta iloscia paierow powala.Czlowiek sie nabiega jak szalony.Oby szybko i gladko poszlo,trzymam kciuki:tak:
Moj tez chrapie ale dzis jeszcze tego nie slysze:-DA codziennie chrapie czy tylko jak zmeczony jest:confused:

ja sie z papierami budowlanymi bujam kupe lat,bo samo budwoanie to pikus....
zawsze chrapie,a jak cos chlapnie to wtedy formula 1 :-D:-D:-D:-D:-D:-D

a daj Ci boże żeby to był koniec, ja też nie mam takich obwisłych może rzeczywiście coś w tym jest??? mój niestety pali ale też gonie na balkon albo do łazienki do wentylatora, a na odstępy niestety nic nie poradzę nawet próbowałam robić kilka spacji ale chyba czyta jako enter i nie robi odstępów, nie wiem czemu, i emotów też nie mogę wstawiać :(((
a jak dajesz odpowiedz masz na dole te 4 opcje ptaszkiem zaznaczone??
mi sie podobaja te krysztalki jednk
widze ze szaljesz kobieto! to kiedy kiedy?

jeszcze 40 dni

reklama
ja sie z papierami budowlanymi bujam kupe lat,bo samo budwoanie to pikus....
zawsze chrapie,a jak cos chlapnie to wtedy formula 1 :-D:-D:-D:-D:-D:-D
moj jak wypije i jest zmeczony bo tak to nie:-D
Slyszalam ze budowa to nic tylko te papierki:szok:
mie sie wydaje że w bransolecie ładniejsze sa te co teraz tak do srebra pasują taka sliczna prostota, a swarowskiego za bardzo się mienią P.S. ładniusia bransoletka

sa tez swarowskiego bezbarwne, sama nie wiem czy dac same kule czy te malutkie krysztalki:confused:

Do góry